Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. prius

prius Well-Known Member

Все відносно

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Манхеттен,Бродвей,Москва,Большой театр...то є,як і консерваторії в Україні,яких в США нема фактично і не було!Музикантів з Європи набирали...
    Бо утримувати ті 200 симфонічних оркестрів,які були в США в 90-х,то нині проблема.200 оркестрів по 200 музикантів в кожному...то купа грошей!От і залишилось десь зо 50-ть по одному на штат...і то періодично,на сезон якийсь!
    В Україні було зо 25 (професійних) симфонічних оркестрів,по одному на область,а залишилось...?? Не знаю,як зараз!
    Грошей на культуру ні в США ні в Україні НЕМА!
    Та й культура така ж і є...
    На концерт давно' сте ходили?
    Ото ж бо!

Останнє редагування: 26 бер 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Та так дехто і робить!

І робив...
    Почитайте Торо,Життя в лісі.1854.
    http://www.lib.ru/INPROZ/TORO/walden.txt
    -----

+
    Во,як поліція в Лос Анжелесі допомагає бездомним чорним,що на вулиці живуть,та дотримуватись проживання по-гамеринанськи...
    Застрілили хлопа...і юж питання вирішене!

4. Gron

Gron тафгай

Ми гімназіїв не кінчали (с)
    Ми все більше на хокей чи рок концерти, останній раз в оперу ходив у Відні у 2006.

• Подобається Подобається x 4
  5. ollan

ollan Well-Known Member

Понаехали, понимаешь!!!
    Мне любопытно, при таком раскладе процентов, а куда нащадки подевались, раз их "уже мало"?

6. prius

prius Well-Known Member

Нікуди вони не дівались,населення збільшуєтся

7. Yurko NOTOCO

Як куди? На Україну,в Дніпропетровськ!
    :)))

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. ollan

ollan Well-Known Member

То есть, приезжает больше, чем плодятся уже понаехавшие?

9. prius

prius Well-Known Member

Статистику не проводив

10. Yurko NOTOCO

Плодяться лише латино-американці і чорні...по 4-6 дітей в сім'ї,заради федеральної помочі багатодітним сім'ям з фінансовою поміччю на кожну дитину! І працювати не треба за спинами дітей,раз і тої праці нема!
    А білі...шо білі!
    Одна дитина і юж...або взагалі без будь якої женячки обходяться чорні та і білі кобіти! Проблема з утриманням сім'ї ,дітей!
    За рахунок новоприбулих емігрантів з готовими дітьми з України,Молдавії,Казахстану,ін. і тримається ріст населення в гАмериці!Решту на території США плодять мексиканці і чорні!
    Шо білі,шо чорні...відпала їм охота до женячки,во-о! І без того діти можуть народжуватися,шо нє?
    Та то ще Мартіні Лютер Кінг і Фаррахан закликали чорних плодитися побільше,щоб Америка стала батьківщиною бувших рабів з Африки!
    Вот і Обама вже президент!
    А християнська церква тут спить...дрихне з мораллю!:mocking:

11. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, я это себе, примерно так и представлял.

12. Yurko NOTOCO

Американець,кулєга мій розсуждає так:-Та як Обама дасть легалізацію тим 5 млн.мексиканцям ,що працюють тут якось,а вони перетягнуть в США потім ще 4-и особи:маму,тата,сестру і брата з Мексики...ото і буде приріст населення в США!
    Весь пердець і буде!:haha:

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А для чого? Що це дає пересічному американцю? Адже є Брітні Спієрс, Леді ґаґа, Мадонна, якась Байонес чи як її там. Голосу правда не мають ніякого, але зате цицьки вам покажуть і нижче. Оце мистецтво! Оце духовність! А ви кажете... Моцарт, Бетховен, Равель... Кому вони потрібні в Америці?

• Подобається Подобається x 2
  14. Yurko NOTOCO

Та вони такий Майданище тут влаштують тоді,що мало не покажеться!:suicide:

15. ollan

ollan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  16. avatarwin

я вам повністю співчуваю

• Тупо Тупо x 1
  17. Yurko NOTOCO

Я ж говорю,що десь зо 50 може є ще...але то на папері і для інтернету!
    Для виду і форсу тсз!гАмерика ж! Тут всьо є!:mocking:

18. Yurko NOTOCO

Ой!:)))

19. ollan

ollan Well-Known Member

А Вы думаете, что реально больше востребовано? Или проводить концерты, как у нас по абонементу "Юный меломан", когда в зале столько же народу, как и на сцене?

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чомусь пригадую собі, як колись дуже давно, я жила в Чехії десь півроку, і я їздила додому ще автобусом, приліпився до мене в автобусі чувак. З питаннями - звідки, куди, ітд. Нудився. І десь вчувши, як я розмовляю, спитався, скільки я вже в Чехії. Почувши відповідь, не повірив, і взявся мене екзаменувати на знання чеської мови. Типу:"А як буде чеською "смажена риба"? А "відбивна"? А "картопляне пюре"? ітд. Мене в свою чергу зацікавило джерело його словникового запасу. Виявилось, що чувак працює в господі в хазяїна, і весь його запас обмежений необхідними для порозуміння виразами.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

а де твій аватар? :)