Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дуже дякую, але 40 баксів в місяць?!
    Маю український джинс, пару гривень на рахунку, дійсний до 2030. Приїхав до Львова - користуйся, вхідні безплатно, більше того - бонуси нараховують за вхідні. Хочеш кинув собі пару гривень на картку, хочеш ні.
    Ще є зо три німецькі картки - кожна на кілька років, лежить по пару євро на кожній, нічо не платиш, роздають їх безплатно або за три євро, приїхала мама приміром в гості - дав їй мобілку, на рахунку нуль, але вхідні приймає. Хочеш - закинув пару євро, хочеш ні.
    Шось таке подібне в Америці є?!

2. prius

prius Well-Known Member

ніколи не цікавився,завтра подивлюсь,якісь подібні картки бачив в волмарті

3. Gron

Gron тафгай

Ви порушили правила форуму пп 2.6, 2.7, 2.8.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Напишіть авторам словника, що вони неграмотні: ;) Поставте там у пошук слово "Просьба".

http://lcorp.ulif.org.ua/dictua/

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Cкільки говорили на цю тему - як горохом об стіну. Починають якісь дурнуваті словники тицяти. Муж, жона, відпуск, віддих.:facepalm:Смисл в такій "окремій" мові? Львів - суржикомовне місто, і в Гомерику з суржиком поїхали і так там сидять 20 років.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  6. Samojlovu4

Темка з карткою канула в лету, дупль-пусто.)
    Продукти в америці дорожчі ніж в Європі, якщо брати середньостатистичне порівняння альді-волмарт. Дешевше хіба фастфуд, кола, снікерси, жувачки і подібне сміття.
    Шмотки, особливо фірмові, дешевші, електроніка трошки дешевша, на курсі і на сейлах непогано шопитись.
    Заробляти непогано, можна заробити, але преславуті мериканські страховки і типове "понарошку"....
    За 5 груш і три нектарини 5,98 баксів заплатив, в бундесі приміром то би й трьох євро не коштувало, два з копійками максимум, а в сезон іто нижче. А бакс з євро вже практично зрівнялись.

7. prius

prius Well-Known Member

Мясо в костко беру вирізку 4$ кг,лопатка 3$ кг яблука в середньому 0.70$ за півкг

8. Samojlovu4

На костко і майже метровий хот-дог з необмеженою содою - всього 1,62$. Ще й без картки. Польська ковбаска в ньому, до-речі, шикарна.
    Сидять жиртрести і поглинають то кілями і заливають колу літрами. Я краще дві ковбаски візьму, цибульку си всиплю, хліб пластиліновий викидаю, і більше ніж півстакана ядовитої соди не подужаю, шоб вставати добирати і мови нема.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

М-да, бідося бідося. Бідні гомериканці. Тривалість життя в них висока. 80 років такий непотріб хавати.

10. prius

prius Well-Known Member

В костко ходжу за продуктами а не жерти,та і жиртрестів там мало бачу

11. Samojlovu4

А, то перепрошую - за продуктами, щоб потім жерти.)

12. prius

prius Well-Known Member

За продуктами,щоб потім готувати смачні страви,а не підігрівати напівфабрикати

13. Samojlovu4

То все бабки. Поки ми з вами фігньою в онлайні страдаєм, вони думають як гроші з нас скачати.
    Спочатку набиваються сміттям, потім починають доганяти здоров'я. І по кругу, пес себе за хвоста намагається вхопити. А на кожному етапі вони піхають тобі чи жрачку, чи лахи, чи таблетки чи тренажери за твої ж гроші.
    Більше чи менше всюди так в розвинутих країнах.

14. Samojlovu4

Ну, тоді то інша справа. Як маєте можливість, то на здоров'я!

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це само собою. Та насправді все просто - не їхня це справа, кухня, от і все. Їхня справа - Голівуд, авіаносці...
    А за їжею - в Італію, в Францію.

• Подобається Подобається x 1
  16. Samojlovu4

Нині стався конфуз. Їсти зібрались, хотів в "ред лобстер", друзі наполегливо рекомендували "голден корал". Не знав, поїхали, ще й спеціально перлися в сусіднє місто, мовляв там особливо класний....
    Як не намагався приховати своє повне розчарування - не вдалося. При тому, що я вже багато бачив. Фабрика обжировиська, бруд, сидять жиртрести і заливаються содами та обжираються жрачкою, яку я інакше ніж сміттям назвати не можу. Антисанітарія, по ковровій підлозі залишки їжі, неохайний персонал - та в бундесі ту забігайлівку не лише би за три дні саннагляд закрив, туда би народ просто не йшов. А з лівівськими закладами взагалі не до порівняння. Пошпортав трохи рибки і шрімпів, надпив грьобанної коли - та й лишився в тому соборі жрачки напівголодним, ну його нафіг.
    Не зміг себе пересилити і чесно сказав свою думку. Настрій напружився, всім було в результаті ніяково і незручно. Добре, що були одні мужики, розчарувались, але посміялись, попрікалувались і плюнули. Дурно викинули 46 баксів, тільки й всього.

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А я собі три яйка на пательню і юж...
    як вдома,в СамбОрі!:bye2:

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

Wow!
    І як Ви бідний витримали.
    This is incredible and fucking amazing shit. Golden Shrimp - звичайна харчевня без всіляких викрутасів і притензій ...шось типу столови.І туди ходить такий самий відповідний контингент , теж без притензій.
    А люди з завишеним амбіціями - естети і гурмани ( типу Вас) туди НЕ ХОДЯТЬ.
    Ходять вони на недільні бранчі в інші ресторани , або в які небудь golf and country club(s).
    Ці люди гарно виглядають. Не є повні , не цямкають , не говорять голосно , їда з рота на карпет їм не падає.
    Правда 46 баксів там може коштувати тільки один апетайзер. Так що не обезсудьте...

Не писав тут роками , і дальше не буду писати.Сheers!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Samojlovu4

Ну так і кажу ж, я туда більше ні ногою, і рекомендацій слухати не буду.
    А що не збираєтесь писати - добре для Вас, але зле для форумлян.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нема інакшого виходу. Єдине шо яйка можуть бути наколоті.

Цікавий взірець українсько-англійського суржику. Сів на кар, поїхав в кантрі клаб, взяв шрімп, а він випав на карпет.:mocking:

а де твій аватар? :)