я цілком з вами згідна , Америка це не тюрьма не сподобалося сіла на поїзд і повернулася назад до дому у коханий ЛЬВІВ--поїзди ходять регулярно , черги на рахунок білетів не має. А ще до того у вас є дочка то якщо її з собою взяти то вона у кожному разі отримає гарну освіту другу мову , і кращі перспективи у житті. Для того щоб допомогти вам потрібно хоча трохи знати що ви собою уявляєте , який у вас вік , ваша освіта, знання мови , а може і дещо більше. А тих ідіотів що тут пишуть усякі дурниці вам меньше слухайтесь, так як вони хочуть постібатися з вас.
Зі всім згоден, і шо освіта гарна, але.... в Америці?! Гарна освіта, не сперечаюсь - але тоді квітонька хай міліон долярів з собою зі Львова прихопить.
Аха-ха!)) Чи жидо-американські кредити маєш на увазі - сидять в буді як в голівуді, а кредити виплачувати два життя треба, беруть кредит шоб кредит погасити, і так в ланцюжок. І тішаться як цьвочком, хоча як калькулятор в руки взяти, то нерідко реально сам заледве на бак бензини нашкребти може. З цим до нотоцо звертайтесь, він вам розпише.)
Ріспект реалісту! Катрен про брехунів-прохвостів Брехунів вже розвелось,як гною по-полі,все щось хвалять ,крутять,вертять у фінанс-неволі, лохів видно вишукують,щоб щось заробити, а в кінцевому рахунку,шкоди наробити!
Та згадують інтересні люди,я й відзиваваюсь! А ви чого тут,а не біля Аляски псів ганяєте,га-а? Що сучно вам там,шо нє? Думалисте,же так вічно буде вам там,як той перший рік? На 30-й рік сплати банківського кредиту будете або про втечу на "мачуху Вкраїну" думати,або собі трутку для щурів шукати!
можете пояснити гумор, мені важко зрозуміти жарт про долари, від людини, яка поклала своє життя на працю за ці ж долари в ненависній їй країні?
Пояснюю,Віллі... Ви,як той хлоп з цьго ж російського кліпа,який жартів про долар не розуміє і просить "шляпу снять" перед ним же,бо...бо люди ж своє життя за нього кладуть! Фільозоф кукурудзяний ...напевно з Хайфи...
так пан і кладе життя заради доляра. п.с. була в мене знайома повія, яка теж продавалася заради долярів, але їй це діло принаймні подобалося.
Невже всі вхідні на неконтрактних мобільних платні?! Порадьте краще сімкартку для телефону в Америці, пріпейд щоб був, бажано довгий строк дії - і щоб вхідний дзвінок безкоштовний.
в мене без контракта три лінії ,дзвінкі і смскі безліміт ,навіть хай спід інтернет безлімітний коштує 140$на місяць,на один телефон буде дешевше , компанія Т-Mobil