Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. avatarwin

пані ОЛЯ прошу Вас ви дуже не страште пана Юрка , щоб він не отримав дипресію , а тим самим пошкодив потенцію.

• Тупо Тупо x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, може подивіть перше в зеркало, хто з нас кого чи чого ненависник, нє? ;)

А я просто живу тут вже 23 рік і добре мені тут і я вдячна цій країні за це. Так як вдячні Україні нормальні росіяни на Донбасі. Так що хто хоче, можете критикувати Америку, то ваші таракани. Мене лише не чіпайте. Критикувати, як треба, то і я критикую. Тільки з тими, хто тут живе і може ту критику тут застосувати, щоби тут краще жилося. А не з чужаками.

А щодо згуртованості українців, то я правду писала. Тільки от такі особи, що ніби українці, але пророкують тим, хто тут живе

мені зовсім не земляки і гуртуватися ні я, ні ніхто з ними не буде. То нелегальні наймити, невдячне бидло ( як москаль в Україні) і йому один нарямок: чумайдан-уруплян-вали сам звідси, поки не допомогли. Або стули писок і сопи в дві дірки, поки начорно дулярів не напакуєш повні кишені.
    І ще одне. Людина, якщо вона людина, повинна за все бути вдячна. Богові, країні котрійсь, якщо вона там має змогу щось скористати, другим людям. А невдячних знаєте що чекає? Все те, що вони придбали і були за те невдячні, піде на поталу. Добре би ще то розуміти.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто поприїхав цілими сім'ями і цілими селами - ті й "згуртовані", чого б вони були не згуртовані, всі родичі.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Помітили, як в цієї декларованої християночки любов до співвітчизника проступає, яка згуртованість, яка дружба?)
    Тут такий жидок з брайтона довший час крутився, філіппок - так в того тоже яскраво виражений емігрантський синдром у вигляді бурхливого сліпого кохання до набутої родіни, все таку клоаку як брайтон неземним раєм розписував. То не лише психологам знайомо давно - вже навіть джекі вам природу того неземного емігрантського кохання описував.))

• Тупо Тупо x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Природа не дуже приваблива. Я не хочу нарікати, але я як би мав можливість то відразу покинув би Англію. Як і інші англомовні країни. І зараз, коли розмовляю з Україною, стараюсь переконати щоб не емігрували в англомовні країни. Правда нічого не можу сказати про Канаду за браком інформації. А особливо жити в східних штатах Америки, де українців нема, а ти руссскій. Якби хтось мене рускім назвав, я б або плюнув в морду або дав би в морду, або подав би в суд. А там терплять та щей самі себе називають русссскімі. Ось такий рай.
    А щодо Нотоцо. Сидить в тій клятій Америці вже другий десяток років. Звичайно з таким життям лишається тільки одне - проклинати цю країну. Бо старому дідові гарувати на фурі по багато годин на добу - це пекло. А для чого? Якщо для дітей, то що, діти, за перепрошенням, каліки?
    А може нехай діти погарують, а батько собі на роялі пограє?

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Педро, при всій повазі, і тут мушу бути об"єктивним.
    Канада мені більше до душі за америку, файнюча країна. Але то особисте.
    В "східних штатах" америки не зовсім згоден..... Українців там - тьма. І з дуже шикарною інфраструктурою, правда це заслуга попередніх хвиль еміграції. І, здається, ніхто там не називає українців руцкімі.... Хоча й допускаю, що хтось з наших таких дружніх та згуртованих байстрюків так себе і називає. В тій самій західній європі приміром скільки не пояснюй і в морду не бий - для більшості ти всеодно русак.
    А щодо нотоцо - то його справа і його життя. Може хлоп собі просто пару спускає на хворумах. Впевненний, він при всій своїй юродивості набагато щиріший ніж найщиріші тутешні декларативні великі українчі. Хлоп си просто з гудзом в дупі. З гострим розумом і не дурний, попри свої сміхуёочки часто діло помічає і каже, а вони його чмирять як душару всім колгоспом.

7. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Скажіть будь-ласка чому вам саме Канада більше подобається?Там більше можливостей?Цікаво почути вашу думку:)

8. avatarwin

хто мені поянить хто ті чужаки , і по яким характерним відзнакам ії можна впізнати?

• Тупо Тупо x 1
  9. avatarwin

це мені нагадує , зроби з хлопа пана.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. avatarwin

я вам співчуваю , але це тимчасове явище, я думаю у найближчий час сполучення як літаками так і поїздами відновлять в Україну , і ви зможите повернутися, зараз єдиний вихід то добиратися пішки.

• Тупо Тупо x 1
  11. avatarwin

Канада більш спокійніша у всіх відносинах, , що до медицини трохи легше,, єдине чим Америка краще це що до працевлаштування

• Тупо Тупо x 1
  12. Lvivska Kvitka

Там більше шансів знайти роботу,ніж в Канаді?

13. avatarwin

безумовно що так

• Тупо Тупо x 1
  14. manur

manur Well-Known Member

Якщо порівнювати з США, то там стабільнішого народу більше. А в США дуже багато емігрантів РІЗНИХ, при чому, далеко не найкращих представників своїх рас-націй-держав.

В Канади нема понтів (тіпо, що вона супер-пупер держава і т.п.), Канада просто робить все необхідне для КОЖНОГО свого жителя.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, вони і для мене русаки. Я, наприклак, кожних 3 місяці їду то в Іспанію, то в Грецію, то в Францію, то в Італію і тд
    І ніхто, абсолютно ніхто не обізвав мене русссскім. А тих, яких називають, я також назву. Бо для мене кожний хто калякає на апчєпанятнам є росіянин. А таких в Україні 60-70%. За весь час перебування в Європі я чув українську два рази - перший раз в Ватикані дві жінки розмовляли українською, а недавно в Берліні жінка звернулась до чоловіка українською. Правда той відповів на апчєпанятнам. То де ті українці? Навіть підозріваю, що і українці в Європі стараються говорити російською в магазинах чи ресторанах.

16. Tetyana Dnipro

Tetyana Dnipro New Member

Літературний (паперовий та інтернетний) журнал «Дніпро», м. Київ, оголошує друк березневого номера, присвяченого гарній поезії «Чарівність жінки», який буде складатися з творів українців (українською мовою), які проживають за кордоном. Гонорар невеличкий – 15 гривень за вірш. Обмеження – не більше 3-х творів від одного автора. Всі надіслані поезії, де буде творча складова і любов до жінки, будуть надруковані. Твори приймаються на мейл: virshizakord@ukr.net

Останній термін подачі – 26.02.15р. о 24 годині.

З пов. Шеф-редактор л/ж «Дніпро» Євгеній Юхниця

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Солохо, нас тут люди шукають :)

18. Lvivska Kvitka

Цікаво.Я навіть ніколи не задумувалась над цим...Думала,що в них все схоже.)

19. Lvivska Kvitka

А я думала навпаки,що в Америці легше знайти роботу,ніж в Канаді:pardon:виходить,що помилялася..

20. prius

prius Well-Known Member

Так в Америці і легше знайти роботу

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)