Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Або аеропляном(без бомби!) зі Скнилова до Франкфурту,а далі Люфтганзою(і може з моджахедською бомбою?)до JFK.
    Але будьте уважні,бо варятів нинька по-світі багато!За доляри всяке нароблять і біди також...так си гадаю!:crazy:

• Тупо Тупо x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

Не перекручуйте назв. Я точно знаю, що в Америці залізничної колії нема. Я там був і сам то видів. Через Америку можна їхати йно самоходем.

Не кидайте в мене тапками. Америка - то є село Грубешівського повіту Любельського воєводства Жечпосполітей Польскей.)))

Я пару разів через те село їхав.:)

3. avatarwin

ви так усе знаєте , ніби були начальником на колеї , що до дупи нафту леї

• Не подобається Не подобається x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

5. Yurko NOTOCO

Останнє редагування: 29 січ 2015
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Перепрошую, модератори, а не можна якось гамериканському нелегальному наймитові з Гамерики перекрити доступ до цієї гілки? ;) Бо він собі тут виходок, чи то кльозету, чи то уборну зробив.... :sad: І не тільки тут справляє нужду на Америку, а ще і дописувачів обзиває.

п.с. Таки доведеться на того нелегала "настукати", куди треба, бо ж терпіння не вічне, нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Yurko NOTOCO

Ой,та вже забаньте мене хтось-там навічно,бо...
    плаче і молить шарманка,
    Сіетл,й резидент-партизанка!
    Ні,не то...емігрантка!
    Добре...я тоді той во,я сам,якщо не послухаєте старожилку форуму!
    А ви собі тут давайте,фа-фа,ля-ля про мене...і без мене!
    Схочете щоб вернувся,дасте знати...я може і вернусь!
    :bye2:

• Тупо Тупо x 1
  8. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Якось ви завжди все так песимістично описуєте,що плакати хочеться.:cry:Ніяк не можу вас зрозуміти,чого ви так робите?:scratch_one-s_head:

9. Yurko NOTOCO

На хвилинку повернувся ,Квітко,бо бачу,що просите відповіді...
    Прочитайте це останнє та й попередні повідомлення з погрозами тої жінки,яка була українкою колись в Україні і її нинішнє відношення до українців,під різним статусом в США,які поруч неї...які говорять свою вільну думку про те,що вони нині бачать,що діється реально навколо них і заглядаючи на день-два вперед,попереджують довірливих про ту жуть,яка їх може чекати в кінцевому результаті! Відкрито,демократично і з гумором...
    Тому отак...мушу трохи думати зараз вже і про себе тут ,поки ще є трохи тої праці для такого,як я в своїм статусі тут нині...і в якому ви завтра можете опинитись.
    Всього Вам найкращого!
    З пошаною до таких,як Ви!
    Будьте оптимістом і не сумуйте!
    Розберетеся у тому всьому самі...з часом.
    Вдачі! Юрко.
    Adios!
    :hi:

10. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Yurko NOTOCO,дякую,якось розберуся)):bye2:

11. avatarwin

вельми шановна пані ОЛЮ із шляхетьського роду, із-за поваги до Вас , хочу Вам повідомити що згідно Вашої UNIVERSAL DECLARATION OF HUMAN RIGHTS , ніяких порушнь зі сторони пана ЮРКА я не бачу. По друге не гарно з Вашої сторони жалітися (а тим більше настукувати) на нашого співвітчизника модераторам( модератори я думаю обідуться без підсказок), так як у нас в Україні за доноси ніякої грошової вигоди ви не отримаєте так як це у нас не затверджено законом як у ВАС. Кожна людина має свої погляди на життя і довколишній світ, тому потрібно бути терпимим як вчить нас БІБЛІЯ.

• Подобається Подобається x 1
  12. avatarwin

Пане ОРКО не звертайте ні на кого уваги , беріть з мене приклад , не беріть дурне в голову і тяжке в руки, , працюйте , заробляйте гроші і відправляйте додому. Скоро буде амністія і ви отримаєте свій статус. ВІдпрацюйте 10 років на чек і платіть податки , і отримаєте достойну пенсію , з якою коли повернетися на Україну достойно будете жити. СЛАВА НАЦІЇ!

• Подобається Подобається x 2
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Мене мало цікавлять погляди тих, хто чим не задоволений. І як кажуть, Америка не долар, щоби всім подобатися. Хоча всі люблять американський долар аж ну! :haha: І я не звертаю на таких уваги. Але як хлоп ніяк не може вгамуватися і бачачи, що ти на його тупі і наглі випади в свою сторону не реагуєш і думає, що він то буде продовжувати і продовжувати, то, вибачайте, є на все межа і нарешті вирішуєш то знущання припинити. Так, як Україна не може більше терпіти знущання над нею кацапів і дає відсіч, бо ця порода по-інакшому не розуміє, так і особа, за котру ви заступаєтеся, як показує час і досвід, теж інакше не розуміє, як і вище згаданий кацап.

От маєте тільки недавні перли цього, так званого "НоТоЦо":

Вам би хотілося, щоби вас щоразу зачіпали і зачіпали, якщо би ви перед тим попередили дописувача, що ще раз і він про це пошкодує? ;) Мене не зачіпає, що цей лицемір, сидячи тут більше десятка років, пише про Америку, мене зачепило вже до печінок, що ти його не чіпаєш, а воно чіплятися не перестає. Як можна реагувати на таку особу? А ще ніби мужчиною себе вважає. Фу! Гірше базарної баби! :bad:

Останнє редагування: 30 січ 2015
    • Подобається Подобається x 2
  14. prius

prius Well-Known Member

коли розумний починає розмовляти з ідіотом то через п'ять хвилин то буде розмова двух ідіотів,тому лишіть Олю цього пана,най розмовляє сам с собою,він це вміє

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

мріяти завжди ніц не коштувало,най мріє і далі,так?

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Та я і не розмовляю з ним. Ця людина пусте місце для мене. Просто буде далі чіпати, то ще раз кажу - дуже пошкодує.

17. Wili

Wili Well-Known Member

Пан Юрко просто закоханий, тільки собі чвертку бахне, одразу поривається писати колишнім на форум)))

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Олiна ненависть до найменшоi, часто конструктивноi критики чи навiть власного погляду на Америкиу вже давно енциклопедична.
    Юродивих чмирити... Це та особа, що про дружбу i згуртованнiсть украiнцiв писала.))

19. avatarwin

я тут цілком з вами згідна , що пан Юрко не рівно дихає по відношенню до пані ОЛІ .Це у нього такий підхід до жінок і його потрібно правильно зрозуміти. Мені здається що і пані ОЛЯ так само . Я думаю що їм потрібно перейти на спілкування в ПП, де вони зможуть без посторонніх очей до чогось домовитися.

• Тупо Тупо x 1
  20. avatarwin

пане Samojlovu4 не підлизуйтеся до пані ОЛІ , так як вона на даний час зафрактована паном ЮРКО, тому усі питання до до неї постарайтеся позгоджувати з ним

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)