тюрмі стосовно, щодо, відносно (на рахунок кладуть гроші в банку). папуаси популяризувала конфесію начитавшись вагаюся (коливається маятник) як-небудь (казна,хтозна,будь,небудь рисочку не позабудь ). Мені здається, що має приділяти більше уваги свої мові і правопису (бо часами вас дуже важко читати і сприймати).
А що я зобовязана повністю розкрити всі карти про себе, ще з адресами і рахунками в банках, для того щоб не рахуючи хакерів , ще і усі відповідні органи які мають доступ до різних сайтів , а також адміністратори сайтів і збирали різну інформацію. Ніколи інтернет не використовую для ніяких фінансових розрахунків. Почтову переписку веду тільки на декількох іноземних сайтах, так як все російське і українське під контролем. І вам того бажаю. І який би Ви захистне поставили , всеодно є дірки в які вони залазять.Крім того на українсько -російських сайтах повно шкідливих програм. Навіть останнім часом не даю номер тел, , тому що коли один раз дала щоб підтвердити мою особисть і отримати код на другий день усі гроші з мого рахунку пропали. Більше одного разу на ті самі граблі не наступаю.Дякую за спілкування.
Дякую за зауваження , на рахунок правопису. У мене і у школі були з ним проблеми. ---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- Цікаво а хто такий пухнастик?
Це дійсно інститут культури? Я в шоці.... І фінал-апофеоз зкосив - Львів 2013. Це щоби всі останні сумніви розвіяти... Та й що взяти із тих спудеів, якщо іх вчить москалюга...
То що, пані фактично в Америці, а мене розпитує, чи варто сюди їхати? А я роз-по-ві-да-ю, наївна... .