Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

@Оля, кажуть хлопці з України, що в Гамериці "краща Україна" і кращі українці, які більше згуртовані, дружні, які по-справжньому цінують і люблять українську культуру. Отак. :)

View: https://www.youtube.com/watch?v=gNYo1zFy6zU

Останнє редагування: 27 січ 2015
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Лілю, а що, хлопці неправі? ;) Ми, українці, саме такі. Я вже давно про це говорю. Коли нас тиснуть, або коли ми серед чужинців, тоді ми починаємо гуртуватися, цінити і берегти свою ідентичність. Добре би було, щоби то було так завжди, а не за таких умов. :sad:

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дiаспора краща вже лиш тим, що знаходиться в нормальнiй краiнi. Це визначальний чинник.
    А загалом - украiнцi нiде не дружнi i не згуртованi. Просто де бiльше, де менше. I закордонним украiнцям якраз добре видко, НАСКiЛЬКИ дружними та згуртованими бувають iншi народи.
    Ну але зi всiх дiаспор мерикано-канадська таки найкраща звичайно.

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абсолютно згідний. В Австралії ситуація абсолютно тотожна тій що є в Україні. Українці безперестанку чубляться хто більший патріот, хто більше любить Україну і хто більше кричить про Україну. Друга ґенерація повністю англомовні. Хоча можуть розмовляти українською, між собою спілкуються виключно англійською. Одного разу я мав трохи аргумент. Розмовляю з двома моїми ровесниками, народженими вже в Австралії. До мене говорять українською, між собою англійською. Я кажу - невже так важко говорити одною мовою? Якщо не хочете українською, можемо англійською, бо я володію нею не гірше вас.
    Так що не треба про згуртованість українців...

5. avatarwin

я цілком підтримую вашу думку

• Не подобається Не подобається x 1
  6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Во-во...
    Але їх з тою їхньою хитро-придуманою еміграцією в свій час, тих совків україншьких в гАмериці ,та совєтські спецслужби згуртували,але...:facepalm:

Останнє редагування: 28 січ 2015
    • Тупо Тупо x 1
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, я за всі інші не знаю. :) Але наші тут таки одні до других тягнуться. Я зараз спостерігаю це, працюючи по американських школах. У всіх школах нашого міста вже працюють, як не молоді вчителі, то помічники вчителів. Куди не прийдеш ( а у нас в місті 35 шкіл початкових і середніх, крім High Schools), то відразу свої впізнають і гуртуємося. І діти теж свої( а їх по пару в кожному класі) навіть ті, що вже тут народилися, тягнуться до мене, як до українки. :) І починають розмовляти українською :) Сьогодні працювала в третьому класі. Мала два наших хлопчики. Батьки одного з Рівенщини, а другого з Хмельниччини. Я одного, правда, ще раніше по магазину знала, а з другим лише познайомилася. То вони на перерві до мене старалися говорити українською. :)

8. Yurko NOTOCO

Йой!Та не скупіться...якось то всьо окупите!
    Головне вам вчасно "змитись"! :)))

• Тупо Тупо x 1
  9. avatarwin

хто , куди і коли мусить змиватися

• Тупо Тупо x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви прошу пана можете спробувати в Тель-Авів.

11. Yurko NOTOCO

Як хто? Україншькі патрійоти ж!
    Куди? До Торонта,Сієтла і Чікаго,де їх вже цілий мільйон і завтра там може юж бути Україншька республіка коляборантів,з україншькими школами на ангегьській мові,україншькими коледжами,юніверситетами і консерваторіями для працюючих тєжко негрів з України!
    Коли? Юж і то скоренько,бо завтра то чудне гамериканське житья без проблєм і на шару,та і всяка поважна робота тут,та і ті велфери з тими фудстемпами для білих/чорних/кольорових закінчать'сі!
    Валюти і праці для жебраків безробітних бракує юж...і не тіко в Фергюсоні! А як гості з Хайфи на "Титаніку" та понаїдуть,то йой-йой-йой буде...
    Роботу якусь будуть мати тіко хронічні брехуни-дурилки,во-о!
    :tongue::pardon::dance3:
    Я ще маю трохи,тому й до праці композитОрської жену...шоферувати,щоб дітям "на-льоди" в Україні було!
    :bye2:

• Тупо Тупо x 1
  12. avatarwin

а що хіба тільки патріоти?

• Тупо Тупо x 1
  13. avatarwin

• Тупо Тупо x 1
  14. Yurko NOTOCO

Та ні...з патріЙотами а ля Янукович,та і завтрашній КоломИйський з 3-ма пашпОртами також і любителі шари,лохи та аферисти всякі,щоб гАмерика з Канадою не загнулися від народних і професійних талянтів України,виїхавших на-постійно будувати Україшький новий край на берегах Онтаріо,де вже на вулицях Онтаріо українські пісні,як ті спірічуелси негритянські звучать!

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зі сливками то файно, або з габрикосами.

16. Yurko NOTOCO

Для Львівської Квітки на дорожку...
    від щирого серця!
    :air_kiss:

17. Yurko NOTOCO

А галичанам,котрі мають якусь хату,квартиру,халупу на Галичині настійливо не раджу слухати всяких примітивних бродівських тріпунів про якусь там Україну в Америці,Канаді,Англії,Австралії,про якесь щістє поза рідним Краєм,Краєм батьків і прадідів!Здохнуть там,як пес коло плота,нафіг кому потрібні,а хату банк забере...от і все щістє!
    То все не вашої ментальності Краї...
    Інша справа Польща,Словакія,Чехія,Хорватія,Австрія...якщо вже так комусь кепсько!
    Тут ви хоч порозуміння подібних на себе людей знайдете!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Yurko NOTOCO

І ще раз та пісня галицького хлопа,щоб вам добре думалось всім перед тим як...добровільно,з подачі хитросраких шукачів пригод прийматимете важливе рішення в своєму..свому(!) Житті!

• Тупо Тупо x 1
  19. avatarwin

а з якого часу поїзди почали ходити до ХАМЕРИКИ і з якої стації відправляються?

• Не подобається Не подобається x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прошу пана Львів має пряме сполучення до станції Гамеринка Бібрського напрямку, відправлення з третьов колії від перону.

а де твій аватар? :)