Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Плюс сніг без кінця і вітром голову зносить.

• Подобається Подобається x 1
  2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

:pardon:ну не знаю дивилась фото в інтернеті,то мені сподобалось.Інколи так набридає таке одноманітне життя,що просто хочеться побувати в такому місці подальше від цивілізації.Такий собі безлюдний острів;)

3. Forpost

Forpost Стоїк

Земля Франца Йосипа ближче і візи не тре

• Подобається Подобається x 4
  4. Lvivska Kvitka

А там дуже холодно..Я хочу де потепліше;)

[

5. Gron

Gron тафгай

Там від ядерних випробувань тепло.
    Так що, велкам.

6. Lvivska Kvitka

Ну нє дякую..:nea:Ви дуже любязний)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А від чого за голови хапаються? Цікаво стало.

8. Lvivska Kvitka

Та від того,що не правдивою інформацією володіють.Після чого думка різко міняється в позитивну сторону."Бо не такий страшний вовк,як його малюють!!"

9. Liliyah Romanova

А, ну якщо в позитивну, то це чудово. Із вашого допису я зрозуміла протилежне.
    Взагалі цікаво, бо я серед знайомих не маю нікого, хто би мав неправильну думку про Україну. Досить тверезо оцінюють і плюси, і мінуси, і маразми. Навіть із випадковими канадцями як спілкуюся, то ніц такого страшного вони про Україну не уявляють. Може, то мені такі трапляються просто. :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Lvivska Kvitka

Та це добре,що люди адекватно ставляться до України і до теперішньої ситуації)Значить ще не все так погано);)

11. Liliyah Romanova

Мені здається, тут нема того сентименту до Росії, який витворювався в Штатах. І в медіях якось більш правдива інформація частіше трапляється.

12. Forpost

Forpost Стоїк

Втворіть собі вочі і почитайте найбільший емігрантський форум Privet

Tapatalk

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ліля?! Ех Ліля..... А наші смертельні баталії пам"ятаєте?!)) І як, далі на канадійщині, як ся маєте?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аво НОТОЦО... там певно всі думають так само...

15. polin

polin New Member

Доброго дня )) Зі Святами вас)В мене питання ,є в когось знайомі чи друзі,які займаються квітами чи оформленнями івентів,
    на просторах Канади чи Америки?

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Офомленням ЧОГО? о_О Люди! Та є ж купа відповідних українських слів. Ну для чого забруднювати мову іншомовними словами без потреби? :sad: Event - подія, визначна дата, чи день, оказія.

А тепер відповідь на запитання. Вам конкретно треба десь в Америці, чи в загальному? Бо в Америці, в кожному компактному проживанні українців, таких бізнесів є дуже багато.

• ... ... x 1
  17. Liliyah Romanova

Смертельні? Та ніби всі живі лишилися, ні?
    А маємося добре, дякую. Користуємося благами й правами, окрім права голосу. Особливо мені останнім часом припало до душі право на домашнє навчання.

18. Lvivska Kvitka

А хто може підказати хороші авіалінії до Канади в Торонто і щоб не дорого?))

19. Liliyah Romanova

З України недорого не буває, мені здається. У несезон трохи дешевше, ніж у сезон (травень-вересень), але правило зазвичай одне: чим більше пересадок, тим дешевше, чим менше - тим дорожче. Відколи українські авіалінії збанкрутували, найдешевшим ніби є LOT. Мені особисто найбільше подобається Люфтганза.
    Для пошуку дешевих квитків варто користуватися сайтами типу http://www.cheaptickets.com Там часто можна знайти квитки за добру ціну.

20. manur

manur Well-Known Member

Товариш з сім"єю 1,5 року тому летів Варшава-Торонто. На якість не жалівся))) Про ціну не в курсі.

а де твій аватар? :)