ну не знаю дивилась фото в інтернеті,то мені сподобалось.Інколи так набридає таке одноманітне життя,що просто хочеться побувати в такому місці подальше від цивілізації.Такий собі безлюдний острів
Та від того,що не правдивою інформацією володіють.Після чого думка різко міняється в позитивну сторону."Бо не такий страшний вовк,як його малюють!!"
А, ну якщо в позитивну, то це чудово. Із вашого допису я зрозуміла протилежне. Взагалі цікаво, бо я серед знайомих не маю нікого, хто би мав неправильну думку про Україну. Досить тверезо оцінюють і плюси, і мінуси, і маразми. Навіть із випадковими канадцями як спілкуюся, то ніц такого страшного вони про Україну не уявляють. Може, то мені такі трапляються просто.
Та це добре,що люди адекватно ставляться до України і до теперішньої ситуації)Значить ще не все так погано)
Мені здається, тут нема того сентименту до Росії, який витворювався в Штатах. І в медіях якось більш правдива інформація частіше трапляється.
Доброго дня )) Зі Святами вас)В мене питання ,є в когось знайомі чи друзі,які займаються квітами чи оформленнями івентів, на просторах Канади чи Америки?
Офомленням ЧОГО? Люди! Та є ж купа відповідних українських слів. Ну для чого забруднювати мову іншомовними словами без потреби? Event - подія, визначна дата, чи день, оказія. А тепер відповідь на запитання. Вам конкретно треба десь в Америці, чи в загальному? Бо в Америці, в кожному компактному проживанні українців, таких бізнесів є дуже багато.
Смертельні? Та ніби всі живі лишилися, ні? А маємося добре, дякую. Користуємося благами й правами, окрім права голосу. Особливо мені останнім часом припало до душі право на домашнє навчання.
З України недорого не буває, мені здається. У несезон трохи дешевше, ніж у сезон (травень-вересень), але правило зазвичай одне: чим більше пересадок, тим дешевше, чим менше - тим дорожче. Відколи українські авіалінії збанкрутували, найдешевшим ніби є LOT. Мені особисто найбільше подобається Люфтганза. Для пошуку дешевих квитків варто користуватися сайтами типу http://www.cheaptickets.com Там часто можна знайти квитки за добру ціну.