Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. avatarwin

чк завжди нічого конкретного

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А кому тут конкретно шось виписувати, вам цьоцю, сміхотворі форумній?! Казна що взагалі, жінка воно чи хлоп, так досі і не вияснили...
    Ви відповіді більше двох речень не вартуєте, не гнівайтесь.)

• Подобається Подобається x 1
  3. avatarwin

як лікар по спеціальності я просто не маю права гніватися

4. Samojlovu4

Ну то файно, порозумілися.
    Хіба як лікар лікаря запитаю - ви лікувати вмієте?)

5. avatarwin

ніби вмію----але не всі захворювання піддаються вилікуванню

6. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

От і я не розумію,чому Самойлович так не полюбляє розведених жінок?Чим вони гірші за інших,бо життя собі спаскудили через якогось придурка і ще й з дитиною самі залишаються,бо хлопи в такому випадку тікають,бо бояться такої великої відповідальності.Інколи другий чоловік більше любить ту дитину,ніж рідний батько...Так що не вам судити.:nea:

• Подобається Подобається x 2
  7. Forpost

Forpost Стоїк

то всьо фантазії розведенок

8. Lvivska Kvitka

Не правда!!В мене є декілька подруг,які розвелись і другий раз одружились.То теперішній чоловік краще ставиться до її дитини,ніж рідний батько.Так що не кажіть,бо маю наглядні приклади)

9. Forpost

Forpost Стоїк

Ви мужчина?

10. Lvivska Kvitka

А чого ви мені рот закриваєтео_О:ireful1:Я висказала свою думку і власні спостереження.В кожного мужчини свої погляди на це,так що не міряйте всіх під одну планку!!:nea:

11. Samojlovu4

І не зрозумієте, бо ви жінка, вам своє тупо городити.
    Були б мужиком, може б і самі задумались, для чого брати собі на шию старіючу невлаштовану меркантильну розведенку з виводком чужого генофонду, коли довкола і без того стільки молодих охочих давалок.
    Але на диво всеодно знаходиться купа лохів, яких ті цьотки з успіхом розводять на бабло і сім"ю. Хлоп слабий на деякі речі, баба і користає.)

12. avatarwin

не рухайте нашу (Lvivska Kvitka) Львівську квіточку , а краще допоможіть матеріально, а то несете різну бзду пяного їжака

13. Samojlovu4

Слухайте, цьоцю.... Чесно кажучи, деколи таке враження, шо ви злегка того.)

14. avatarwin

ніякого враження , ви мусите чітко визначитися того чи не того , а то виникає враження що у вас галюники

15. prius

prius Well-Known Member

Галюніки то є білочка, білочка то є алкоголізм,Самойлович не зловживає, тому що завжди чітко і в тему мислить,так що пані (пан) в цей раз промахнулись ))))

• Тупо Тупо x 1
  16. Lvivska Kvitka

Ви знаєте я сама ніби не погано даю собі раду,так що не потрібно мені допомагати;)А Самойлович,хай краще за ті гроші зводить якусь давалку(як він каже)на каву.Може добріший буде:)))

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Тепер ясно чого він такий злий,йому випити тре:tongue:

17. avatarwin

що ви прошу пане розказуєте тут анектодити . То що він не зловживає малими чарками а тільки великими ми і так знаємо, ви може хочите сказати ще що тато його пальцем зробив?

• Тупо Тупо x 1
  18. Samojlovu4

Кобилиця нігадуєт.)

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

А чи бував хтось з тутешніх на Ньюфандленді?

19. Lvivska Kvitka

Це ви про острів??Неа не була,але б хотілося;)Уявляю,яка там красота.А ви були?

20. avatarwin

глухе село, місцями навіть порядних локальних доріг нема , довкола камінь і вода ніяких кущів і дерев , гірше ніж тайга---красота

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)