Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На жаль вашої подруги немає тут на форумі, важко оцінити її адекватність. Хоча посилка гуманітарки адекватність абсолютно не гарантує. Самуїлович теж якісь бушлати шле (по його словам).

2. Locke

Locke невиправний реаліст

Йдеться не про таких людей, як Ваша подруга, які реально допомагають чим можуть, і не кричать про це на весь світ, а про представників диванної сотні, яким з-за бугра видніше як нам тут жити і що робити, даючи своє "безцінні поради".

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тоді, мабуть, не варто узагальнювати. І, до речі, оцінювати адекватність по постам на форумі також не варто, де б автори не мешкали.

• Подобається Подобається x 3
  4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А де ж його знайти того женіха з Гамерики?))

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

А це завжди так було і зараз є.Вони просто через інтернет,зомбі ТВ проінформовані,тому і думають,що все знають,як воно є насправді...А побувавши тут в реалі хапаються за голови)

• Подобається Подобається x 2
  5. avatarwin

потрібно сабе більше рекламувати

6. Forpost

Forpost Стоїк

о то не важко, ту львівських лишилось - Ви та Мих , водовоз в ігнорі вже з рік
    Пи си не можу з смарта вставити тег "оффтоп"

7. Lvivska Kvitka

Що саме ви маєте на увазі рекламувати??о_О

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

І я Львівська)))А що тут дійсно так мало форумчан зі Львова??Форум ж то Львівський ніби то..о_О

8. avatarwin

хоча би на сайтах знайомств для початку

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

тут майже їх немає крім декількох , а все остатне то сброд з усіх кінців

9. Lvivska Kvitka

Та на сайтах знайомст потрібно безпосередньо на їхніх американських без наших підпільних посередників.А таких я не знаю..:dntknw:

10. avatarwin

які ще посередники на сайтах знайомств. Американських сайтів знайомст як гною , просто там потрібно усе реєструватися і вести переписку на англійській мові, а по друге , вам хіба залежить на тому буде він корінним американцем , чи американцем українського походження , які в більшості знають українську мову. І чому вас так тягне до Америки?

11. Lvivska Kvitka

Значення в принципі як такого немає)А тягне мене туди,бо чомусь дуже хочеться:dntknw:Мрію таку маю:pardon:А ви можете мені сказати якісь конкретні такі сайти?:)

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Квітко, сайтів є повно. Але там всюди треба спілкуватися англійською. Зможете?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну треба розмістити своє фото в купальнику топлес.

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та не зможе, хай на многокласснікі.сру залізе, там наших щирих та таких цнотливих україночок також тьма, по сторінках діаспорних мужиків так і пропонуються, через чотири пости еротичні фотки з ляшками і цицьками залюбки скидують, продаються.
    Ну але то переважно другий відпрацьованний сорт, стрімко старіючі розведенки з відчаєм та дитячим прицепом.

15. Lvivska Kvitka

Так в купальнику чи топлес?:mocking:

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

На многокласніках не сиджу,не для мене ця расєйсько створена тусовка:uanew:

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Зможу:yes:

16. у деяких українців, незалежно від місця проживання, мізки перебувають у непорушному стані :)))

• Подобається Подобається x 3
  17. avatarwin

а звідки у вас така інформація , і чим вони гірші за інших, і чим погано що є прицеп?

18. Samojlovu4

З життя, а чим лiтня розведенка з чужими дiтьми в чужiй краiнi погана - питайтеся також i в iнших мислячих мужчин.

19. avatarwin

ви маєте на увазі з вашого особистого , тоді розкажіть , а на трендіть

20. Samojlovu4

Це ви маєте на увазі шо з чиєгось особистого, але і тут триндите.

а де твій аватар? :)