На жаль вашої подруги немає тут на форумі, важко оцінити її адекватність. Хоча посилка гуманітарки адекватність абсолютно не гарантує. Самуїлович теж якісь бушлати шле (по його словам).
Йдеться не про таких людей, як Ваша подруга, які реально допомагають чим можуть, і не кричать про це на весь світ, а про представників диванної сотні, яким з-за бугра видніше як нам тут жити і що робити, даючи своє "безцінні поради".
Тоді, мабуть, не варто узагальнювати. І, до речі, оцінювати адекватність по постам на форумі також не варто, де б автори не мешкали.
А де ж його знайти того женіха з Гамерики?)) ---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ---------- А це завжди так було і зараз є.Вони просто через інтернет,зомбі ТВ проінформовані,тому і думають,що все знають,як воно є насправді...А побувавши тут в реалі хапаються за голови)
о то не важко, ту львівських лишилось - Ви та Мих , водовоз в ігнорі вже з рік Пи си не можу з смарта вставити тег "оффтоп"
Що саме ви маєте на увазі рекламувати?? ---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ---------- І я Львівська)))А що тут дійсно так мало форумчан зі Львова??Форум ж то Львівський ніби то..
хоча би на сайтах знайомств для початку ---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- тут майже їх немає крім декількох , а все остатне то сброд з усіх кінців
Та на сайтах знайомст потрібно безпосередньо на їхніх американських без наших підпільних посередників.А таких я не знаю..
які ще посередники на сайтах знайомств. Американських сайтів знайомст як гною , просто там потрібно усе реєструватися і вести переписку на англійській мові, а по друге , вам хіба залежить на тому буде він корінним американцем , чи американцем українського походження , які в більшості знають українську мову. І чому вас так тягне до Америки?
Значення в принципі як такого немає)А тягне мене туди,бо чомусь дуже хочетьсяМрію таку маюА ви можете мені сказати якісь конкретні такі сайти?
Та не зможе, хай на многокласснікі.сру залізе, там наших щирих та таких цнотливих україночок також тьма, по сторінках діаспорних мужиків так і пропонуються, через чотири пости еротичні фотки з ляшками і цицьками залюбки скидують, продаються. Ну але то переважно другий відпрацьованний сорт, стрімко старіючі розведенки з відчаєм та дитячим прицепом.
Так в купальнику чи топлес? ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ---------- На многокласніках не сиджу,не для мене ця расєйсько створена тусовка ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Зможу
З життя, а чим лiтня розведенка з чужими дiтьми в чужiй краiнi погана - питайтеся також i в iнших мислячих мужчин.