Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Це точно!!Там в Америці постійно щось трапляється,як не стрілянина,то урагани,буревії,цунамі.... Здуріти можнао_О

2. prius

prius Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 30 лис 2014
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Як страшно жити.Ніколи до Америки не їдьте.Ще щось станеться.

• Подобається Подобається x 5
  4. coolzak

Зовсім забув, тут ще негрів лінчують

• Подобається Подобається x 3
  5. Lvivska Kvitka

Та якщо має щось статися,то воно станеться будь де,чи то Америка чи то Україна..:uaflag:

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Ага:haha:ще скажіть що організація Ку-Клукс-Клан існує:mocking:

6. coolzak

Певно що існує.40 доларів членських внесків на рік.

• Подобається Подобається x 5
  7. Lvivska Kvitka

Ви мені краще підкажіть може знаєте,якусь порядну організацію,яка допоможе виїхати в Америку чи Канаду на роботу офіційно?));)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви спеціаліст?

9. Lvivska Kvitka

Спеціаліст)):)))

10. avatarwin

самий простий і гарантований варіант вийти заміж, все остатне проблематичне

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

жіночка вже заміжня

12. Gron

Gron тафгай

Тут якось рік тому п. Кулзак шукав спєца, не будь якого, але всеж з руками та головою.
    А, забув, ще з язиком.
    Англійським звичайно.
    І шо ?
    Мабудь якби всім тутешнім емігрантам на старті запропонували таки умови, вони щасливі були ( окремих мисьтецьконалаштованих, прошу не перейматися ;) )

• Подобається Подобається x 2
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Митці, філософи і лікарі це неймовірні садисти котрі вважають що світ існує виключно для їх задоволення хоч воно не зовсім правда але вони саме так вважають особливо два перших. Мене завжди тішить мій дантист котрий під час операції говорить.
    "Болить?"
    "Ні"
    "Можу зробити так щоб боліло" весело жартує дантист.
    "Ні не треба" намагаюсь заперечити що через анестезію виходить досить спотворено і викликає у дантиста напад щирого майже дитячого сміху.
    Ні я не скаржусь, він дуже добрий спеціаліст.
    Але люди деяких професій виробляють специфічні механізми самозахисту для того щоб вижити і не здуріти. Лікарі і філософи принаймні більш фінансово забезпечені чим митці. Митці вони щось середнє між шакалами і котами. Хоч тяжко їх усіх якось характеризувати. Надто багато індивідуальних відмінностей.

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Монолог - подарунок для психоаналітика.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Фраза - подарунок для психіатра.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я з українців Канади і Америки, і Німеччини і Великобританії вже не дивуюся - там мізки повністю порушені невідомими силами. Хто один-єдиний адекватний, то Оля хіба шо.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Locke

Locke невиправний реаліст

І найцікавіше, що давно не будучи тут, в Україні, на бачачи реальної ситуації, яка склалася, не відчуваючи всього того своєю ані головою ані дупою вважають себе мудрішими і інформованішими за нас.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Упс забув вкласти в ігнор.

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Я би на Вашому місці всіх форумлян з ЛФ додав в ігнор. Мабуть забули, як рік тому обливали на "Львівській каві" лайном ЛФ і його форумлян, а тепер з очами незайманої дівчини так гарно пробуєте влитися сюди. Не дурно кажуть в народі: "Не плюй в криницю - колись доведеться води напитися".

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мабуть ця невідома сила примусила мою подругу з Айови послати в АТО целоксу на чотири тисячі доларів...

а де твій аватар? :)