Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джекі, ти дійсно досі не допер, що між західним українцем і югавасточним хахлом різниця у всьому набагато більша, ніж між чехом і словаком?!

2. avatarwin

а це відноситься тільки до чоловічої статі , чи жіночої також?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сам ти брешеш грибів обжерся.

4. prius

prius Well-Known Member

Брешеш як кацап помийний,в штатах по рецептах антибіотикі і лікі які вмістять наркотичну речовину,так що брехун ти ще той

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

І що ж ви чудо диванне тикати почало,інтелигент сільский зацофаний

5. avatarwin

що до ліків Ви обої дійсно сильно обізнані ---тому зайдіть на сайт любої їхньої аптеки і там все вказано що до рецептів--наприклад Rite Aid Pharmacy

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сам ти брешеш диванні війська боягузливі. Менше наркотиків приймай, бо голова відмовляє.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Як у фільмі Доктор Хаус :) Стільки маніпуляцій.

А чого з собою не привезли валідол, якщо знали, що він може стати потрібен? :)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, до речі, лікар був у стилі Хауса, писав фломайстером прямо по простирадлу на якому я лежав.

Теперка би привіз, але мало шо тобі заболить, якось по дурному все з собою тягати. Взагалі краще купити страховку за пару доларів шоб не було таких казусів, поки на собі все не випробуєш - то не знатимеш. Діяспора тут дерев'яна - від них корисної інформації нуль, лиш сидять таблом торгують.

9. prius

prius Well-Known Member

Все такі Василь був правий щодо вас на всі 100%

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все такИ ти такий самий як Василь.

11. prius

prius Well-Known Member

Не тикай зацофаний

12. avatarwin

а по яким характерним рисам ,ви вирахували що він зацюфаний?

13. avatarwin

все, білети на поїзд взяла , і вирушаю через Европу в Америку.

14. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

В Сіетл,штат Вашингтон давайте,там зараз як раніше було...як на дикому Заході.Теж як і в Україні...стрілєют!Але то діти бавлют'сі нинька так в г'Америці!
    Стрілянина в американській школі: поранено шестеро людей
    Частину учнів евакуювали зі школи, частина залишилася в класах.
    Шестеро людей поранені в результаті стрілянини в американській школі в штаті Вашингтон на заході країни.
    За інформацією видання Seattle Times, один з учнів відкрив вогонь у школі Marysville-Pilchuck вранці в п'ятницю, 24 жовтня.
    http://ua.korrespondent.net/world/3...rykanskii-shkoli-poraneno-shestero-luidei-zmi
    ---
    http://www.cnn.com/2014/10/24/us/washington-school-shooting/index.html

Останнє редагування: 25 жов 2014
  15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Як в кацапів літаки падають мало не що два місяці, так в американців по школах стріляють постійно.

16. avatarwin

я тут за пані ОЛЮ переживаю, і наскільки це стрілянина її стусується , прошу терміново взнати і доповісти на форумі.
    ----поїзда до СІЄТЛА не ходять тільки до ЧИКАГО, далі піду пішки там недалеко по карті

17. Yurko NOTOCO

А ви чого до гАмерики пхаєте'сі?
    Стрілєти,як ті батяри з Сіетлу, пахати,як той Юрко на траці, а чи жити'си,так файнюсько,як Пріусьо,га-а? :mocking:

18. avatarwin

їду перезимувати на МАЯМІ, бо у Львові почалася зима холодно і хляпа.Я вже настрілялася, що таке пахати я не знаю таке мене не вчили,, я не знаю як живе ПРИУСЬКО, і наскільки файно.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуже файно. Має штири квартири, дві садиби і машину вихідного дня таку во

20. Yurko NOTOCO

Ніц не знаєте,ніц не вмієте,хіба настрілєлисте'сі до срачки і пхаєте'сі до гАмерики? Там своїх стрільців до дідька!
    Йой,та вам до Канади ліпше буде перебігти з Чікаго!
    Я там був...то близейко до Кєнеди!
    :mocking:

www.youtube.com/watch?v=YVOmAU-QaWk

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Нє,Пріусько не на такій гасає по Пальм Бічі,а на такій-во,межи тими пальмами...на Toyota Prius,яка жре більше електрики ніж ґазоліни!
    Шо нє,Пріуську! :mocking:

а де твій аватар? :)