Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. prius

prius Well-Known Member

Тож чого сидиш в Чікаго в підвалі ,а не в селі в хаті,чи ще не добудував?

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тамка коло Чикаго є село, Вінетка, деякі вулиці те саме шо Дрогобич.

3. prius

prius Well-Known Member

Аха ,знімали там кіно один дома,але Юрік там не живе,ну так, там село має такі вулиці як в місті Дрогобич

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То най сі перебирає. Буде чистий спокій.

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Йому грошей не старче в Вінєтку перебратись,там псяча буда не меньше міліона коштує

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви як вирішили це питання?

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Оце вам, шановні, Америка.

Перед операцією.

8. avatarwin

а що то за секта , і що вона вирішує?

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

пане ЮРКО я ВАМ про солому , а Ви мені про сіно. Я ВАМ дала чітко зрозуміти, що пані ОЛЯ до вАС не рівно дихає, і це нормальне явище у її віці. Що ви думаєте по цьому питанню і чи будете принімати якісь міри , у найближчому часі, щоб зрівноважити її внутрішне збудження, і чи ще здатні на це. Якщо так то які?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане, то американський госпіталь. Моляться перед операцією. Весь персонал разом.До того ж, вони там різних християнських конфесій. А секти були в совєцкому союзі і у вас в голові залишилися, як у їхнього послідовника.
    В Україні 3 год ночі. А ви чо не спите?

10. avatarwin

То госпіталь напевно приватний якоїсь секти, то там таке можливе, хоча хворому воно поможе як мертвому кадило. А я сплю як вздумається , я поспала вже 5 годин, зараз посижу трохи в інтернеті , і піду далі спати.

11. prius

prius Well-Known Member

Хто?

12. avatarwin

що ВАм як там? ЯК і всюди , велике село, де живуть і працюють також люди, Досить мало населений . Дуже гарна місцевість , в основномк лісиста ---ялинка і сосна переважає.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

що значить ХТО, це мається напевно на увазі той що в пальто.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

В Америці всі госпіталі приватні. Як то ви не знали? А те, що вас так турбують секти, то я вас відтепер буду називати - СЕКТАНТ. :haha: Бо ви сі на тому добре знаєте. Може ви в котрійсь тотій секті? :mocking:Га, пане СЕКТАНТ? ;)

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Пане prius, пан СЕКТАНТ не спить в Україні в тотій годині, як у нас в Америці ше день, а у Вас там вечір. Може він тоже з Юрком на пару жовті папери возить, як Ви думаєте? :)))

14. avatarwin

вперше чую що усі госпіталі приватні. ТАК я належу до секти МАРМОНІВ.

а що хіба там ще у кого небудь залишилося чим думати?

пані ОЛЮ мінуси мені можеш продовжувати ставити, я не буду сперечатисч як інші.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

О, видите, а я так і зрозуміла, жи з вами шось не чисто. Дякую, жи-сте призналися. :preved:

16. avatarwin

дуже приємно чути , що Ви почали розуміти з пів слова

17. prius

prius Well-Known Member

Напевно то Юріка жона,або муж,а самі собі розберутся чия черга

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

І не знімайте то пальто,вам шкіра лічить

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви особисто.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Та взагалі жесть. Я раз хотів валідолу купити, а то все по рецепту, без рецепту лиш жувальна гумка і гірчичники, шоб ніхто не дай боже сі не перелікував, дбають про людей. То мене відправили в тоте Емердженсі, тобто швидка допомога, а тогди поклали мене на каталку повезли на швидкій в другий госпіталь, а тамка підключили до дротів і я там лежав три годині, а вони лиш ходили питалися чи мені ще треба валідол чи може вже ні, при чому за той час зробили всі аналізи, флюорографію і мрт і з усіх медиків лікар прийшов лиш в кінці, а до того всі якісь фельшери. То лікар дав мені одну пігулку і хтів ще шоб я там ночував, бо ще тра зробити вісім аналізів, а я сказав шо най лишиться того ровера і пішов нарешті додому. За цю всю історію вони нарахували рахунок 8000 долярів, добре шо я вже на той час був в Україні і довелося списати. А взагалі захоплююче було, як в атракціоні.

19. prius

prius Well-Known Member

Але брешеш, напевно гриби часто вживаєте

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну та, за ті сто міліонів, шо операція коштує, вони можуть і на бубні заграти.

а де твій аватар? :)