Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Добре,всьо пойняв!
    Кому шо в голові,а кому в дупі...кому та гАмерика,а кому Галичина!
    Короче,хто'сі на шо вчив!:sorry:

www.youtube.com/watch?v=yBMeoIRLU9U

• Подобається Подобається x 1
  2. Wili

Wili Well-Known Member

пане вам не набридло маячню писати, ви в гАмериці, я в Галичині, тому принаймні на сьогодні вам гАмерика ))))

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Добре, ви реально забембали, клоуни.
    Хтось може розказати шось про канадський нюфаундленд, як там?

4. Yurko NOTOCO

Сюди,де ніц не говориться про національну гордість українців,де немає музики,а лише замилювання чимось непотрібним очей українцеві?? Вже набридло!
    By by!

By by American pie!
    The day when music died!
    :facepalm:
    www.youtube.com/watch?v=5QUYvRaQ4XM

5. Bambook

Bambook Persona non grata

А я - вкраїнчі! А ви - рагулі! Всі на диван! Я вам не якийсь діяспорянин-моссадівець, ми туйка з Самбірської контррозвідки, шукаємо жидомасонського шпійона, який прикидаєсі нашим бойком і музикує ружні невкраїншькі катрени та иньчі макаронні вироби на вуха чесних греко-католиків!
    А ототой Дзеко? Та то явний агєнт Моссаду! Пише оно в якійсь темі - пост-ім-пре-сіонізм! Та пурєдний гуцул з Дземброні з того всього тіко сіонізм і вимовит!
    А Самойловіч? Та по прізвищу видко, жи то не наш хлоп! Ви ше скажіт, жи Абрамовіч і Рабіновіч - то наші хлопці!

Мрочкізм, десь так? Продовжувати?

• Подобається Подобається x 3
  6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Аякже, що ще тут робити :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Yurko NOTOCO

Шо-шо...отримувати медаль "За звільнення України" і...вьо в гАмерику,Канаду! А шо,вихід...і по темі як то україншькі ґазети пишуть!:preved:
    http://uapress.info/ru/news/show/40480
    То я так трохи хіба шо про еміграцію припишу ще,бо бачу же розмова починає знову провадитись з бамбуковою впертістю по темі в старому руслі! Гратулюю!
    Wszyscy dzjady,gop do kupy...Do tej knajpy dzjadowskiej,czyli do Ameryki,a czy to do Canady!
    :good:

Останнє редагування: 26 вер 2014
  8. prius

prius Well-Known Member

Юрік яка погода в Чикаго?

• Подобається Подобається x 2
  9. Yurko NOTOCO

Не знаю,бо юж лечу до СамбОра,жеби ні тут не хопили,холєрники і жеби тут не перепрацював'сі за-дужо,до-холєри! Та й час вже! :uaflag: :bandera: :uanew:

www.youtube.com/watch?v=Svo0lU2OuXM

Останнє редагування: 26 вер 2014
  10. prius

prius Well-Known Member

Брешеш ой брешеш,за зелені продав свое село на підвал в Чікаго,

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

А на вені возиш жовті книжки?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чого західноукраїнська діяспора окремо тримається в Гомериці, а східноукраїнська теж окремо? Може якось по селам розбито, хто з якого села? А хто з чужого села, то будуть бити.

12. prius

prius Well-Known Member

/звідкіля знаш?

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Тримається. Тільки не по селах, а по містах. І по мові. :) І по церквах. У нас тут на Сіетлі :) є Львівських три церкви, Ровенських дві, Вінницька, Волинських дві, Чернівецька, Бердичівська, :) Донецька.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну, я ж кажу. А з донецької церкви з москальсков діаспорою сидять, нашу обходять десятою дорогою.

15. avatarwin

та не розчаровуйтеся не все так погано як вам здається. Ви погляньте що пані ОЛЯ пише-----Во-во! Підкажіть то Юркові. Бо полетить дідо чи до Самбора, чи до Дрогобича чартерним рейсом. ----А пише вона це не з простим умислом як жінка у розквіті літ ,тому не робіть ніяких передчасних висновків , а добре подумайте, що це може означати на вашу думку, як чоловіка з великим життевим досвідом. ЦЕ я вам пишу як жінка , і не помиляюсь , у її намірах , що до по відношенню до ВАС. Цим шансом ви повинні скористатися. І дайте знати вашу думку. СЛАВА ГАЛИЧАНАМ!

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Слава Юлі Тимошенко і Олегу Тягнибоку!

• Подобається Подобається x 2
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане, ви, як любите, то скажіт, а на ногу ми не наступайте. :)))

18. avatarwin

чекаю на думку і відповідь пана ЮРКА.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Та то я до вас зверталася. :haha:

20. Yurko NOTOCO

Шановна галичанко!
    Я то всьо проаналізував собі давно:що тут?як тут?хто тут?як то вчора,нині,завтра!
    І свої принципи не поміняв і вже не поміняю!
    Тут он,Обама закон про легалізацію працюючих нон-емігрантів підписав,але ще не затвердив Конгрес,бо не хоче тих мільйонів латино-американців,а мені це все рівно і до-лямпи!
    Я свою роль в житті довиконую і щось видумувати нового не намірений!
    У кожного в житті свої принципи і свій шлях!:preved:

http://uk.wikipedia.org/wiki/Користувач:НоТоЦо

а де твій аватар? :)