Ну Самойлович може і знає, як і чи називають німці якось скорочено свою розвідку і може про то повість
Стара закалка ніколи не зайва. ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- Через Фінляндію ближче буде.
Ти й про безвізовий режим з 1 січня казав. Не для твого язика дійсно, тобі б хоч англійську після двох хавдуюду-речень осилити якось.
Бамбуче, не комплексуй, кажи, на яку розвідку працюєш, впиши в різних комбінаціях слова "рагулі, вкраїнчі, діяспора, диван, а я.., а ти.., а ви всі!" - і приєднуйся
Бамбучело, Why so serious? Пиво приніс? ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Чоловіче, в мене таких повноважень нема. То президент казав на інавгураційній промові.
І ти кажеш, шо в тій дєржаві, де президент при ТАКІЙ ситуації говорить ТАКУ брехню, і, що ще гірше, більшість населення в ТАКІЙ ситуації все ще вірять в ТАКУ брехню... і ти кажеш, шо ліпше?! Та ви дійсно подуріли, живіть собі і пацькайтесь далі, дурних нема. Бігме, була надія на Гондурас, але побував там і тепер знаю - то скоріше тим аміго про нас приказки складати треба, тій Україні безталанній і до Гондурасу вже як до неба пішки.
англійська то вже минуле, а він дивиться в майбутьне і вчить китайську. ---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ---------- а де і хто не каже брехні , на ній світ і побудований
це здається було в 2009 році , коли ви разом з їхніми сепаратистами приймали участь у державному перевороті
Вуйцю, я зу Сокільник. З Брід йно мої баба і дідо. А другі - зу Золочева. І відчепіться мене, а вчепіться сухої верби. Бо я можу показати вам, якою я можу бути поганою. То так, для того жиби-сте пам"ятали, шо всьо сі скінчує. І терпіння - тиж. ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- Во-во! Слухайтисі мудрих людей.