Культура на вищому рівні. Про щурів є, про диванну армію є, ще про свинарник - і буде ВасМТ один-в-один. Перша ознака правдивого потрійота/охвіцера/сержанта - то є шляхетна поведінка.
я цілком з вами згідна, що ця діаспора яка тусується на різних сайтах, це ні що інше , як резиденти розвідки ФСБ які впроваджувалися у різні релігійні гілки і засилалися на протязі усіх років у різні країни світу. І їхне завдання збирання різної інформації як в середині країни у якій вони проживають так і на різних сайтах. МАскуються вони як під жінок так і чоловіків. По можливості іх відловлюють і тихенько депортують. по одному. Хоча російських минулі роки відловляли десятками про що писали ЗМІ. Тільки на нашому сайті їх декілька , і сили на них не має так як вони поки правлять політикою на українських сайтах. Вирахувати їх тяжко але при відповідних знаннях їх можна побачити якщо володіти відповідними знаннями. Так що не дивуйтеся їм , це їхня робота. СЛАВА БІЙЦЯМ НЕВИДИМОГО ФРОНТУ! ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- цілком з вами згідна --не сперечаюся
Я з досвідом і з історією. Я ще в Моссаді не була. Зате празької редакції Голосу Америки "вєщала" вже в підлітковому віці
І я ще не була. Може знаєте, як туди потрапити? Може там гроші більші платять? А то ФСБ, Госдеп зовсім обідніли...
Не надо мне земляков, когда последний заходил... топор пропал с пожарного шита новый... так шо лесом всех...
поки ніхто крім тебе і польської розвідки , не в курсі і нікому не розказуй, я Транссексуал---був мужиком а став жінкою.
Одначе жорстко працює польська розвідка. Але справедливо. Обчикали господарство це ще не значить шо ти став жінкою. Але вже не мужик - однозначно. ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- А в котрій серії ви були дівчиною Бонда?