Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. avatarwin

в моїй голові не вкладається як це так будучи таким патріотом , можна було зрадити увесь народ УКРАЇНИ і прийняти громадянство інакшої---питається за що? Не дивуюся коли так поступають евреї і інакші пройдихвости з колишнього СНГ. Вони це роблять заради того щоб сидіти на соціалі у держави це зрозуміло., но що так поступають наші патріоти не повірю . Отримавши ГРИН_КАРТУ так само можна працювати і жити в америці ,що роблять більшість залишаючись громадянином своєї країни.СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ АМЕРИКАНЦЯМ!

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну то таке діло...

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Він проти всіх має. :mocking:

Олю, Ви також зрадили з Чехією awatarwin-y. :haha:

4. avatarwin

переживаете не лише ви одні , а і уся АМЕРИКА. це ми знаємо і відчуваємо, і не тільки ми а і увесь світ. А що стосується допомоги то і говорити нема про що. Як це Америка друга батьківщина-мати. Невже Ви рахуєте що рідна мати Україна вже померла, чи ви вирішили її похоронити. Абсолютно зрозуміло Ви мені написали, я вже таке саме чула раніше від тих Одеських евреїв які проживають в НЬЮ-ЙОРКУ. коли приїзджали в гості на УКРАЇНУ,--но їм я не дивуюся. СЛАВА ПАТІОТАМ УКРАЇНИ!

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

я проти них ніколи нічого не мала , і не можу мати, я їми пищаюся і поважаю, тому що вони істені патріоти своєї країни

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

я нічого , ні проти нікого не маю, а просто аналізую, і пишу гірку і правду, яка не всім підходить.

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Для декого гАмерика,"прийомна його мать",а для галичан рідний Край Галичина!

http://www.youtube.com/watch?v=z91kZ8_VPnQ

6. avatarwin

кому ви збераєтеся це пояснити , що яка би файна не була мачеха, і рідну мати вона не замінить

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Модератори, агов! А можна цю солодку парочку десь в оффтопи? Щоби собі там своїм пережиттям ділилися одне одному. І Юрко би там парканайцятий раз своє бум-цик-цик-тра-ля-ля-ля виставляв?

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В вашiй головi i 21 столiття не вкладаеться, так на рiвнi 18-го i залишилось.
    Шо би та Украiна робила без дiаспори, тим бiльше американськоi.
    Переважно такими страшними "патрiйотами" стають тi вкраiнчi, котрим в свiй час чухнути за кордон не повезло, або просто клепок не хватило.

• Подобається Подобається x 4
  9. Forpost

Forpost Стоїк

я років десять сидів на американських імігрантських форумах і там теж були такі "америка мать моя" і водночас патріоти СРСР і рашки.Врот ім параход,я живу волею Бога у рашці, але ненавиджу її і її народ всією душею,яка
    нахер америка друга мама, чим ви відрізняєтесь від вати східної . встидно за вас бігме ПиСи ще синів в пендоську армію то я вже зовсім херєю

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А тут хто?
    А Ви?

Просто полярність інша.

11. Wili

Wili Well-Known Member

кумедно мене мешканця України не дратують емігранти які влилися в іншу культуру, а людей, які самі емігрували вони дратують))))))

• Подобається Подобається x 3
  12. Samojlovu4

Ну, то просто ми з вами такi раритети.) То особисте.
    А в бiльшостi плебс, з обох сторiн, дратуе ще й як.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

14. prius

prius Well-Known Member

Я теж за часи совку працював за вахтовиком в моск.обл.пропонували лишитись,давали квартиру,але я вже тоді від бабці яка народилась прожила і померла в Рогатині,знав про наших тварин визволителів,тому я їх одразу послав ,а вот чим тобі американці насолили? Напевно завойовували постійно нашу Україну,і в табори людей садили,ну та жити серед тварин все рівно іхня ідеологія в мозок проникне

15. avatarwin

по порядку, що стосується 18 століття згідна. Що до України без діаспори тут також нема питань. На рахунок патріотів які нічого не могли достигнути по тим чи іншим причинам і повтікали також згідна, бо якщо би мали клепки то достигнули би. І взагалі у мене 4 клясси церковно- прихідської школи , тому я не завжди можу зрозуміти високо освітченних людей. А Ви прошу пана бачу що досить обізнана людина в усіх напрямках. то не краще би вам читати лекції наприклад на факультеті SCHOOL OF INTERNATIONAL PUBLIC AFFAIRS на тему Розвиток комунікацій і нових шляхів мишлення та планування у відносинах між людьми. А також залучити до тих лекцій декого ще з форуму. СЛАВА УКРАЇНІ!

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

паноптикум якийсь :haha::pardon:

17. avatarwin

прошу пані я з Вами цілком згідна , що потрібно повністю узурпувати владу на форумі, і куди дивиться та адміністрація , напевно потрібен форумський майдан і провести люстрацію ДАЙ ВАМ БОГ ЗДОРОВЯ!

18. Samojlovu4

Ага, ага...
    Як казав мій знайомий, підпільний львівський майже міліонер, "бляха, так хочеться в людській західній державі накінець-то пожити, а не в тому совковому болоті - тільки хто ж мені там так легко бабло тиряти дасть?! Але з другої сторони, май я тут хоч 10 міліонів, а здохнути можу тільки тому, що піццу доставляють скоріше, чим приходе швидка, або бо плятський ЖЕК тупо сосульки з дахів не почистив." Так і сидить, тяжко з колії вийти, бо нехай болото смердяче, але ж в мутній воді рибка як жеж ловиться, хіба ж покинеш, та й кінця краю не видно, порядку і через сто літ та 15 майданів не буде.

19. avatarwin

-----кмітливість и життєвий досвід

20. prius

prius Well-Known Member

Ахметка єфрємка фірташка і пр. Кмітливі і життєво так всю Україну ставлять раком

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)