Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

А можете ви вже тут так настирливо не офтопили, пане? :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. avatarwin

неслухай нікого , як тільки будуть такі можливості бери дитину і їдь, вони тобі тут усього наоповідають

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

а що краще тролити як ви , чи офтопити? Я доношу гірку но правду.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

То ви мене зі собою перепутали? ;) Бо то правда, ви не просто оффтопите, ви - тролите!

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Олесь Олександр
    "В болотах жаби рай знайшли..."

В болотах жаби рай знайшли
    І там плодились і згнивали,
    А десь над ними клекотали
    В повітрі чистому орли.

І туркіт жаб, і дух гнилий
    До їх туманами знімались,
    І до болот орли спускались
    І виливали гнів палкий.

Та жаби, всі в сетках турбот,
    На клект орлячий не зважали,
    Жили, плодились і згнивали
    В багні смердючому болот.

І повні скорбного чуття,
    Орли за хмарами літамли
    І ситих жаб уже не звали
    З болот до вищого життя.
    1905

5. avatarwin

дійсно ви мені чимось нагадуєте Царьова , який також так як Ви тролив у верховній раді поки не вигнали, не беріть прикладів з нього.

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

а по друге чому це ви не нароботі в робочий час , а постійно і інтернеті , у мене починають сумніви закладатися у тому , чи Ви не випадково працівник НКВД.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Бо такий в Америці рай, що я можу то собі дозволити вже. :mocking:

7. avatarwin

знову маячню несеш.., але тут є кому повірити у те що ти пишеш

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

знову маячню несеш, але тут достатньо тих що можуть тобі повірити. Кінець звязку буду пізніше.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

9. avatarwin

Вибачаюся ! Дійсності спішила і замість ВИ написала ТИ, но це не така страшна біда , ніж все остатне. Хоча як у істинної американки , значення цих двох слів зводиться до одного YOU

10. Оля

Оля Старожилка форуму

You are - множина. А значить, тут всі говорять один до одного на Ви, пане. :)

11. avatarwin

А звідки прошу пані Ви це знаєте, у якій розвідці перепідготовку проходили?

12. prius

prius Well-Known Member

Щось мені здаєтся що це з маскою фаріон сидить в такій ненависній Америці,бо дуже багато знає,навіть скількі Олі SUV зараз вартує тут,і вже багато раз на дрібязках видно було

13. Оля

Оля Старожилка форуму

То пише хлоп, а заререєстрована молода кубіта. :) І так, він сидить тут на заробітках, в Америці. Колись десь сам обмовився. Тільки почитайте, що він пише. Пора модераторам гілку "Дописи з Кульпаркова" створити і туди все зносити, якщо не хочуть то все терти. :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну та так, я ж i кажу - казочки про Америку Олi вiшати все важче стає.)

15. Forpost

Forpost Стоїк

ну не багато з чим погоджуюсь,а з цим так. Мені мала сказала " нахера Ви тату сюди мене спровадили" ,на той момент я був в шоці,адже це зруйнувало під нуль весь усталений спосіб життя всієї сім"ї. Тепер деколи думаю: а справді НАХЕРА...

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

не буду оспорювати,але я з сихівськими свідками двадцять років ходив в один збір, років десять він нараховував десь 500 возвєщатєлей,Бетелю в Брюховичах і впомині не було, всі знали одне одного в лице,і якщо Ви не ....,то може ті збори в Сіетлі з браттів по вірі з рашки ,(бо тут за проповідування садять),хоча на якій підставі останні 5 років з України не можу собі уявити

16. avatarwin

зайдіть на любий із сайтів , країни яка вас цікавить і також будети знати. і нічого Вам здаватися не буде---ось один із них----www.edmunds.com/

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

я би собі ніколи таке не позволила написати по відношенню до співрозмовника , незалежно від того що він написав , і ніколи не дорікаю людям які на заробітках як би їм там тяжко не було, така неповага до людей вихідців з Галичини властива або колишнім переселенцям , або вельми шановним виходцям з шляхецьких родин, або завербованним у свій час працівникам НКВД, Так що СЛАВА УКРАЇНІ і її борцям невидимого фронту.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

я з вами цілком згідна , щоб байки писати , то потрібно до того хист мати

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і нащо ви неправду пишете? Зайти то можна. Але ви ж колись самі писали, що знаєте все, як тут, бо тут знаходитеся. Може то ви спросоння написали, чи п"яні були? ;)

Йой, та не пишіть, як кубіта, бо ви - хлоп. А то що ви собі позволяєте, то всі бачать, просто мовчать, бо нікому не охота вас зачіпати, як і morze. Ви часом не родичі? :mocking:
    І заробітчанам ніхто не дорікає, якщо вони поводяться, як люди, котрі мали би бути вдячні тій країні, в якій гроші заробляють, а не сиділи тут десятиліттями, де так все зле і не клали купи лайна чи треба, чи не треба. Ще й тих, хто тут легально живе і нормально влаштувався, висміювали і звинувачували в брехні. Таких треба депортувати в 24 години і нехай потім сидять вдома і розказують, яка Америка погана. Набридли вже. :bad:

18. avatarwin

Ви помітили вельми шановна , що тепер що би Ви не писали я завжди вам буду ставити плюси.
    І знову , ви як громадянка УКРАЇНИ , і поборниця її ідеалів , не можете зрозуміти , що для того щоб багато знати , просто потрібно багато потратити часу на ці знання, а це не кожному дано. А неправду я пишу або говорю коли з цього маю дуже велику вигоду, бо в протилежному випадку не має змісту. А то що я десь там і колись написала , то могло як ви кажите бути або з просоння або обкурилася, но це дуже рідкі випадки , а не повсягденно, і не гарно на це звертати стільки уваги. СЛАВА АМЕРИКАНСЬКИМ УКРАЇНКАМ!

19. avatarwin

хто я вельмишановна, Вам видніше , тому заперечувати не стану. По друге я собі нічого не позволяю а пишу правду яка багатьом в очі коле , і родич мені не морзе а тамбовський вовк. І до заробітчан ніколи не мала ніяких притензій а тільки їх підтримувала а не хаяла на кожному кроці.. А ті що легально влаштувалися , це в основному запроданці , зрадники своєї батьківщини, і все остатне що з цим повязано, і я з вами погоджуюся що усіх їх потрібно депортувати. Погана Америка чи хороша не має значення рідна батьківщина найдорожча, но не у всіх. СЛАВА АМЕРИЦІ!

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Я громадянка Америки. Вже 14 років. А громадянкою України була до того. :)

100 %! Того я так за неї переживаю і допомагаю по мірі можливості. Але Америка для мене тепер вже друга Батьківщина, як прийомна мама, яка була і є до мене і моєї родини дуже доброю. За те я її люблю і не даю обпльовувати різним невігласам. Зрозуміло написала? А тепер - допобачення, дасвіданія, чао, арівідерчі, бай-бай! Будете проходити мимо - проходіть.[​IMG]

а де твій аватар? :)