Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну то те саме майже і в Америці. А для тих, хто самі купує страхівку - вона дорога, чи дешева?

Бо страхівка дорога і це несправедливо, щоби я платила по 500 дол місячно страхівку тільки для того, що якщо я захворію на застуду, то мені покриють 80 дол за візит, а 20 я ще маю сама доплатити і ще трохи покриють за лікарства.

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Я так зрозуміла, що Hase хотіла сказати, що ви би куди тільки но не записалися, чи вступили, аби до Америки потратити. :)))

2. avatarwin

а можна до вашої церкви примазатися якось ?.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Я вам вже відповідала. Вже не пускають, бо нема в Україні переслідувань зараз ніяких. Хіба в ДНР і ЛНР.

4. avatarwin

а переслідування як такі після смерті СТАЛІНА і після влади Хрущова закінчилися , як по відношенню до евреїв , протестантів і грекокатоликів. . Просто держава не давала їм офіційно зарейструвати свої громади. Але тим часом усі спокійно жили вчилися працювали , і ніхто іх не мордував., В районі де я проживала усі роки в приватному двоповерховому будинку ( біля моста на колишній вул Люблінській ) знаходився протестантський молитвенний будинок, і ніяких проблем не було, безумовно Кгб слідкувало за діяльністю громади, Але Кгв тим не меньше слідкувало і за усіма релігійними громадами любих конфесій , і зараз також слідкує. Зі мною у школі вчилися двоє учнів в моєму класі протестанти , і я не чула від них про які небудь переслідування. Це все надумане евреями , які були в такому же положенні , але їх можна зрозуміти , бо їхня батьківщина ІЗРАЇЛЬ, а всі остатні під них пристусувалися тому що до сьогодні не визначилися де їхня батьківщина.. Тому бажаю усім патріотам повертатися назад будувати свою країну , а не працювати на чужаків яким до нашої країни нема ніяких справ СЛАВА НЕДОЛУГИМ!

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

За перепрошення пана, але Америка (яка, як любить говорити мій брат, не така дурна, як думають ті, що думають, що вони мудрі :)) сама розібралася, чи було переслідування, чи не було. Тому ми всі тут. І тут тема не про протестантів, а про українців, що в Америці і в Канаді. Так що давайте говорити по темі. ;)

6. avatarwin

так розібралися американські евреї і прийняли відповідний закон по домовленності між Рейганом і Брежневим, а Ви дуже плакалися , то тому і вас туди частково включили щоб то демократично виглядало, але не усіх випускали , а Ви як самі мудрі до них пристроїлися як хто міг, і дійсно що тут тема не про ідейних борців за грошові знаки , а про тих патріотів, якщо їх так можна називати які проживають в Канаді і Америці, і дуже турбуються про Україну.. Я з Вами цілком згідна.СЛАВА УКРАЇНІ!

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Так, так пане! Всьо так було, як ви кажете. Я зі всім згідна, тільки відстаньте, а?

п.с. І що то чужина робить з тими заробітчанами! :dntknw:Страх! Львів"яни, скорого( як вони почнуть вертатися із заробітків) найпотрібніша професія у Львові буде психолог. Хто ще може вчитися - вчіться, будете мати повно клієнтів. :sad:

8. Hase

Hase зайчик

Християни діляться на справжніх і лицемірів.
    Ви справді не розумієте, чи тільки так робите???
    Якщо приєднуватися до якоїсь цекрви і обирати їхне вчення, то це потрібно робити свідомо. Тобто тому, що ви цю віру розумієте, приймаєте і живете по ній, все решта це лицемірство.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну.....
    Насправдi, хазе, десь приблизно так: вас заболiв пальчик, чи нiц не болить, але ви просто хочете провести обстеження серця виключно з метою профiлактики - ви в своiй Нiмеччинi йдете смiло до доктора i кидаете картку на стiл, нi про що особливо не турбуючись. Але десять раз подумаете, перш нiж наважитесь примiром до адвоката пiти.
    Так от в Америцi звичайна людина десять раз подумае, перш нiж наважитись до лiкаря пiти.

10. Hase

Hase зайчик

Та, ні не те саме. От пан Смайлович все вірно відповів. Але ще є нюанси, що нічого доплачувати не потрібно. Сртаховка покриває практично все, якщо ви хворі, а також звичайні профілактичні обслідування, ну наприклад (просто так раз в рік до зубного лікаря, на всякий випадок), або приктично всі жінки ідуть на всякий пожарний до гінеколога раз на рік (для обстеження раку). Старші люди практично всі раз на рік ідуть для себе на профілактичне обстеження. Доплачувати нічого не потрібно.
    Приватна страховка стає дорогою з часом. Чим старіші ви, тим дороща страховка. На самому початку вона смішна.

11. Forpost

Forpost Стоїк

та пані Оля,всратися в ту Америку,чомусь повезло тілько пятидесятникам,я зі свідками з 1991 року і не знаю нікого ,який би хоч на проповідування виїхав в США.В СРСР (при розвалі) прокляті комуняки старим свідкам тільки но дозволи повернутись на Західну Україну з Сибіру.Найбільше хто зі Свідків міг попасти в США ,то ті хто навчався в Школі Гілеад,і то на служіння іх потім відпраляли в Африку. Так що будьте трішки об"єктивні.Та і 99% ПЯТИДЕСЯТНИКІВ в країнах бувшого СНД всетаки

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

та нє вопрос https://maps.google.ru/maps?oe=utf-...a=X&ei=VfgfVLKFH4LMyAPQ0oGIDA&ved=0CBkQtQMwAQ

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Те саме, те саме. :) Тут теж є такі ньюанси, що нічо люди не доплачують. І в нас після 40-а жінки безплатно йдуть до гініколога для профілактики.
    От якби ви сказали, що приватна страхівкау вас коштує копійки, то би було не те саме. :)

Прошу пана, у нас тут пару церков зі Свідків новоприбулих. :) І дуже багато баптистських, менше суботницьких, але п"ятидесятників таки найбільше. Бо вони найбільше були переслідувані, найбільше служителів в тюрмах було, найбільше їх знищили. Навіть Союзу п"ятидесятників аж до самого розвалу СРСР не було.

13. avatarwin

но не усі ж заробітчани такі хитро вимахані як евреї і деякі українські патріоти які примкнули до них і виїхали в США після 1990 року, нехай би їхали раніше. Подивіться а скільки виїхало усяких патріотів з кавказьких республік під виглядом переслідуваних як по релігійним конфесіям , так і національним переслідуванням ніби, , і їхали в основному вже молоде покоління , а не ті які були вивезені в 40 роки бо вони просто не дожили по віку.І нормальним заробітчанам з міцною психікою ніяких психіатрів не потрібно, а вони потрібні тим хто і так не дуже дружить з головою.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

но не усі ж заробітчани такі хитро вимахані як евреї і деякі українські патріоти які примкнули до них і виїхали в США після 1990 року, нехай би їхали раніше. Подивіться а скільки виїхало усяких патріотів з кавказьких республік під виглядом переслідуваних як по релігійним конфесіям , так і національним переслідуванням ніби, , і їхали в основному вже молоде покоління , а не ті які були вивезені в 40 роки бо вони просто не дожили по віку.І нормальним заробітчанам з міцною психікою ніяких психіатрів не потрібно, а вони потрібні тим хто і так не дуже дружить з головою.

14. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Треба мати таке щастя)))Але зразу з дитиною я б не ризикнула їхати в чужу країну.Тим більше мены потрібно роботу шукати,мову вдосконалювати,а дитину куда тим більше якщо мова зовсім інша...та й що важко буде я знаю,але зато потім буде краще і можна буде робити і нормально жити.В країні де нормальні закони.

15. avatarwin

16. Samojlovu4

Який дійсно тупий той чорнобровий обама, стільки шуму і театру з тими реформами вкрай недосконалого і десятиліттями критикованого американського медичного страхування - а он як воно виявляється, та мериканська медстраховка така сама як знамениті медстраховки наскрізь соціальних країн північно-західної Європи!
    Завал, наша Оля вщент розбила мало не перший пункт обамівської виборчої програми, а багатьом професорам світових універів взагалі доведеться переписати свої лекції. Як чорного фуханя не переоберуть на третій строк - нашій Олі слава!

17. prius

prius Well-Known Member

Аха а не дуже вимахані хочуть примкнути до якої небудь конфесії щоб втікнути до нанависної Америки і кожен день потім бачити дуже вимаханів

• Подобається Подобається x 3
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Зрозумійте, що без дитини Ви станете одною із таких злих заробітчан, що сюди дописують. :sad: А дитина мову скоренько візьме, ще і Вас буде вчити. :)

Пане, ми вас почули. Нащо три рази повторювати? :morning1:

• Подобається Подобається x 2
  19. Samojlovu4

Оу, куме - а в словнику вкраїнчя американшької діяспори є взагалі слово "об"єктивність"?!)

20. avatarwin

не питання , ідея гарна мені навіть сподобалася, але як і чим вона мені може допомогти у повсягденному житті?

а де твій аватар? :)