Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

брехня, яку вас в школі навчили ліваки. Війна була не через рабовласництво.

Знову пишете неправду. Лікольн не був ЗА усунення рабовласництва. Поцікавтесь. Він виступав проти надання свободи рабам. Вже під кінець війни, почали говорити про те, щоб дати свободу рабам.
    Так само як і Кенеді, не хотів дати рівних прав темношкірим.

Але якщо чесно, Хейз, то у вас чисто радянські аргументи щодо Америки - а у вас негрів переслідують.

Справді поцікавтесь. Від самого початку Америка була демократичною державою а не монархією, і тут можете мені кричати про негрів скільки бажаєте, але це правда. В державні органи завжди були вибори. Це не було успадковане крісло, це були вибори. Справді поцікавтесь історією, бо я не маю часу пояснювати. Не тому що не хочу, а фізично не маю на це часу. Читайте нормальні книжки щодо історії, а не ліві якими годують світ прогресивісти.

Самуїловичу, перестаньте писати дурню. Ви стаєте як папуга, яка повторює лише одне і те саме.

Хочете аби я вам сказала що мені тут не подобається? Та спочатку було такого багато, а тепер мене то більше не тривожить. Мені не подобається демократична партія і її брехня!!! Мені не подобається яку бздурню вони заставляють моїх дітей вчити в школі. Мені не подобається їхня система навчання, не те, що в СРСР була краща. Я ненавиджу зелених!!! Не тому, що я проти того аби вберігати землю, а я проти лицемірства яке супроводжується рвінням тих зелених.

А так, то мені дуже подобаються - широкі дороги, великі будинки і авта.

Назагал. Я змучилась від розмов з глухими. Я оправдовуватись за свій вибір країни не збираюсь. І на немудрі закиди щодо рабовласництва, яке не має НІЯКОГО відношення до демократичного устрою, я не збираюсь більше відповідати.

Варіться самі в своїй каші.

• Подобається Подобається x 4
  2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я так зрозуміла,що багато форумчан проживає зараз в Америці??Круто)Чи я щось не так зрозуміла??

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Квітко, проживаємо в Америці: я, Маруся, Пріус, Грон. НоТоЦо - батракує нелегально. :) Решти, хто тут хає Америку, то ті, що всьо про неї знають. :mocking:

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Маруся з Ольою, плюс деякі інші, не зрозуміють ніяк, що не перед нами вони виправдовуються, а в першу чергу перед собою самим, переконуючи себе, що колись зроблений вибір був вдалим.)

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Квітуньо, на рахунок "хає" - то Оля знову, м"яко кажучи, прикрасила.)
    Та "решта" якраз не "хає", а об"єктивно говорить і ділиться враженнями про Америку. Як і Нотоцо.
    А ображенним набутим американцям з наведенного вище списку все здається, що то їх кохану Америку хаять. І вони, захищаючись, заодно і чмирять бідного нотоцо, бо він тую америку не надто хвалить. Всьо просто.))

Останнє редагування: 19 вер 2014
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Самуїлович, перестаньте згадувати моє ім"я всує. Я вас не помічаю, а ви постарайтеся мене.

6. Samojlovu4

От тут, хазе, Маруся абсолютно права.
    Виглядає на то, що громадянська війна в Америці була не зовсім лиш через рабовласництво. Як завжди - все всьо не так, як нам то офіційно впарюють.

7. prius

prius Well-Known Member

Ввечері сяду напишу,зараз на роботі ,нема часу

• Подобається Подобається x 3
  8. Samojlovu4

Добро Оля, це типу капітуляція. Розумно.)
    А я от вас помічаю і помічатиму.))

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Було б перед ким капітулювати.:haha:

10. Hase

Hase зайчик

Prius, РЕСПЕКТ, оце діло! Дуже вам дякую!!!

Маруся, переконуюсь все більше у правоті слів Смайловича.:morning1: Ні, ну чесне слово, всього, чого хотілося, це діалогу про Америку її плюси і мінуси людьми, які там живуть. ВСЕ!
    Цілком байдуже, чому саме і скільки причин війни були на той час. Важливо те, що у демократичній країні рахуються зі ВСІМА, а не з білими, першими, голубокровними, чи багатими. Ви, сподіваюся, розумієте, що я маю на увазі?

Не має у вас часу, та нема на то ради, значить не має... тому, щоб не тратити час пишіть ПО ДІЛУ, а то стільки накатали і все чиста вода і розборки...

11. prius

prius Well-Known Member

Скажу так,мені все рівно,хто що про Америку думає,свій висновок про вибір я зробив через півроку як приїхали,ми з жінкою дуже сильно посварились і вона сказала нашій дочці щоб та збирала речі і вони їдуть в Україну,доня ії сказала що якщо вона хоче най їде а вона тоді лишется з татом їй тоді було 13 років,після цього я вже про правильний вибір не замислювався,та і чого замислюватись,не сподобалось паспорт в кішеню і назад і нема проблем

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Хоч було не до мене, але відповім. Я не знаю, що ви маєте на увазі. Бо тут якраз вже так палку перегнули, що нема на то ради. Так рахуються зі всіма тими меншинами, що забувають судити вчинки людини, а не те, що їй все можна, бо вона чорна, чи гей, чи ше з яким шпаком в голові. Чули недавно про Фергюсон? Так от, через наглого чорного 18 річного бандита, якого застрілив О ДИВО! білий поліцейський, мало не війна в Америці вибухнула. Бо він чорний, а поліцейський білий. А те, що бандит - то неважно. Тут вже все скрутилося в іншу сторону давно з тими їхніми політкоретностями. :bad: Чорні розпоясалися до неможливості. Я от стараюся зрозуміти і ніяк не можу. Ну які з них раби були? :crazy: Та то така лінива раса, що одиниці може знають, що таке hardworking. Решти - то все гниль гниллю. Вже давним давно нема ніяких гетто, а вони сидять всюди в лайні, робити не хочуть, а як десь населяються серед інших рас, то там починається робити гетто. Я вже то сама за 22 років життя в Америці побачила на свої очі.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

А в Німеччині, де Ви, зі всіма рахуються? Кажуть турків там взагалі не рахують за людей. А вони ж найбруднішу роботу там у вас роблять.;) Це вам не ліниві і наглі чорняки. І Німеччина ж теж демократична країна.

13. Hase

Hase зайчик

То так кажуть. Напишу пізніше вечором, пані Оля:) Зараз лише коротка відповідь: З ними рахуються.

14. Hase

Hase зайчик

Пані Олю, обіцяна відповідь.
    Не скажу, що турків у Німеччині дуже люблять, але особливої нелюбові не існує також. Так склалось, що у питанні національному німцям особливо висуватися не бажано. Вина у другій світовій війні, плюс голокост, висить на німцях до сих пір. Хоча вже третя генерація виросла без війни, ця тема завжди просипається і відповідно дуже паразитується всім кому не лінь.
    Можливо і тому, німці ДУЖЕ толерантні.
    Я живу, випадково, у місті, в якому нараховуються найбільша кількість іноземців у Німеччині. Можливо, бо місто індустріальне, відповідно знайти роботу досить легко. У мому крузі друзів є дві туркині. Особисто нічого негативного сказати не можу. Все залежить від рівня людини, відповідно серед переселенців турків, є культурні і освічені люди, і є "село і люди". Ті, які пАпроще, крутяться у своїх колах, є випадки, що у третьому поколінні, вони так і не змогли вивчити німецьку, відповідно залишаються без освіти і живуть на соцiaлці. Але все ж таких мало.

15. Lvivska Kvitka

Круто)))беріть мене до себе в компанію));):uanew:

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

А підкажіть,які потрібно гарантії в консульстві того,що я вернуся в Україну,щоб відкрити гостьову візу?

16. prius

prius Well-Known Member

З гостьовою сюди нема чого їхати жити,то буде не життя не робота ,потім будете клясти ту Америку

• Подобається Подобається x 2
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Що ви когось залишаєте ( дітей), що маєте добру роботу в Україні і добру платню.

1000%. Будете робити йно на лоєрів(адвокатів) і то не гарантія, що залишитеся. Я би не рискувала.

18. Lvivska Kvitka

Добре,а яку тоді візу краще робити,щоб потім можна було залишитись.??

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

А якщо поїхати з гостьовою і знайти роботу там,то можуть мені ці роботодавці допомогти з тим,щоб залишитсь виробити якісь документи по роботі??Я просто не знаю,які там закони,як все це робиться)

19. prius

prius Well-Known Member

Нареченної,або грин кард

20. Samojlovu4

Не вдупляюсь досі, як та капловуха брехлива чорна мавпа на президента пролізла. Невже єврейське лобі дозволило, аглосаксонське? Чия він лялька?
    Стидоба.
    Але думаю, на наступних виборах він вже не пролізе, вроді вже навіть багато з негроти проти. Минулих років купа машин з наліпками ще були, тепер хіба час від часу їде якесь чорне з "ієс ві кен".

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Дитинцю, квітонько - по візових питаннях йдіть в гілку про зелену карту пліазе.
    А найкраще - заміж виходіть, ціла індустрія вже давно. Тільки дивіться на маньяка не попадіть.

а де твій аватар? :)