Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де дозволяють таланти - там і сидять. Як і українці.:)))

2. prius

prius Well-Known Member

Ха,підвали вони в першу чергу обшукують

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Наші україночкі тутка дуже гарні

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наші україночкИ тут ще набагато більш гарні. :)))Не таємниця, що в Україні кількість красивих жінок на метр квадратний - найвища в світі.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Юрку, та спіть спокійно. :) Не така я вже нездала, як ви з Самуїловичем мене тут малюєте. ;) То я вас на понт взяла. А так ще за своє життя нікому підлості не зробила. Але порада вам прикусити свій язик, бо ті, хто стукає на кого, то вони відкрито не напишуть. А ви всю свою підноготну про себе по Інтернеті вивалили: і знимки всіх, і відео, і гроші, які де кладете на три картки...;) Ше де в Дрогобичі, чи в Ужгороді ваших дітей притиснуть, щоби поділилися. Ви ж їх всіх засвітили. Так що майте розум. ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Але питання про володіння/використання української мови в Гамериці - актуальне. Шо мовчим?
    В реальності то виглядає так:

-Where are you from?
    -From Ukraine.
    -Oh... From Ukraine?.. (WTF:wacko:)
    -Я з України!
    -о_Оо_Оо_О

6. Wili

Wili Well-Known Member

а що дивного?

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не розумiете - поясню.) Казочки тут своi дiаспорнi народу на вуха не вiшайте i не вихвалюйтесь, люди давно по свiтах бiльше вашого бачили, в курсi всi давно про тi вашi америки.
    Головне себе в руках тримайте, i помилок не робiть як Оля. Як рокiв через 30, дай вам Бог здоровля, ще будете жити там - то може ще на одному континентi поживем. Граюся з такими думками, подобаеться менi та америка, але не гарувати i лямку тягнути, а пенсiю доживати, проживши життя в бiльш кращiй краiнi. Це вам i рештi стосовно "нелюбовi" до америки i останнього вашого речення.)

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

США складається з багатьох діаспор, всі між собою "знайомі", всі якийсь вклад внесли, українська десь пасе задніх, тому маловідома. Максимум - Чак Палагнюк, Стівен Возняк і Андрій Ворхола, які себе українцями не вважали. А то шо наш брат поїхав туди, отримав фантастичну по українським міркам зарплату і став дуже поважним - це вливання в систему, а не досягнення. Наш брат взагалі як "виб'ється в люди" стає страшно поважним, хоч би просто відкрив фірму в Коломиї.

9. Wili

Wili Well-Known Member

ну людям які там були видніше)))) знаю про Австралію, діаспора туди тренера запрошувала для проведення семінарів та практичних занять по гопаку))) потім прилітала якась частина сюди, загалом тримаються дружно, мають свої представників в владі і впливають на певні аспекти життя.

10. Samojlovu4

Все правильно мовиш, з одним не згоден - украiньска дiаспора в америцi таки вiдома. Украiнцiв там мало не як туркiв в нiмецii.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Австралія-Канада ще куди не йшло. Виступили з санкціями за Україну дуже рішуче (правда Австралія втратила громадян в збитому літаку), а в Штатах українці - то дивні фантасмагоричні істоти.

12. Wili

Wili Well-Known Member

думаю тут більше питань до барака)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ви кажете що українська діаспора має представників і вплив у владі. А я кажу, шо впливу - нуль. Тому до Барака може і є питання, але лобіювати нікому, тому все залишиться як є.

14. Samojlovu4

Заклятий друг Джекi правий i тут - велика i могутня американська дiаспора, класнi церкви i центри, багато вони там досягли. Але все в основному за рахунок попереднiх хвиль, дiди нарозвивали, пiзнiшi на все готове приперлись, i то того не пильнують, потрохи запускають.
    Ну i дiаспора ця класна i могутня, але чисто шароварна i фестивальна. Йно в вишиванках на фестивалях пожерти раз-два в рiк, та своi 20 долярiв в конвертi офiртувати на тацю, i якi ми украiнчi, та йой.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я колись щось таке казала? Одним словом я не маю вміння ображатись, вірніше вмію але вчусь НЕ, тому на Вас не гніваюсь. Просто неприємно, а коли неприємно то з людьми не хочеться спілкуватись. А шкода...

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

До нього багато запитань і претензій, але ви (читай українці) самі дуже тішились і нам казали який він класний коли його обрали. Бо він на словах усім вам говорив який він голуб миру, як ту кляту америку поставить на коліна, і вибачався за те, що США поводилось як світовий жандарм.
    Ну ось! Маємо те, що маємо. Не маєте світового жандарма, то маєте купу воїн аля арабська весна, Росія яка підняла голову і вважає, що може робити будь-що непокарано, Китай, який розвивається стрімко.
    Не тільки Барак у цьому винен. Це ще заклав Клінтон а далі вже покотилось. Мали можливість вибрати людину яка ся розуміє на грошах, то ні, вибрали вуличного словоблудця.

Барак не дурак, аж ніяк. Він хитрий, але Америку ані він ані його цьоця няка не люблять. Тому і стараються зробити з країни Європу. Суть то її зовсім інша ніж у Європи. Європа і сьогодні монархічно настроєна, а он США таки закладалась як правдива демократична республіка. Тут ніде правди діти! І що ви куме не кажіт, як собі ту америку не ганьбіт, але нема країни де людина може стати на ноги з нуля так як це можна зробити в США.

А чому такі як вищедописувачі не розуміють америки, та тому, що ментальність не та. То так як я скажу, що ненавиджу Каліфорнію. Я не люблю зарозумілість людей, але це не означає, що Каліфорнія одне суцільне зло.

• Подобається Подобається x 4
  16. Wili

Wili Well-Known Member

та я якось не особливо замислювався над виборами в США)) мені що Барак що Ромні один чорт, коли там у вас вибори наступні?

17. prius

prius Well-Known Member

Через півтора року

---------- Додано в 05:37 ---------- Попередній допис був написаний в 05:30 ----------

Обама перед президенством був сенатором від мого штату ,так він за два роки сенаторства не то що щось для штата ,він навіть ніяких пропозиций не вносив,тількі з Благоевичем бюджет штату дерибанили,жінка барака працювала в установі на позиції з зарплатою 300000$ в рік,ця позиція була відкрита спеспециально для неї,вже шість років ця прзиция відкрита але нікого на неї до роботи не беруть

18. Hase

Hase зайчик

Тобто, як Європа монархічна... це яким чином? А що саме робить Америку демократичною, НЕПРОБИВАЄМА система медичного страхування?
    В Європі також можна почати все з нуля і мати досягнення, лиж би було бажання.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

історичним. Не було в Америці монархій :) Тільки й всього.

До чого тут непробиваємість чи пробиваємість. Простішими будьте, простішими. Читайте те, що написано.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Можна. Перепон законних трошки більше ніж в Америці, але якщо любити закони держави в якій живеш, той будеш поводитись відповідно. Не любиш закони держави, не любиш її устрій, той нарікаєш, якщо хочеться.

20. Samojlovu4

От i ви це смекнули: всi тутешнi "американцi", практично всi, мають одну спiльну дуже характерну рису - вони не терплять про свою америку двох видiв розмов та вражень - а) негативних б) об"ективних/нейтральних. Терплять лише позитив та похваляння. Еталонний зразок приповiдки "кожен кулик свое болото".

а де твій аватар? :)