Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кордони може? Так, Італія теж, і Китай.:))) Всі знають ЧайнаТаун, а от ЮкрейнТаун навіть в п'яному сні ніхто не видів.

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та ні холодно-скептичний,бо замерзаю в бейсменті! А ви як там,біля Аляцки,ОК? :haha:

3. prius

prius Well-Known Member

Чому Аляскі,в мене тількі легка прохолода в місті Аль Капоне

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Юрік а чому в підвалі,що на порядну кімнату не заробили?

• Подобається Подобається x 2
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Dzeko, Ви так і не відповіли,звідки страх перед мексиканцями в супермаркеті )))

• Подобається Подобається x 3
  5. prius

prius Well-Known Member

Він на невдобні питання не відповідає

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Страх перед мексиканцями в супермаркеті - це невідповідність між декларованим станом речей і фактичним. Це треба відчути самотужки.

7. Yurko NOTOCO

Завтра,завтра ,Пріусю,як справжній холод настане!Та то як задує з Рос"ї через Берінговий пролив на Аляцку,і далі на Канаду,Сіетл...то мало не покажеться!А я собі в бейсменті,або в вені під коцом.А шо?!Я привик вже!Гастарбайтер ж!:drinks:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді в США є стільки ж плюсів, скільки і мінусів, тому - "в кожного своя доля, свій шлях широкий". Щодо мене - можливо використав би нагоду підвищити рівень якихось якостей, навиків, на певний час, але щоб стати "американцем", приняти цей спосіб життя, "культуру" - ні.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

То в нього хвороба Альцгеймера вже сі зачала в тотій Гамериці. Я - з Бродів стала, Ви - з Аляски. :haha:

10. prius

prius Well-Known Member

Завтра в нас 75 а післязавтра 77 а в вені якщо спати то поліциянти можуть забрати ліпше спіть в підвалі

11. Yurko NOTOCO

Страх той,же вони всі хочуть також мільйонеpами тут стати і скуповують льотерії,жеби за 5$ багачем стати.
    Так от,білим то до лямпи же вони мексіканці з маріхуанною і героїном...страх же випадково льйотеріi з мілліоном їм забракне! Во,проблєм!:mocking:

12. prius

prius Well-Known Member

В кожного своя дорога в житті

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Як там, ще до бейсменту служби з імігрейшина не стукали, щоби помогти Юрію Сидоряку до України дорогу назад знайти? ;)

14. prius

prius Well-Known Member

юрік випийте аспіріну

15. Yurko NOTOCO

Ні,шпійони донесуть,же він не має права по візі J-1 отримати таке задоволення!Хіба що женитися на старій якійсь бабі:mocking:!

16. Wili

Wili Well-Known Member

то знайдіт молоду і гарну, можете і мексиканку з легалізацією)))) немає перешкод для кохання)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мексиканки є файні

18. Оля

Оля Старожилка форуму

ага! Культурно збагачуєте вже Гамерику 15 років. :mocking: На вені. Ну, там розберуться. ;)

19. prius

prius Well-Known Member

Ага кохання ,15000$ таке кохання коштує,в мене знайомий так хтів одружитись,і за місяць до весілля дістав третій DUI і поїхав додому в Україну

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Файні дома в Мексіці сидять,або в Голлівуді,а так маленькі грубі індіанки

20. Yurko NOTOCO

Я вже писав про свій негатив до того нового менталітету українців в гАмериці! :facepalm:
    Шпійон на шпійоні! Ну то юж,пішов до бейсменту!:preved:

а де твій аватар? :)