Кордони може? Так, Італія теж, і Китай. Всі знають ЧайнаТаун, а от ЮкрейнТаун навіть в п'яному сні ніхто не видів.
Чому Аляскі,в мене тількі легка прохолода в місті Аль Капоне ---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ---------- Юрік а чому в підвалі,що на порядну кімнату не заробили?
Страх перед мексиканцями в супермаркеті - це невідповідність між декларованим станом речей і фактичним. Це треба відчути самотужки.
Завтра,завтра ,Пріусю,як справжній холод настане!Та то як задує з Рос"ї через Берінговий пролив на Аляцку,і далі на Канаду,Сіетл...то мало не покажеться!А я собі в бейсменті,або в вені під коцом.А шо?!Я привик вже!Гастарбайтер ж!
Насправді в США є стільки ж плюсів, скільки і мінусів, тому - "в кожного своя доля, свій шлях широкий". Щодо мене - можливо використав би нагоду підвищити рівень якихось якостей, навиків, на певний час, але щоб стати "американцем", приняти цей спосіб життя, "культуру" - ні.
Завтра в нас 75 а післязавтра 77 а в вені якщо спати то поліциянти можуть забрати ліпше спіть в підвалі
Страх той,же вони всі хочуть також мільйонеpами тут стати і скуповують льотерії,жеби за 5$ багачем стати. Так от,білим то до лямпи же вони мексіканці з маріхуанною і героїном...страх же випадково льйотеріi з мілліоном їм забракне! Во,проблєм!
Як там, ще до бейсменту служби з імігрейшина не стукали, щоби помогти Юрію Сидоряку до України дорогу назад знайти?
Ні,шпійони донесуть,же він не має права по візі J-1 отримати таке задоволення!Хіба що женитися на старій якійсь бабі!
Ага кохання ,15000$ таке кохання коштує,в мене знайомий так хтів одружитись,і за місяць до весілля дістав третій DUI і поїхав додому в Україну ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- Файні дома в Мексіці сидять,або в Голлівуді,а так маленькі грубі індіанки
Я вже писав про свій негатив до того нового менталітету українців в гАмериці! Шпійон на шпійоні! Ну то юж,пішов до бейсменту!