Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. prius

prius Well-Known Member

Нє ви подивітся на нього ,не звалюйте з хворої голови на здорову ,а що зробила Україна і в першу чергу ви пане щоб україну знав мій сусід,а не я йому пояснював

---------- Додано в 07:25 ---------- Попередній допис був написаний в 07:23 ----------

І де мої сусіди возьмуть в Америці карту України щоб на неї дивитись

• Подобається Подобається x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

В мене сусіди самі американці. Тільки зараз одна українська сім"я поселилася. І всі вони знають, що ми - українці і знають, що таке Україна і де вона є і мене мало не щодня питають, як там справи в моїй Батьківщині. ;)

Дзеко, та не всі такі тупі, як ви їх вважаєте. Не переживайте! І що з того, що ви знаєте, де Венесуела? Ви там були?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не вірю в "американське українство". Це фантомна вигадка, яка розлазиться по швах. Це ситуативна сукупність людей, які не можуть пояснити оточуючим в чому полягає їх ідентичність.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Думаєте я це вигадав? Це було насправді.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

То й не вірте! Хто вас просить вірити? І нащо маєте вірити? :mocking: Ми вам щось винні? ;)

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

І? Насправді можна побачити, що різні люди багато чого не знають. Показували, як брали інтерв"ю в молодих омичів, то вони були свято впевнені, що їхнє місто було окуповане німцями. :) А ви будете про венесуельців говорити... :mocking:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, ви взагалі ні до чого, я ж про свої враження. Вас може взагалі не бути, Америка ж все-рівно залишиться, що з вами, що без вас. Я заходжу в супермаркет - а там одні мексиканці (не українці), мені стає страшно. А фільми ж досі знімають про англосаксів. Де можна зайти в метро, щоб побачити англосаксів? І в цій країні нічого не відбувається, по накатаній народився, по накатаній вмер, може це й добре (все що треба вже відбулося), але я повертаюся в Україну - і відчуваю живі потоки енергетики, тут ЩОСЬ відбувається.

6. prius

prius Well-Known Member

Так відбуваєтся,корупция хабарі дамбаснєслишат,керують державою кацапи,молрді помирають від алкоголізму,ви праві живі потокі,а шо в нас дом, робота,відпуска кудись поїхати,шопінг,уікенд барбекю,скукота

• Подобається Подобається x 3
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Так само, як і з вами і без вас - Україна. :)

Де ви так заходите - в Америці? Ви тут були вже? А мексиканці що - не люди. Мексика - сусідня Америці країна. Тому їх повно в прикордонних штатах. У нас тут мало. Взагалі то - в Америці живе 6 млн латінос легально. Може ще стільки ж - нелегально. Ну і нехай собі живуть.

А що мається відбуватися - війни, революції? ;)

І ЩО саме то таке, що вам видається ЩОСЬ? Війна на Донбасі, Майдан в Києві? Корупція, заказні вбивства, віджаття машин, бізнесів, зубожіння одних, несамовите збагатіння інших, поневіряння п"ятої частини населення по заробітках по світі - і це ви називаєте - ЩОСЬ? о_О Тоді дякую, нам такого ЩОСЬ не треба. Ми вже якось будемо "по накатанній народився, по накатаній вмер". А ви воюйте. Тільки не язиком, і не на дивані. :ireful1:

Останнє редагування: 17 вер 2014
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я тут був вже.:))) Ви ще не допетрали?

:haha: Їх в Мексиці вже менше, ніж в Штатах. Нью-Йорк - прикордонне місто, здуріти.

Олю, ви берете на себе роль представника США, не треба цього робити, Країна - це країна, ви - це ви. У всіх своя голова на плечах, щоб дати оцінку.

• Подобається Подобається x 2
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, не допетрала.:) Ви десь казали, що маєте можливісь їхати, а не хочете. То розкажіть нам де ви були і що бачили. :)

А ви в Україні не те саме? :) Чи ви тайно заправляєте Україною? ;) Чи може ви - радник Президента України? :)

Ну і давайте. Хто вам заважає? А ми вам можемо дати оцінку. Всі мають право, нє?

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чому?

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джекі, зараз вона тобі накидає, нею аж теліпає, коли про її Америку говорять: 1) негативно 2) нейтрально, хоч і об"єктивно. Про америку вона сприймає лише позитив, і тільки, і широкими грудьми стане на захист набутої фатерлянду.
    Це просто попередні хвилі міграції, вони дещо відсталі від реалій, ще й за океаном. Варяться в казані своєї діаспори, яка таки потужна, що не кажи (молодці).

Вони просто не в"їдуть ніяк, Джекі, що 80-ті чи 90-ті давно пройшли і минули ті часи, коли наші їхали по америках і бундесах і в обморок падали від доріг і супермаркетів. Люди мають гроші і давно наїздилися по наших бундесах, швейцаріях і америках, Оля, і бачили вже не менше нас з вами. Їм тепер так просто казочки про мериканшький рай не притрусиш.)

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Вона знову, зі своєю святою дитячою наївністю...))
    Дай вам Боже всього найкращого, мроякосьтам!

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хай вам назад сто разів вернеться, що бажаєте, Замудлоякосьтам

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)))

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я свого не пущу. :tongue:

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Самуіловичу, ви що оце плетете?.. Чес слово. Я нічого не розумію кого чим притрушувати. Ви любите свій бандерштат, той прапор вам... а хтось любить свою країну. Це вже чисто по-рашинськи, аля хочу жити в світі де нема США.

ФЕ!

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо, діти американських українців володіють/користуються українською мовою поза родиною?

16. prius

prius Well-Known Member

Ви не падали випадком на голову ,де вони крім родини і між собою друзями,можуть в Америці користуватись українською мовою,в сіті холі?

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Просто надивилась старого кіно (кіно,кіно!) про г'Америку,та й шо? Bо житуха! А тут баба з Бродів навогорила,натринділа про Грін кард,про велфери,кредити,хати,роботy всяку (по-спеціяльності),хе-хе...От і нарід дума-гада же то так само,як в 80-90 коли поляки пакували туди,хто тільки міг...
    Але любії друзі,як Юлька мовила...юж тепер Тут вам не Там,як при Рейгану,Клінтону...і войско нема за що кормити і бомбу атомову зі страху і злості не шпуриш на когоць,як на Японію!
    Ото ж бо...але жити поки ше можна! А завтра побачимо,що Обама втриндячить!
    гАмерика ж!:yahoo:
    Search On Youtube: VzbmU1t68
    http://www.youtube.com/watch?v=h-VzbmU1t68
    On youtube: VzbmU1t68

18. prius

prius Well-Known Member

У Юріка гарячка

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я? Ні, а ви?:)

Так от іменно. А іспанською, наприклад? Всюди! Порівняємо вплив української діяспори кількісно і якісно?

20. prius

prius Well-Known Member

Пане не порівнюйте палець з .....Мексика має спільні границі з Америкою,а то що на іспанскій говорять то не заслуга діаспори

а де твій аватар? :)