Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. prius

prius Well-Known Member

А хто не вживає?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А хто не вживає - той каву без кофеїну, чай без таніну або сік без вітаміну! Головне не що - а навіщо! Щоб знайти спільну мову!

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це запитання чи здивування? Я не вживаю. :blush::pardon: Чоловік сміється, що "кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет!":))):tongue:

4. prius

prius Well-Known Member

Та вже накал страсті впав,вже спокій в гілці

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ніхто не хоче поговорити про те якого файного прєзіка маємо? Попереджаю, що пляни у мене не такі пацифістичні як у нашого "голуба миру".

• Подобається Подобається x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Незнаю ,я після тридцяти років паління ,кинув,перестав вживати алкоголь,ліпше здоровим померти,тим більше медицина тут ойой,Америка якось підштовхує до здорового образу життя

---------- Додано в 06:28 ---------- Попередній допис був написаний в 06:26 ----------

Ліпше не починайте,я не дочекаюсь виборів,щоб його вже чорти забрали

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бросіл піть, куріть, єб###ся - начал спортом заніматься!

8. prius

prius Well-Known Member

Не ну не так фанатично,третьє витріть

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Не журіться. Чорти нам нове чудо підсунуть, аля Хілая чи Корі Букєр. :bomb:

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Мене чоловік підколював, що я не п’ю, не їм м’яса то може і тим також не займаюсь? На що я йому відповіла, що нехай побереже своє здоров’я. Невдоволена жінка це гірше ніж жінка за рулем автомобіля. :))):haha:

• Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хочеться Ніксона чи Рейгана? То є файно, але лиш в тому випадку якшо ваш чоловік чи діти не підуть в армію.

11. prius

prius Well-Known Member

Не дай Боже

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пани гамериканські українці почуваються убезпеченими за плечима гамериканської держави. Це в принципі саме по собі непогано, просто шо для цієї безпеки і комфорту вони палець об палець не вдарили - просто приїхали на все готове і розмножуються по принципу свиноматок. А тим часом виголошують якісь сентенції від обличчя американської держави.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Такого, як Рейген зараз би не помішало. Але таких нема. :sad: Мені імпонує з теперішніх Скот Вокер.

14. prius

prius Well-Known Member

Шановний пане,не промовляте тут кацапскі лозунги,ми також як і місцеві працюємо і сплачуємо податки і немалі,на які утримуєтся і армія і поліция,тому ми і відчуваємо себе захищенними

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Більше того, наші діти вже встигли побувати в американській армії і долучитися до того захисту. ;)

16. prius

prius Well-Known Member

Моя донька хотіла йти ,та жінка не пустила,ото війна була в хаті

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все-таки не пустила. Отже рівень форумних вояк все ще не пройдений.
    Ну менше з тим. Це особиста справа кожного. Але як перегиркалася наша діяспора - показово, так само як фантомне "американське українство", якого в реальності вдень зі свічкою не знайдеш.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, доньку і я би не пустила б. А хлопців, бачу, варто. ;)

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Діаспора якраз єдина. То лузери щось хочуть доказати.

19. prius

prius Well-Known Member

Хлопця і я гнав би копняками в армію,багато наших служать і служили тут

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну віртуально єдина віртуальна українська діяспора. В вас сусіди українці чи американці? Якшо американці, вони хоч знають шо таке Україна? Я не зовсім розумію шо таке справжні американці. Скажімо американці венесуельського походження що 20 років прожили в Америці дивляться на карту України як барани на нові ворота, бо максимум їх східноєвропейських пізнань - Польща, правильно. Все просто, виходим на вулицю, лапаєм першого перехожого - і питаємось за Україну. Важливо щоб перехожим виявилась не ваша кума і не ваш швагро.

а де твій аватар? :)