А хто не вживає - той каву без кофеїну, чай без таніну або сік без вітаміну! Головне не що - а навіщо! Щоб знайти спільну мову!
Це запитання чи здивування? Я не вживаю. Чоловік сміється, що "кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет!"
Ніхто не хоче поговорити про те якого файного прєзіка маємо? Попереджаю, що пляни у мене не такі пацифістичні як у нашого "голуба миру".
Незнаю ,я після тридцяти років паління ,кинув,перестав вживати алкоголь,ліпше здоровим померти,тим більше медицина тут ойой,Америка якось підштовхує до здорового образу життя ---------- Додано в 06:28 ---------- Попередній допис був написаний в 06:26 ---------- Ліпше не починайте,я не дочекаюсь виборів,щоб його вже чорти забрали
Не журіться. Чорти нам нове чудо підсунуть, аля Хілая чи Корі Букєр. ---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ---------- Мене чоловік підколював, що я не п’ю, не їм м’яса то може і тим також не займаюсь? На що я йому відповіла, що нехай побереже своє здоров’я. Невдоволена жінка це гірше ніж жінка за рулем автомобіля.
Хочеться Ніксона чи Рейгана? То є файно, але лиш в тому випадку якшо ваш чоловік чи діти не підуть в армію.
Пани гамериканські українці почуваються убезпеченими за плечима гамериканської держави. Це в принципі саме по собі непогано, просто шо для цієї безпеки і комфорту вони палець об палець не вдарили - просто приїхали на все готове і розмножуються по принципу свиноматок. А тим часом виголошують якісь сентенції від обличчя американської держави.
Шановний пане,не промовляте тут кацапскі лозунги,ми також як і місцеві працюємо і сплачуємо податки і немалі,на які утримуєтся і армія і поліция,тому ми і відчуваємо себе захищенними
Все-таки не пустила. Отже рівень форумних вояк все ще не пройдений. Ну менше з тим. Це особиста справа кожного. Але як перегиркалася наша діяспора - показово, так само як фантомне "американське українство", якого в реальності вдень зі свічкою не знайдеш.
Ну, доньку і я би не пустила б. А хлопців, бачу, варто. ---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Діаспора якраз єдина. То лузери щось хочуть доказати.
Ну віртуально єдина віртуальна українська діяспора. В вас сусіди українці чи американці? Якшо американці, вони хоч знають шо таке Україна? Я не зовсім розумію шо таке справжні американці. Скажімо американці венесуельського походження що 20 років прожили в Америці дивляться на карту України як барани на нові ворота, бо максимум їх східноєвропейських пізнань - Польща, правильно. Все просто, виходим на вулицю, лапаєм першого перехожого - і питаємось за Україну. Важливо щоб перехожим виявилась не ваша кума і не ваш швагро.