Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Та саме цікаво, що цей заробітчанин, злосний на Америку за те, що ніц тут не дістав і сидить тут, як щур в дзюрі і чекає, коли по нього прийдуть , ще й всіх хто сюди приїхав з легальним статусом, або якось легалізувався вже тут, з лайном змішує за те, що вони не в тих самих капцях, що він. Чисто хохляцка натура - нехай мені корова здохне, бо сусідови тоді - дві. :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

От пан запитав по-людськи - йому і відповідають.
    Юрцьо мені до лямпи, але де ви побачили за останні три дні, що він "гонить" на Америку? Я бачу лиш конструктивну та предметну думку людини, що там була чи живе, інколи на кордоні з критикою, не більше. Шо, не можна? Де "гоніво"?! Процитуйте пліазе, може не помітив.
    То чого чмирити чоловіка, накинулись набуті мериканці свої мочари боронити, ясно що кожен свої болота захищає, але ж совість мати треба.)

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та і ви вже в тім же нелегальнім статусі гастарбайтерів по-відношенні до бажання повернутись для проживання ,чи то праці в Україні...на рівні з російськими біженцями з Донбасу,та і виїхавшими в Ізраїль ,які он,читав...десь хотіли б повернутись вже назад,і просяться на жидівський новий рік відвідати 35 тис(???) паломникам Україну і прилетіти до Умані на могилу свого цадіка,яко туристам!
    Побачимо,як то буде і як далі будуть будуватися ті відносини між Україною,США,Канадою,Ізраїлем,які в трудну хвилину їй не помогли,чи то не змогли помогти,але далі щось хочуть від неї,ну там бизнес вести,в Криму жити...
    Все так швидко тече і міняється,як...як то в відносинах між Турцією і ЄС сталося вчора,котрі 20-30 літ дурили її з тим вступом до ЄС.
    Добре...навіщо вам американцям питається мої проблеми,і ті нинішні європейські проблеми!
    В США все стабільно,як ви вважаєте тут,все вірно і так буде вічно! Дай Бог! І вам ,і Америці,і Обамі!
    Амінь!:mocking:

Останнє редагування: 16 вер 2014
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене багато знайомих виїхали по Грін Кард, висновок один - добре влаштувалися виключно ті, хто не боялися працювати, навіть гарувати в поті чола, паралельно вчили мову, відвідували різні курси і поступово досягнули-таки і ліпшої роботи, і громадянства, і статусу в суспільстві, і коли приїжджають, то ніякої зарозумілості в їх поведінці нема.

Всі решта - хіба понти, мовляв, живу в Америці.

Думаю, то в кожній країні так, не лише в США.

• Подобається Подобається x 2
  5. prius

prius Well-Known Member

Самойловичу я в 90 був на заробітках у Польщі ,працював нелегально і довго,як перестало подобатись зібрав манатки і поїхав додому,Юрік почав своє брюзжання не в цій темі ,сюди вже всьо перенесли,не подобаєтся кредитова система,але ж насильно ніхто його не заставляє його брати,я наприклад купив вісім років тому кондо під 4.2% фіксованих,можу сплочувати і тридцять років а можу і десять без всілякіх штрафів ,чим це погано?

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Юрік хто захоче повернутись то повернется ні вас ні порошенка питатись не буде

6. Samojlovu4

Все вірно, але то стосовно нутошо і нападів на нього? Якщо так, то він свою думку відносно хат і кредитів висловити не може, обов"язково їсти всім стадом?

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

У вас там скоро полярисів на кредитні картки не вистачить, народ ходить з гаманцями як Біблія в розвороті.)

7. Wili

Wili Well-Known Member

яким стадом? я бачив виключно розбірку між мешканцями америки))))

8. prius

prius Well-Known Member

Бінго, починаєтся як у пісочниці,а у вас,так маю три кредитних картки які в кінці місяця виплочую все що витратив,дві дебитових з моїх банківских рахунків,і п'ять карток на знижки в різних магазинах які не мають грошей але виглядає як кредитка,та ще в нас є подарункові картки які виглядають як кредитки і які я можу довго носити поки щось куплю ,і шо?

9. Samojlovu4

І нічьо. А юрцьо того не хоче і вважає за дурість. Має право на таку думку?

10. prius

prius Well-Known Member

Має і може нормально висловити а не лити лайно

11. Yurko NOTOCO

:good:
    Юрцьо має 3 дебит-кард,які в 3-х дітей в Україні і якими вони знімають гроші від тата в дрогобицькім банкоматі!:drinks:

12. prius

prius Well-Known Member

Юрік ще певно і податки не сплачує?

13. Samojlovu4

Ото ж бо. Той юрцьо юродивий розумом гостріший за багатьох з нас, і ще потрафляє то все в своїх катренах і в стьобливому стилі передавати, інколи до дупи, а часто таки досить влучно. Так шо хто його знає, чия пуцька довша в результаті.

14. Yurko NOTOCO

Ну чого,сплачує по #SS,що від стажування залишився!

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Так, так, таких "гострих розумом" хахлів пів України. ;) А ще питають, чого нема ладу в Україні. І як то українського патріота б"ють в центрі Львова москалі з вигуками "Слава Пуйлу!", а решти всі "гострі розумом" писок бояться відкрити... ;)

Ваша певно найдовша! :haha: Бо ви нею вже всіх дівок дістали в гілках про ЦЕ і тут всіх гамериканців. Ше один патрійота, що сидить в Германляндії, яка разом з путінською паРашою заодно, живе без кредитів :mocking:, якогось милого їде шороку в ту дурнувату Гамерику, ще й кіндера везе. Такий самий мазохіст, як балалайщик зі Самбора. :crazy:

16. Yurko NOTOCO

Прям вітром занесена Скарлетт О'Хара з "Gone with the Wind" Маргарет Мітчелл.
    :mocking:

Останнє редагування: 17 вер 2014
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Йой, ви ше навіть щось читали. А я думала, жи й но бум-цик-цик-тра-ля-ля-ля! вмієте і "копійчину катрени калатати". :mocking:

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Верх цинізму. Не смердять гроші, все ок?

Я знаю. )

Нема різниці, якої вона довжини, якщо окрім висіти ніц не може. )

• Подобається Подобається x 4
  19. ollan

ollan Well-Known Member

Здравствуйте.
    А каким образом музыкой в Америке промышляете, если не секрет?

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Він музикою не промишляє. Він нелегально промишляє на паршивенькому вені і кляне Америку на чому світ стоїть. Мучиться бідака в тотій Америці і ніяк дороги додому в Україну не знайде. Заблудився певно, як тоті мацкалі з псковської дивізії на Далбасі.:mocking:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)