Українці Канади та Америки

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Liliyah Romanova, 13 січ 2012.

1. prius

prius Well-Known Member

Та щось форумні воякі і "патріоти" теж не сильно рвутся Україну боронити,а Юрко так спішится що аж зашпортуєтся

• Подобається Подобається x 2
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це самокритика? Похвально. Піднімайте народ, на форумі мають лишитися тільки жінки і комісовані.

• Подобається Подобається x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

Ну так,самі будуть сидіти вдома,а винна Америка що не помагає,запам'ятайте ніхто не буде помагати якщо в першу чергу самі не будете помагати собі, такщо піднімайтесь в першу чергу пане самі

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну-ну, це ви вже зайвого хватили, прираховувати себе повноцінно до Америки.

6. prius

prius Well-Known Member

Це не вам вирішувати

7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Сиди "патріоте" і нянч нині своїх пуцьвірінків,та рости на завтра їх для своєї Америки,щоб з Аляски москаль не заскочив!Він не зашпортається і ще прилізе і до тебе також,то там недалеко до Канади!
    Я ж для захисту власного дому,Галичини виростив вже 2-х синів,які там...40-річного і 35-річного з внуками,які знають за що вартує гинути в бою і коли слід вставати на захист своєї Вітчизни!
    І не денервуй'ні та не сунь свого носа до Краю,куди Тебе не просять вже про поміч і захист(час минув!),бо...дістанеш ще по-дупі!
    І вважайте,бо від ненависті, до мене,Самойловича,та й до Дзеко...ще й луснути можете випадково на краю Ойкумени!
    Від любові до ненависті Один Крок!
    Шановні "патрійоти"! З тої своєї великої любові до Америки ви вже зі злості до галичан сраєте жовчю!
    Погляньте на себе трохи збоку,як мовить Самойлович!
    :preved:
    Словами мені говорити важче,музикою легше!
    Хто на що вчився!

www.youtube.com/watch?v=wbChMMQLaIE

8. prius

prius Well-Known Member

О музико недороблений,видно як виростив своїх пуцьверинків,сидячі в ненависній Америці, я то свою доню виростив,а тепер онучку бавлю,а ти патріоте зацофаний все ніяк не доберешся до ненькі України ,ну а якже пуцверінек ще хату без кредитів недобудував

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А кому? Може не варто оперувати термінами "форумні воякі і "патріоти"", бо тут всі 100% - форумні, тому дивно звучить. А писати таке з-за океяну - ще більш дивно. Наша дорога діяспора традиційно щось знає більше, ніж ми. Але що саме вона знає краще - пояснити не може.

Кожен по сукупності факторів і причин знаходиться там, де знаходиться, смисл лементувати - "Всі на фронт!!!"? Олег Ляшко таким зловживав, поки не отримав нокдаун по пиці обличчя. Тепер не зловживає.
    В мене особисто запитання тільки до товаришів охвіцерів (і сержантів теж, і контужених), бо це їх вибір в житті, а не примус. Роками набивали собі ціну своїми "участями в бойових (невідомо в яких)" і контузіями (невідомо чим), а тепер як настала війна - з них як з гуски вода.

10. prius

prius Well-Known Member

А що я за океаном то вже і писати не можна,тількі Юріку можна бо на штати гонить

11. Yurko NOTOCO

Ta co to ma piernik do wetraka?...а ті всі тут хто (???)...хто язикаті повчальники патріоти-колаборанти та до захисту Галичини!
    Лишіться їх,бо в них і в їх дітей вже своя родіна готова!
    Така натура і суть емігранта!
    В нас же своя! І нема вже на то ради!

www.youtube.com/watch?v=_k-WE6K_5F0

12. prius

prius Well-Known Member

Бачиш Юрік ,для тебе Україна родіна,а для нас вона є і залишится Батьківщиною

13. Yurko NOTOCO

Хай!
    Хай Вам емігрантам щастить в Америці,Канаді,Австралії,а вашим дітям і внукам на новій Батьківщині!
    Кінець розмов. Всього вам найкращого,а мені заробітчанину в США і таким же сотням тисяч,які в Італії,Іспанії,Норвегії,Hiмeччині не прижилися і не приживуться вже,пора до праці,і якусь "копійку кувати" та слати додому дітям/жінці та...поскоріше повертатися на Вітчизну,додому,в Галичину!
    Туди,де Дім,Могили Батьків,Сім'я,там і Вічизна!
    Так мене Батьки вчили,так і я вчу Своїх Дітей,так старався і тут щось стверджувати!
    Але,в кожного Свій Розум,Своя Доля і Свій Шлях широкий!

www.youtube.com/watch?v=z91kZ8_VPnQ

Останнє редагування: 16 вер 2014
  14. Wili

Wili Well-Known Member

я перепрошую, не знаю всіх + та - америки, але просто цікаво, людина поїхала "на зоробітки", за ці гроші жила, вивчила дітей, дала поштовх, і тупо на неї гонить, ну думаю хоч щось хороше має бути в тій америці, ні?)))

15. prius

prius Well-Known Member

Всюди є + і-,десь їх більше десь меньше,але такої ненависті я теж не розумію,так якби людину прив'язали в тій америці

16. Yurko NOTOCO

Для Wili!
    Читайте вище...і ніякої ненависті до країни,а лише розуміння!
    А відношення до новоспечених американців,то зовсім інша справа,але вже відпала охота про це дискутувати,коли жовч з них починає бризгати про якусь ненависть!Їх,тих 3-4-х просто коробить,що вони там і отак...що це все так для інших збоку виглядає!
    Це те ж подібне ставлення росіян до бандерівців,галичан!
    Як от пишуть...
    www.facebook.com/oliyarchuk?fref=nf&ref=m_notif&notif_t=group_activity

Останнє редагування: 16 вер 2014
  17. prius

prius Well-Known Member

Юрік ваше ставлення скоріш як в кацапів до Америки

18. Yurko NOTOCO

Моє ставлення до Америки не виходить за рамки законодозволеного ставлення гастарбайтера до надаючої йому працю державі!
    В майбутньому Україна відповідно по-європейських законах буде ставитись до бажаючих гастарбайтерів з США,Канади,Австралії,Ізpaiлю,Африки,Азії і російської її частини в випадку бажання попрацювати тут, в Україні,подібно!
    Ну так,як це нині в США для жителів Мексики,України,чи Африки та Азії!
    Інші,просто з Європи не їдуть сюди до праці.Хіба що з Греції,Боснії і...навіть не знаю ще звідки.В цім випадку я і є те виключення,бо помилився рішенням ,а чи то допустив грубу помилку через незнання держави і її законів,та і не знаючи тої реакції деяких(!) українських емігрантів на появу тут українців під іншим статусом,статусом гастарбайтера.
    Буває і таке в житті людини! Винний,виправлюсь!:preved:

19. prius

prius Well-Known Member

Мрії задарма,покищо навпаки

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

Ясно ,якщо ви себе називаєтє по кацапски гаторбайтером,то ви вже давно в нелегальному статусі,легалізуватись не вдалося,лоери висмоктали гроші,працюєте поки не злапають і депортують,тому така ненависть,але то не проблеми Америки тоє ваші власні проблеми які ви самі собі створили.

20. Wili

Wili Well-Known Member

направду я не писав про ненависть, опечатка у вас по фройду)))) просто цікаво якщо пан довгий час працює то всеж зарплата пану підходить?

а де твій аватар? :)