Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи Зето, я в курсі, що то був жарт, хіба мало знаємсі?
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи Шреку, здається, значення слова "меншовартість", як і значення слова "екзальтованість", Вам не відоме.
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи Давайте спочатку вияснимо кого (крім себе) тут присутні люде вважають українцями?
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи Таких бидланів як Бектурсунов, в нормальній державі, просто депортували б, і все, а журнал закрили б. Треба розуміти одну просту річ: Ніхто про нас нічого доброго не скаже, бо Україна для багатьох є лакомим кусочком, а ще комусь кісткою в горлі. Тому і ми про інших народів нічого доброго говорити не повинні. Я не кажу, що потрібно когось поливати брудом, так як ці гімнюки Шокало, Бектурсунов і т.д., але і хвалити інші народи нам також не слід. Як казав російський шовініст Баркашов: "У России друзей нет!". те ж саме можна сказати і про Україну. Тому, не потрібно сильно прислухатися до того, хто там про нас що говорить.
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи Якщо нам важко говорити про архетипи, то, може, спробуємо підтверджувати або руйнувати стереотипи? Я зараз напишу перші стереотипи про українців, які спадуть на думку, (якщо згадаєте ще щось - додавайте), а потім разом спробуємо визначити, де в цих стереотипах правда, а де брехня. Стереотипи будуть і позивтивні, і негативні впереміш. Звичайно, що ми, українці - дуже різні: у Львові і Харкові, в Карпатах і над Дніпром. Але, мабуть, спільних рис у нас дуже багато. Отож: 1. Українці працьовиті. 2. Українські жінки - добрі господині. 3. Українці - співоча нація. 4. Українці гостинні. 5. Українці заздрісні. 6. Українці надійні, вірні. 7. Українці відкриті і щирі. 8. Українці хитрі. 9. Українці полюбляють нарікати. 10. Українці сентиментальні. 11. Українці - добрі друзі. 12. Українці полюбляють пліткувати. 13. Українці терплячі. 14. Українці горді. 15. Ну і наостанок - українці люблять сало :D P.S. Без легкої самоіронії за руйнування стереотипів навіть не варто братися
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи Інколи росіяни складають характеристику пересічному українцеві, то не обійдеться без того, що напишуть: "жадібні". Ми-то не жадібні, просто як москаль (голе, босе)до хати прийде і дай то, дай сьо, то як тут будеш щедрим, нє?
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи причому дуже заощадливий.... А враховуючи звичку, що лишилая з радянських часів - "державне - то нічиє" - то українська заощадливість межує з клептоманією...
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи На мій погляд російський політикум сьогодні більше нагадує клоунаду і робиться вигляд, що під маскою клоуна криється глибокий і світлий розум. Українські ж політики навпаки, одягли маску розумних, а під маскою казна що. От і мучиться народ... Самодостатні народи саме так і роблять. Розумно захищай свої інтереси і тебе у світі всі зрозуміють.
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи В умілих руках і дірявий баняк в господарці знадобиться...
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи цілком погоджуюся! але з часом господарка буде скадала си лише з дірявих баняків... -- Я про то, що "ремонт та підтримка" дірявого баняка у нинішні "індустріальні часи" доволі часто перевищує вартість покупки нового баняка... -- Наприклад, то й же ж "Запорожець" - невже не машина? а в умілих руках він перетворюється - в шо?...
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи ну, поки що - "запорожець" став економічним чудом України. Всі українці такі розумні - а таки машину зробити не годні людську... А німці - може й не такі розумні, але жеби їздити могли всі - зробили си іномарку - "народний автомобіль"....
Відповідь: Українці: архетипи, прототипи, стереотипи а хто це: бектурсунов?.... баркашова знаю.... рнє...