Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

• Тупо Тупо x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

2. Все эти дни пожаров на Донбассе я не могла понять, что это мне напоминает... Вчера дошло - пазлы сложились. У нас ведь все происходит именно так. Для иллюстрации я взяла старую фотографию - это ноябрь 16-го года, вид из моего окна. Тогда горел весь Израиль, а сухой ветер из пустыни разгонял огонь все больше и больше. Сгорали целые поселения, расположенные в лесистой части нашего севера, эвакуировали целые районы Хайфы и небольших городков, которые могли пострадать. Действовали быстро и оперативно, без паники, потому что еще свежи были в памяти пожары 2010-го года, когда были многочисленные жертвы. Вначале думали, что это погода и сушь, а потом схватили за руки одного, другого, третьего поджигателя и поняли, что это теперь так выглядит террор.
    Тогда пошли дожди и все затихло, но с тех пор многое изменилось - огненный террор стал оружием ХАМАСа. Из Сектора Газы "добрые мирные жители" этого анклава, когда у них наступает вынужденный перерыв в запуске смертоносных ракет в нашу сторону, то они запускают к нам воздушные шарики, которые, долетая до израильской территории, взрываются и начинаются пожары - горят небольшие лесочки, горят поля фермеров, выгорает цветущая земля. Совершенству террористов нет предела - теперь к шарикам иногда прикрепляют взрывчатку, и падает это все, к примеру, на территорию детского сада. Армии бороться с этим очень сложно - они же мирные, они же с шариками - начни стрелять, вой поднимется, что это были мирные жители, подумаешь, шарики у них взорвались или пол-Израиля после этого выгорело...
    Теперь подобную картину мы видим и в Украине, только в худшем варианте - армии нельзя пресечь и наказать поджигателей, а поджигатели этим пользуются - тут не шарики, а трассирующие пули, но ВСУ запрещено использовать средства разведки на передовой, нельзя открывать ответный огонь, запрещена работа снайперов, поэтому диверсионные группы русиян гуляют свободно и делают что хотят. Горит украинская земля, гибнут люди, а зеленое недоразумение "держит все под контролем". У него перемирие, не мешайте янелоху почивать на лаврах - еще один шаг и премия мира будет у него в кармане - он второй претендент после еще одного миротворца - Нобелевский комитет, как я понимаю, вывихнет в этом году мозги, разрываясь между этими двумя претендентами.
    Я вот думаю, что было бы в Израиле, если бы ЦАХАЛу запретили открывать ответный огонь? Не представляю, что такое вообще возможно, потому что додуматься до подобного может только предатель. У нас конечно все очень сложно с выборами, партиями, предпочтениями, но подобная мысль не придет никому в голову, потому что армия - это святое, а все промахи командования, которые случаются, потом тщательно расследуются.
    Гидрант думает, что проскочит? Зря он так думает - теперь вся ответственность лежит на нем. Стадион с его кричалками давно в прошлом - теперь на нем вся ответственность за смерти украинцев и за предательство Украины, за это фейковое перемирие, за желание сдаться.
    Уже не осталось нормальных слов(((
    Дай Бог Украине сил выдержать все это!
    Elena Novikova

3. Lanktocha

Знову Євангелієвід чорноволохів

• Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Пишіть ще)) У Коломойського канали (кількістю одна штука), а у Пороха аж три. І один канал обаранив 73% виборців, це ж треба)).
    Та таких баранів, яким треба в президенти вдруге таку особу як Порошенко, пошукати треба. Подивились 5 років - вам мало?
    Вже старі політики, які стару систему не хочуть рухати не те, що набридли, а настоп*или.
    До того ж інших, більш підготовлених кандидатів, хто вигриз? Правильно, Порошенко. Тому і мав пожати те, що наробив. Тобто ганьбу.
    А від нього відмовились 73% виборців. Це йому особисто був вирок!
    І було за що: за генерал-майора Шайтанова, за Минські угоди, за керченську драму, за Свинарчуків, за Ротердам+, за магазини "Рошен" на кожній зупинці, і за підлабузництво Путіну по телефону.
    Слава Вальцману![/QUOTE]

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  5. [/QUOTE]
    FB_IMG_1601813962903.jpg

6. Що
    Брехати, маніпулювати, брехати, маніпулювати і знову брехати, брехати, брехати..............

Другими за популярністю є телеканали олігарха Ігоря Коломойського. В його холдинг "1+1 Media" входить шість каналів, але ключовим з трійки найпопулярніших в Україні є "1+1".

Публічно Коломойський заперечує вплив на редакційну політику телеканалів, але їхній контент повністю відповідає інтересам олігарха. Так, в період президентської гонки "1+1" нещадно критикував головного опонента Коломойського – Порошенка, але надавав повну підтримку Володимиру Зеленському.

І саме підтримка телевізійного холдингу Коломойського стала ключовою для студії "95 Квартал", як виробляє розважальний контент для цих каналів, в перемозі на виборах президента.

Кому належать телеканали України: Як олігархи розділили телеефір України (25.06.19 08:48) « Власть | Бизнес.Цензор.НЕТ

7. Lanktocha

Писав не раз, деяким затятим порохоботам прийдеться пояснювати до посинінь. Телеканали Коломойського, так настроїли проти Порошенка, як польські масони і австрійський ген.штаб - проти РаССєюшки. По справах нічого не було видно?

• Тупо Тупо x 1
  8. Планктоша, ти б вже так не палився з тим австрійським генштабом. Брехня 1915 року, коли кацапи зайшли на кілька місяців в Галичину. Чисто кагебешний пропагандистський міф

9. Ти й зараз разом з кацалапим не вилазите з кацапських сайтів
    Що, мосійчучка вже більше тему цибулі і борщових наборів не піднімає?

10. Lanktocha

А хто палиться?
    Винні у кацапів ще Ватикан, ЦРУ... хто там ще? А, що самі робили щось не так не признають. Аналогічно порохоботи - своїх помилок не визнають, винні тільки канали Коломойського, "рука Кремля" і хтось там ще.

• Тупо Тупо x 1
  11. Ні, найбільшу роль зіграла відсутність мозків в частини населення. Ти яскравий представник тїєї частини

12. Lanktocha

Пройшло, минуло, шановний. Скільки ще згадувати?
    Логіка, як стар.пер буде не розуміти та критикувати молодіжну музику, признавати тільки музику своєї молодості. Так і тут, як не ностальгія за совком, то незамінний та безальтернативний Порошенко. Ймовірний результат виборів у 2019 можна було передбачити, багато в чому такий вибір був мені незрозумілим, але не тішив я себе ілюзіями. Скільки дорікати комусь, що хтось дурний, а буде признання, що самі щось зробили не так, були речі, які не пробачили.

• Тупо Тупо x 1
  13. Я й кажу, не має мізків. Хто тобі сказав, що я сумую за музикою 70-х. Я із задоволенням слухаю сучасних українських виконавців. Останніми слухав Шпилястих кобзарів. І сучасних іноземних виконавців. Ніколи не любив Heavy metal.
    Із задоволенням слухаю європейську классику, особливо в сучасному оркестровому виконанні.
    Просто не є фанатом когось одного.

14. Lanktocha

І була зупинена наступальна операція через "мирний план".
    Не мав на увазі когось одного.

• Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

а де твій аватар? :)