Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Гєпа-совість Харкова.

2. Blaberus

Навіть якшо совість Харкова дасть дуба, залишиться інтелект Харкова - Добкін. Він вже подав свою кандидатуру, про всякий випадок. Таким чином, Харків не осиротіє.
    І Ви за нього їз задоволенням проолосуєте. Бо він, як і Ви, голосував за падлокловуна.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову однобоко, все хороше - тільки від Порошенка. Але подібні дії після Ющенка не виконав його наступник Янукович.

• Тупо Тупо x 2
  4. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не треба казати, що я буду робити, бо я людина проста - я і послати можу.
    Скажу ще, щоб заткнувся: порохоботи настільки ж огидні, як і ця парочка - Гепа-Допа. Нічим не краще.

• Тупо Тупо x 1
  6. Blaberus

Яка лайлива зебуїнка!Ні щоб послухати розумну людину, яка не плутає дебільний серіал з реальністю.
    Дивно. Добкін для Вас свій, теж зебіл. Схоже, зебуїни незабаром почнуть різати одне одного.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Blaberus

Ви позиціонуєте себе не як прихильник падлокловуна. Може від падлокловуна було щось хороше? Якшо так, напишить про це детальніше. Можливо я перегляну свою позицію і стану ідіотом або навіть зебілом.Знову однобоко, все хороше - тільки від Порошенка. Але подібні дії після Ющенка не виконав його наступник Янукович.[/QUOTE]І що?

8. Lanktocha

І що?[/QUOTE]
    Принаймні ні від кого у сторону інакомислячих не чув образливого, гівнометання, старання розвести срач, як від затятих порохоботів.
    Зрозумійте одну істину, є політики, за яких деякі виборці за жодних обставин не проголосують. Приміром, вважаю, ніхто із дописувачів не проголосував би за Бойка чи Медведчука, так і були такі, серед яких Порошенко набув дуже великий антирейтинг.
    І такими діями порохоботи - обзиванням та киданням болота в інших антирейтинг тільки збільшують.
    Повторю, що вже не раз повторював: не вічний Зеленський, ймовірні дострокові вибори, як у Кравчука, але і Порошенко - МИНУЛЕ.

• Тупо Тупо x 1
  9. Blaberus

Невже? А це що?
    Бачите, яка культура? Я міг би знайти приклади ще більшого хамства з боку зебілів, але мені ліньки.
    Ви помиляєтесь. Припустимо Василь Михайлович проголосував би за когось з них, як раніше проголосував за Овоча та падлокловуна.
    І, до речі, хіба падлокловун чимось краще Бойка чи Медведчука?
    Рейтинг падлокловуна знижується. Масовий психоз проходить.
    Так, висока вірогідність що Порошенко минуле. Це тому що бидляку соромно визнати себе лохом.

10. Lanktocha

Як кажуть "Какой привет - такой ответ", чи хочите всіх обзивати і всі мають мирно слухати і хлопати ухами?
    Особисто я не прихильник, ні тих, ні тих, але подивіться на суцільну критику Зеленського, як на порошенківських, так і на мндведчуківських телеканалах. Від декого чув, як будуть прогнозовані президентські вибори і ІІ тур Зеленський/Бойко, можна тоді бути противсіхом, хоч при виборі "меншого зла" на таку роль більше тягне Зеленський.
    Знужується, але чи настільки? Дурень думкою радіє. І завдяки таким корисним ідіотам росте рейтинг у ЗаЖОП.
    Факт, дорогенький, Порошенко - колишній президент, як і колиші Кучма чи Ющенко.
    Мені ні за що не має бути соромно, вибір, що зробив у 2019, повторив би і зараз, але президентських перевиборів, за принципом боксерського матчу-реваншу не буває.

• Тупо Тупо x 2
  11. Ніщо не вказувало, що планктоша довбойоб і зейобік. Ні шизофренія, ні твердження, що ніколи не голосував за віслюка:
    - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 2
  12. Good man

Good man Обычный человек

Я сначала тоже пытался дискутировать. Потом понял, бесполезно. Там ума ровно для того, чтобы борщ варить.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, Гудмане, не навіть не намагалися дискутувати. Дискусія не відноситься до тих методів, які Ви взяли на озброєння на даному форумі.
    Ви відразу почали переходити на особистості.
    Крім того, ми знаємо, в достатній мірі, хто де проживає. Сільвер Булліт, наприклад, - в Харкові, я - в Києві.
    А Ви - хрєн знає звідки. У мене, наприклад, немає жодних сумнівів, що Ви пишете з Росії, і Ваша задача - розхитувати по мірі своїх сил ситуацію в Україні.
    До речі, Ви так і не визнали, що обісралися із тим мостом. Спираєтеся на мої перепости, а не на дійсні факти, які неспростовні. І хто будував, і коли напартачив.
    В цьому, як у дзеркалі, відбивається Ваша підла суть. Пійманий на брехні - не признається, що збрехав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Blaberus

Ума, конечно, не много. Но может быть у девочки тяжелый период? У Гепы проблемы со здоровьем. А все голосовавшие за Гепу голосовали за падлоклоуна.
    Вообще, в последнее время зебуины несколько неадекватные. Взять, например, этого экземпляра:
    Культура так и прет.

15. Blaberus

Хіба я когось обзивав? З іншого боку кловуняче бидло може сприймати справедливу критику їх божєнькі як особисту образу. Ось наприклад:
    Підлість полягає в тому, що опонент зебіла не вважає падлокловуна геніальним. Отже, як бачіте, порохоботи по ввічливості та культурі значно вищчє за зебуїнів.
    Тоді падлокловуну хана. Бо виборець Зеленського вірить зомбоящику більше ніж собі.
    А я від декого чув що Путін не ху%ло. І що?
    вважаю що ви дуже рада людина. Але мені знайома ця логика: "Еслі похєрітє нашего Зєлєчку, придьот Мєдвєдчук (Рабіновіч, Бойко, Добкін, Фєльдман, ОПЗЖ, некрофіли, Тягнибок і т.д.)"
    І він, до речі, зараз має рейтинг більший за Бойко, яким зебіли так люблять лякати опонентів.
    Якшо Ви дійсно противсіх а не зебіл, то я підтримую Ваш вібір! Існує певна категорія людей які голосувати не повинні, завдяки специфічним властивостям їх психічного та інтелектуального рівня.

16. Lanktocha

Точно? Ярлики "зебобік", "зебуїн"... в чию сторону?
    Нічого подібного. Особисто я не так багато дивлюся телевізор, славнозвіний серіал "Слуга народу" мене не вразив.
    Принаймні критикою Зеленського, такі корисні ідіоти дуже сприяють росту рейтингу ЗаЖОП, всі виборці "меншого зла" ( а їх немало ), що голосували за Зеленського, тепер перейдуть не на сторону Порошенка, до кого, здогадайтесь із 3 раз. Забули, як були при владі - будь-хто виходячий на мітинг, незгідний з діями Порошенка - "Рука Москви", "Нога Путіна", "Провокатори, що розхитують човен"... а в опозиції це вже можна робити?
    За що боролись, на те і напоролись, у 2019 розпинались, що голосувати за Порошеенка, лиш би не впустити у ІІ тур Тимошенко, тепер може бути - не впустити у ІІ тур Порошенка. Сьогоднішні рейтинги - ще у 2018 у Гриценка був рейтинг вище 10, у Тимошенко - вище 20, впав, чи не завдяки старанням порохоботів, так і тепер у ЗаЖОП чи у Порошенка ще нічого не значить.
    Ваше кодло не раз ловили, як на повторах, так і на орфографічних помилках, а ще на дикості, нарваності, неможливості стриматися та контролювати себе - так що, закрийте пащеку, перед тим, як комусь вішати такі ярлики!

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

:)))

18. Silver bullet

Існує певна категорія людей на теренах інтернету, яка працює проти України - це неспростовний факт. І це медведчуковці та порохоботи.

• Тупо Тупо x 1
  19. Blaberus

Яке неподобство! А ось термін "порохоскот" дуже ввічливий та корректний.
    А Ви тут до чого? Можливо, Ви брехливий зебуїн, якому соромно визнати що він голосував за падлокловуна, брехуна та зрадника, і який придурюється противсіхом?
    Не задовбались раз за зазом писати цю дурню?
    Отже, Ви пропонуєте встановити диктатуру.
    Тобто, завдяки старанням порохоботів знижується рейтинг падлокловуна? Не завдяки тому, що падлокловун брехливе тупе бидло, а лише завдяки порохоботам? Я Вашу думку вірно зрозумів?
    Не Вам писати про орфографічні помилки. Але Ваше нахабне хамство дає підставу припустити що Ви є зебуїном.Цікаво, чому Ви приховуєте цей факт?

а де твій аватар? :)