Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доброго ранку!

Прочитав.
    Особливо мені сподобалось ось це
    Тобто, введенням санкцій Кремль допомагає набрати Порошенку побільше голосів на місцевих виборах.
    Давайте, не будемо вважати, що в Кремлі сидять дурні, які не знають, що роблять, допомагаючи своєму "лютому ворогові" набрати побільше голосів.

Останнє редагування: 6 вер 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У санкційному списку найбільше депутатів із Голосу, є з порошенківської та поодинокі випадки із Батьківщини, але це не зачіпило ЗаЖОП і "Слуг".

3. Двоє українських військових загинули неподалік Верхнєторецького внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях під час виходу з під обстрілів російських найманців

4. Політика
    Вагнергейт. «Вірю – не вірю» (документи)
    06.09.2020 Тверезо 0--- вагнергейт, вагнерівці, Володимир Ар'єв, державна зрада, Єрмак, зеленський, ОПУ, ПВК «Вагнера»
    Volodymyr Ariev
    Володимир Ар’єв
    В історії зі злитою спецоперацією з виманювання бойовиків-«вагнерівців» в Україну досі сперечаються у «вірю – не вірю»? Ок, доведеться допомогти.

1) На фото протокол, підписаний слідчим СБУ, з прізвищами «вагнерівців». Далі – квитки на рейс Мінськ-Стамбул, який мав відбутися 25 липня, але був відкладений після наради в офісі президента (29 липня бойовиків взяло КДБ Білорусі). Порівняйте прізвища. До речі, особисті дані та переговори «вагнерівців» з вербувальником-оперативником буду далі викладати. Стежте.

2) Зверніть увагу: у багатьох квитках повернення зазначено зі Стамбула в Москву. Чому ж тоді вони всі з Москви не вилітали? Пояснення елементарне: російські рейси над Україною не літають, а білоруський – з Мінська на Стамбул – йде прямо над Києвом. Диспетчер має повне право наказати пілоту посадити літак, коли він перебуває у повітряному просторі країни. Отже, це ще один доказ того, що «вагнерівців» виманювали.

3) Доказів надалі не бракуватиме. Я не один.

Валерій Прозапас
    Валерій Прозапас
    “Нє, ну ви докажитє, что Янукович прєдал і собирался в союз с Путіним!”

“Нє ну ви докажитє, что Майдан беркут и снайпєра расстрєлівалі!”

“А докажитє, что ето імєнно Россія войска ввєла, обстрєлівала со своєй тєріторіі і пускала ракєти на Маріуполь і Краматорск!”

“І докажитє заодно, что нє Порошенко войну начал, і нє Турчінов Крим сліл!”

“А чєм докажетє, что Коломойскій 150 мілліардов із ПріватБанка вивєл і тєпєрь імєєт какое-то вліяніє на Зєлєнского?”

“А докажетє, что в Оманє Зєлєнскій і Єрмак проводілі встрєчу с представітєлямі Крємля?”

” Нє, ну ви докажитє, что докумєнти о провєдєніі опєрації по задєржанію вагнєровцев настоящіє, і что кто-то из ОП мог сліть інформацію рускім!”

Дійсно, як же ж в таке можна “повірити” – це ж не “ліпєцк”, “ротердам” та “апшори”.

Зато в “конєц епохі”, “прастова парня із народа” і тєлєвізор – запросто.

Біда.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Про вагнеровців вже мовчать. А скільки було виступів, скільки "зради", і ні одна сволота пробачення не попросила...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Хто мовчить? Ті що і рота не відкривали.
    Так хто мовчить? Ім'я, сестра, ім'я?
    А у відповідь тишина.....

7. Возле Крымского снайпер убил военнослужащего ЗСУ.
    Ответный огонь не открывался.

Передайте моему позеленевшему бывшему френду Юре Лещенко, что он хоть и забанился, но обещал оплатить похороны
    Tim Zlatkin

8. Война сегодня:

В 17.15 близ села Крымское Новоайдарского района от выстрела снайпера погиб военнослужащий ВСУ.

В 15.55 близ села Новгородское подорвалась на мине автоцистерна АРС-14, которая выехала к месту тушения пожара. Двое военнослужащих ранены, один из них в тяжелом состоянии.

В 13.30 обстрелян из автоматического гранатомета опорный пункт ВСУ близ Марьинки под Донецком. Ранен один военнослужащий, его состояние стабильное.

Ответный огонь по противнику не открывался. Таков приказ. Власти ситуацию пока не комментируют.

Личные данные погибшего и раненых есть в распоряжении редакции, но будут опубликованы только после официальных уведомлений родственников.

9. Двоє підірвалось на мінному полі. Обидва 200

10. FB_IMG_1599415442831.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. "Перемир’я" зірвано. Час зірвати маски агентури у найвищих владних кабінетах.

"Миротворчі" авантюри Зеленського є вбивчими для держави. Це вже доконаний факт, підтверджений смертями на фронті та руйнацією системи безпеки та оборони в тилу.

Зухвале порушення "перемир’я" є логічним кроком Москви, спрямованим на примушування Зеленського виконати ультиматум, раніше озвучений Козаком. Головна вимога - вибори в ОРДЛО.

Словесний пронос Фокіна, спроба запровадити "соцопитування" під час виборів, актуалізація теми "води в Крим" - це артпідготовка капітуляції. Ворог шукає слабкі місця в громадській обороні й формує свій порядок денний.

Російська агентура у владі під керівництвом Єрмака та Демченка зробила все, щоб Україна залишилась сам на сам з агресором. Жодних обіцяних підписів Німеччини та Франції в якості гарантів "перемир’я" немає. Більше того, ганебна атака на антикорупційні органи та покривання корупції в ОАСК є свідченням системної роботи агентури та руйнації міжнародної підтримки України.

Виникає велике питання - хто є автором цього дивного "перемир’я", хто нестиме відповідальність за смерті солдат? Що пообіцяли Москві?

Окремо слід відзначити, що саме в цей час трапилась історія з т.зв. "вагнерівцями" у Мінську. Нові факти, а саме - документи проваджень, змушують навіть скептиків засумніватись у «відмазках» керівництва Офісу Президента. А відмова партії Зеленського сформувати ТСК з цього питання є красномовним свідченням того, що від нас ховають страшну правду.

Кожен день їхнього перебування при владі становить загрозу національній безпеці .

Демонтаж влади капітулянтів - це єдина запорука збереження державності.

Для цього треба об'єднатися (як і з ким описано тут Рух Опору Капітуляції і тут
    Andrii Levus ) і діяти. Не тільки оборонятись під судами, а й наступати.
    По найболючіших точках. І з конкретними питаннями.

Зокрема, Рух Опору Капітуляції запрошує всіх небайдужих відвідати наступного тижня засідання погоджувальної ради парламенту 14 вересня о 10.30 і вимагати створення ТСК щодо державної зради в Офісі Президента в історії з "вагнерівцями" та фальсифікацій "справи Шеремета", а також ліквідації Окружного адмінсуду м.Києва. Також ми вимагаємо звіту перед парламентом Міністрів оборони та МЗС, представників ТКГ, Командувача ЗСУ та Голову СБУ щодо ситуації навколо "перемир’я".

І цілий тиждень їх треба довбати цими питаннями. ТСК, ОАСК, "перемир’я". Давайте піднажмемо. Вони змушені будуть відповісти. Чому "Слуга Народу" блокує обидві ТСК. І чому Зе досі не подав законопроекту про ліквідацію ОАСК, а прокурватура, яка блокує розслідування досі на місці.

Запрошуємо до організації заходу усі патріотичні сили.

До того часу ми уважно стежимо за ситуацією на фронті і реакцією влади. Здається, доведеться зібратись і швидше.

#Разом_сила

12. Good man

Good man Обычный человек

Логика сторонников Зеленского:
    Россия не вводит санкции против Порошенко - потому что он друг Путина.
    Россия ввела санкции против Порошенко - чтобы помочь Порошенко.

Как у них это в голове уживается, непонятно.:facepalm:

13. medwedo berlogsoni

Логіка дуже проста: "Дорога ложка к обеду"
    Який смисл вводити санкції проти Порошенка в міжсезозння? Було майже півтора року після закінчення каденції Порошенка, коли можна було ввести проти нього санкції (якщо припустити, що Росія хоч краплину дотримується міжнародних звичаїв і не вводить санкцій проти глав держав).
    А з початком передвиборчої кампанії санкції ввели. Хоча від тих санкцій санкціонованим, більшості. ні холодно, ні жарко. А от Порошенко буде цими санкціями "козиряти", сподіваючись набрати більше голосів на місцевих виборах. Уже козиряє.
    Липецьку фабрику не відберуть.
    Так виникає питання: навіщо Путіну перемога, хай навіть часткова, його "найбільшого ворога в Україні"? Путін і його оточення поки що мила не їдять.

Якби санкції ввели хоча б півроку тому, то ефект був би не той. Уявіть собі, що Порошенко бігає по мітингах і кричить "Півроку тому проти мене ввели санкції" Смішно. А тут: Вчора-позавчора ввели санкції, люди взнали про це з ЗМІ, а тут - і сам санкціонований починає про це репетувати. "Мені нагорода! Мене відзначили!". От така от суперпозиція. Для неосві(д)ченого Пріуса:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Яка моя особиста думка про появу на марші на честь дня Незалежності 24 серпня таких фігур, як Порошенко, Турчинов, Забродський...

Тощо.

Ну з Забродським я був під мінометним обстрілом, ми не довго були разом на фронті, але під обстрілами були. Я бачив, як себе поводить полковник, майбутній генерал, та його підлеглі і це був мій перший досвід війни. Забродського називали комбриг - війна. Він був жорсткий командир, який не відсиджувався у штабах, а особисто керував операціями на передовій.

Турчинов, пастер, вже є сам по собі мемом контр пропаганди, майданівцем, людиною, яка своїми фото з прищуром зробила більше для інформаційного протистояння рф ніж усі відповідальні служби разом.

Порошенко, п'ятий президент, на мою особисту думку найкращий з усіх попередніх, верховний головнокомандувач, який взяв управління країною із зрунованою армією, порожнім казначейством, став ворогом Путіна, про що останній заявив, головний опозиційний політик, що очоліє санкційний список РФ.

Всі троє не янголи, люди з гріхами, далеко не ідеальні. Розумні, злі, прагматичні, авантюрні, жорстокі, рішучі, готові на хитрість, маніпуляції та навіть злочин заради України.

Але то все лірика.

Вони є громадянами України. І мають право іти будь-якими національними маршами.

І щось я не бачив розлюченого натовпу ветеранів, та й просто людей, які б кричали ганьба, уллюлюкали, чи намагалися б зупинити "ганебну" участь в ході п'ятого президента.

Ну от хто б які заяви не публікував, а серед 50000 демонстрації не знайшлося жодної людини, яка б намагалась завадити участі в ході Порошенкові...

І з цієї об' єктивної реальності я роблю припущення, що нам набрехали з антирейтингами П'ятого.

Заява осудження в фейсбуці є, а публічно є оплески та селфі.

Отже інформаційно нам намагаються представити картинку , якої не існує...

Але на деяких людей цей метод впливає.
    Мирослав Гай

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Простіше кажучи "Кукушка хвалит петуха".

• Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

Хомчине, порожнім казначейством зайнявся не Порошенко, а Яценюк. За що Порошенко йому "віддячив", усунувши з поста очільника Кабміну.

Найближчі вибори покажуть рейтинг Порошенка.
    Стосовно того, що не прогнали Порошенка з маршу...
    Так колись навіть покійному нині Чечетову, який випадково забрів поміж майданівців, морду не начистили. Це ще не аргумент.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)