Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви дійсно вважаєте, що Ланктоша винен в тому, що з-за кордону привезли коронавірус?
    Чи аби тільки з розмаху по сухій деревині дзьобом вгатити?

• Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, хоть у вас и память, как у рыбок гуппи, но вы должны помнить, с какими строгостями встречали первых украинцев из Уханя.(Опустим здесь кидание камнями- оставим только карантин).Теперь завозят десятками тысяч.Из Польши.Из Египта.Из Италии.Отовсюду.Что там с их обсервацией?Организовали?

3. MayorMayor

А он ничего не сказал про целые села больных заробитчан?А это ведь явления одного порядка.

4. MayorMayor

Точно."Допомагаты влади".Могу "допомочь" вывезти за кордон и продать еще миллионов 10 масок.И сотню-другую аппаратов ИВЛ.Шо, не то?Тут нынишня влада помощи не просит, сама справится?

5. FB_IMG_1583360759919.jpg

• Баян Баян x 1
  6. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

Заробітчан, що виїхали ще при Порошенку.
    Це - по-перше.
    А по-друге Хорошковський їздив на відпочинок за вкрадені у людей гроші.
    А заробітчани їздили, бо такі як Хорошковський обкрадали державу, і щоб вижити, слід було їхати на заробітки.

А Ви, майор, з якого боку присмокталися до тіла України?

Останнє редагування: 25 бер 2020
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А шо на ній?

9. medwedo berlogsoni

Ні в сказкє сказать, ні пєром опісать.
    Там все - про Порошенка, але Хомчин чомусь думає, що то - про Зеленського.
    І коли нема що відповісти, він в сотий раз перепощує одну і ту ж картинку.
    Я її вже можу намалювати по пам"яті.
    От, будь ласка

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та я зрячий, слава Богу.
    Я хочу взнати який зміст в цьому плакаті? Що той воєнізований селянин хоче нам проілюструвати?

11. MayorMayor

Ну вот почему как ни зелебобик- так дурак?(Вопрос риторический).Речь о том, что и в случае с Хорошковским, и в случае с заробитчанами НЕ БЫЛО организовано карантинное размещение прибывающих.Как сделано в той же Новой Зеландии (из последнего), как делается в куче стран. И похрен, кто и когда выехал. Это элементарно. Но вы глупенькие, и не понимаете даже такой элементарщины. Глаза навыкате, налитые кровью, и "Порох-барыга-Бубочка-цяця"."Ну почему вы такие тупые?"

12. medwedo berlogsoni

Не знаю я. Я колись пробував йому відповідати на ті запитання, але то все до лампочки. Він відповідей або не читає, або просто не розуміє.
    Для прикладу, четвертий пункт. Зрозуміло, що мова йде про Луценка - кума Порошенка. Такий затятий порохобот як Хомчин не може цього не знати. Але він вперто мене питає, навіщо Порошенко поставив Луценка Генпрокурором. Як наче я міг цьому зашкодити. Чи зашкодити Порошенку відпочивати на Мальдівах (пункт 12)

• Смішно Смішно x 1
  13. MayorMayor

Медведо, я доходчиво объяснил?Или вы и сейчас не поняли?

14. FB_IMG_1583360759919.jpg

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Запевняю Вас, що при Порошенку було б те саме.
    Порошенко повернувся з Іспанії. Забрав по дорозі сім"ю з Англії. Ви чули щось про те, що він самоізолювався?
    Якщо ні, то мабуть бачили, як дружина Порошенка на камери фігурувала з апаратурою. І де гарантія, що вона не розносить вірус?
    Інкубаційний період 5 днів. Можна було два тижні перечекати, а не вискакувати на люди.

Чи Ви за те, щоб Порошенка і його чад на два тижні в суровий карантин? Ну, тоді я з Вами згоден. І не тільки його, а всіх тридцять чи скільки там тисяч. В бараки і чекати, хто виживе. (Чорний гумор).

16. medwedo berlogsoni

Хомчин зациклився. Шкода чоловіка...

17. FB_IMG_1583360759919.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дійсно, неможна нормально сходити у банк, на покупки, проїхатись у громадському транспорті. провести додзвілля, не буде пасхального ярмарку, видно і традиційного щорічного походу до плащаниці, освячення пасок, обливного понеділка... А їм, хоч світ валиться, треба кричати, який поганий Зеленський і який хороший був Порошенко.

19. Загроза капітуляції буде доти, поки при владі є капітулянти.

Капітуляцію знову відтерміновано... Принаймні, формальну її частину щодо узаконення консультаційної ради з окупаційними адмінстраціями. Однак, грунт для капітуляції, як явища, активно формується протягом всього терміну перебування Зеленського при владі.

Починаючи від антиконституційного розпуску парламенту Зекоманда методично знищує державні інституції.

Про яку безпеку може йти мова коли президента, уряд, парламент, прокуратуру, силовиків інфіковано вірусом проросійського реваншу, популізму й олігархії? Більше того, серйозні установи очолюють єрмаки, вєнєдіктови та інші сівохи.

Головна ціль - розвернути Україну геополітично. Цього прагне росія, цього прагнуть олігархи, цього прагне вся ця зелена вата в партії влади.

Наше завдання цього не допустити і усунути всю цю братву від влади. Кожен день їхнього перебування при владі це небезпека на межі катастрофи.

Для цього рівень самоорганізації, координації та синхронізованості дій всього патріотичного середовища має бути на порядок вищим. Точні синхронні, політичні удари по важливим політичним об'єктам ворога. Російська агентура у владі й парламенті має бути паралізована активною суспільною увагою. Кожен крок в бік москви має бути атакований. Як мінімум

Важливою справою є інформування українців. Поки сидимо дома слід працювати з аудиторією Зе в центральних та західних регіонах України. Без злоби, без зрадофільства, без "зебілів" пояснювати ситуацію. На їхніх інстаграмах, на їхній мові. Ці люди жертви інформаційно психологічних операцій. Давайте їх вилікуємо разом.

В час кризи, в час епідемії та режиму надзвичайної ситуації коли завжди є загроза зради національних інтересів під гуманітарним приводом треба постійно тримати руку на пульсі. Попри карантин діємо у тих умовах які є, гуртуємось і готуємось до масових весняних прогулянок у трохи тепліші дні. #ВоскреснеУкраїна
    #рух_опору_капітуляції
    Тим Златкин

20. Судячи з новин від наших мінських переговірників, через клятий вірус від соціалістичного зобов‘язання повністю здати країну до 09.05.20 довелося відмовитися. А людина вже під майбутню премію Мерса купила. Біда!

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)