Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Good man

Good man Обычный человек

На всех политических шоу выступала Бондаренко. Не надо тут сказки рассказывать, она была одним из главных спикеров партии регионов. Не знать об этом и не знать её в лицо - это верный признак кацапа, тут я с иудой полностью согласен.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А тепер покажу, що міг і відредагувати - я все закреслив, але залишив.

Відмінність від вас прохоботів, що Ви ніколи не визнаєте своїх помилок. А бріхні просто замовчуєте.
    Он від Хомчина не доб"ємося стосовно Бірюкова.
    А від тебе, паря, що ти - з кацапстану.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. medwedo berlogsoni

Паря вважає, що я маю шість років пам"ятати цих двох регіональних підстилок в обличчя.
    бонадренко-лукаш.JPG

У них і морди однакові, і короткі зачіски, і губи курячою гузкою, і політична орієнтація. Нічого індивідуально вираженого - ні в однієї, ні в іншої.

4. А тепер стежимо за руками:

- ОПЗЖешники на чолі з Медведчуком їдуть в Москву зустрічатися з депутатами думи, Медведчук з Путіним. Заявляють про майбутній «прорив» і влада взагалі не вживає жодних заходів проти цих колаборантів;
    - паралельно Єрмак, голова офісу Зеленського, про щось домовляється в Мінську з путінським Козаком, внаслідок чого мавпи з «ДНР» під канонаду нових обстрілі російськими військами українмьких позицій кричать про прямі переговори. А цього давно добиваєттся Кремль;
    - міністр оборони нахабно бреше про «недосяжність» стандартів НАТО, даючи відповідні сигнали, а людина-Сивохо торочить про «внутрішній конфлікт»;
    - Слуги Зеленського у ВР реєструють законопроект щодо НАБУ, який теоретично може призвести до зриву безвізового режиму з ЄС внаслідок порушення угоди;
    - більшість населення зайняте коронавірусом і панічними закупами, і це ще економічна криза не вдарила як слід;
    - під антикорупційним судом силовики проводять максимально наближені до реальності навчання з розгону демонстрантів, точно як за рік до падіння режиму Януковича. Настрашити задумали, наївні мої?

Отже, під шум паніки, готується злиття країни ворогу і йде випробовування основ для розвороту від євроатлантичної інтеграції, ще й з демонстрацією сили. Тільки щось мені здається, в їхньому Ростові вже можуть готуватися до прийому гостей.
    Володимир Ар'єв

5. medwedo berlogsoni

Хомчин, так що там із знищенням російської ракетної установки під Пісками? Уже розібрався?
    Можеш сказати?
    Чи ще розбираєшся?
    І чому Бірюков не повідомив про цей успіх українських воїнів у себе на сторінці? Твоя думка?

6. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))
    Ты снова попался на лжи. Ты редактировал вот этот пост.
    Сначала там никакой картинки Лукаш не было. А когда я тебя поймал на лжи, ты побежал редактировать пост, добавляя в него фотографию Лукаш. И форум прекрасно сохранил факт редактирования.

Для тех, кто не совсем понял, что произошло:
    Иуда написал много слов о том, что Лукаш активно выступала и не знать её может только кацап. Затем поставил фотографию Бондаренко. И продолжал гарцевать.
    Когда я его поймал на вранье, то он быстро добавил фотографию Лукаш и заявил, будто они на одно лицо. Но иуда допустил две ошибки:

1)Именно Бондаренко, а не Лукаш маячила на всех политических шоу и Бондаренко знали в лицо все. Слова об этом у иуды остались, а потом он представляет фотографию Лукаш. Но ведь Лукаш выступала в сотни раз реже Бондаренко. В итоге в исправленном варианте у иуды текст о Бондаренко и фотография Лукаш не сходятся по смыслу.

2) Если человек выступает очень часто и ты его знаешь, то ты не перепутаешь его ни с кем. Это кацап, который один раз видел Бондаренко, может её с кем-то перепутать, а житель Украины хорошо знает Бондаренко и не перепутает её ни с кем.

В общем, иуда, ты снова попался на лжи. По твоим собственным словам ты самый настоящий кацап.
    Пусть это видят все, кому ты заливал в уши про меня.
    Сбылась пословица - не рой другому яму, сам в неё попадёшь.
    Ты всех подозревал в работе на Кремль, а сам попался на своих собственных словах.

• Смішно Смішно x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, напомню, что чуть больше года назад, ВСУ применяли по сепарам в месяц порядка 10-12 ПТУРов.Падеж ватного скота просто зашкаливал, соотношение наших потерь с потерями дыровцев было от 1:6 до 1:9.И что сейчас, после "прорывов" Зелупенфюрера?

8. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас ему важны прически Лукаш и Бондаренко.

9. MayorMayor

Ну да."Устатый от войны".

10. medwedo berlogsoni

Я не про те. Я про те, чому Бірюков, з якого Хомчин черпає всяке брехливе лайно, не повідомляє про той успіх ЗСУ біля Пісків?
    Тобто, про три черги з автоматів, на яку українці не відповідали, він повідомив, а про знищення російської ракетної установки (навіть якщо це була унікальна на сьогоднішній день, як Ви сверджуєте, подія) не повідомив?
    Адже це був успіх: нові прилади, вислідили, коли сепари відходили, прицільно вдарили і знищили та не завдали шкоди мирному населенню.

Зауважте, що я навіть не звертаю уваги на Вашу хамську лексику. Я просто хочу показати, що порохоботи замовчують невигідні їм факти та перекручують (брешуть) офіційні повідомлення (люди загинули в Пісках, а не стріляли в Богданівці, а вони це пов"язують)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Що там сьогодні?
    Примирення впало і не захотіло примирятися?

12. medwedo berlogsoni

@Good man@ MayorMayor, а Вам важлива моя помилка, яку ви обидва смакуєте, а не відповідаєте на пряме питання стосовно брехуна Бірюкова.
    Щоб ви робили, якби я не помилився?
    Чому засунули язики в одне місце, коли я з наведенням карти та двох офіційних повідомлень МО тикнув Хомчина в його брехню? А Хомчин другу добу "перевіряє"?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. medwedo berlogsoni

Хомчин, Ви розібралися зі знищенням ракетної установки росіян під Пісками, як вчора обіцяли?
    Посилання дати на Вашу обіцянку?
    хомчин уточняти.JPG

14. Що граматичні помилки вже нахуй нікому не цікаві? Так само чк і ти клсолапий. Скоро будеж пизджений як Сивохо согодні. Ви зелебоби вже дістали народ

15. medwedo berlogsoni

16. MayorMayor

Как громко звучит- "ракетная установка".Эта "установка" двумя пехотинцами переносится.На руках.Нет, я не против, чтобы падеж ватного скота рос.Но для этого надо не "просто перестать стрелять", а наращивать применение ПТУРов.Как это было раньше.По блиндажам и опорникам.По технике.По ЗУ и пулеметчикам.Плюс- арта по располаге и тем же опорникам.И арта не "через час", а сразу.Тем более, что контрбатарейные радары у ВСУ есть, а у сепарья нет.

17. medwedo berlogsoni

Уточнили?
    хомчин уточняти.JPG

а де твій аватар? :)