Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Дурень, навчись читати, а не видавати бажане за дійсне. Це було офіційне повідомлення МО Украіни.

• Безграмотно Безграмотно x 2
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я повторюся

Президентом став той, хто хотів ним стати.

Це найлегше, бо можна набрехати три короба і всьо.

А от втриматися в кріслі мабуть дуже важко. Бо другий раз можна набрехати тільки дурням.

Поки що все норм :good:

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пески Богдановка.JPG Заходимо на офіційний аккаунт ООС
    І копіюємо все повністю, щоб розібратися.

View: https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/808826106276674?__tn__=K-R

Отже, не відкривали в районі ділянки розведення № 3 Богданівка - Петрівське.

А знищили сепаратівський ракетний комплекс поблизу населеного пункту Піски. Думаю, що не святим духом, а вогнем у відповідь, про що і повідомив Перший.

Я розумію, Хомчине, що Ви зі своїми 23 календарями - лапоть-лаптем, карту собі не купите, тому я її Вам дарую.
    Відстань між Богданівкою і Пісками - 60 кілометрів.
    Якщо не відкривали під Богданівкою, то це ще не значить що "пушки молчат дальнобойные, взрывы совсем не слышны" біля Пісків.

Останнє редагування: 11 бер 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Про знищеня вр-ні Піски ще буду уточняти. Що то довго вони там лежали після пуску.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

В двох словах.
    Хомчин, Ви маніпулюєте даними.
    Воїни ЗСУ 10 березня загинули біля Пісків, а Ви у зв"язку з цим повідомляєте, що вогонь у відповідь не відкривали в Богданівці, за 60 кілометрів від Пісків.
    Іде нагла підміна понять, брехня порохоботська.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

Порошенківський Перший повідомив.
    Я давав посилання кілька годин тому.
    Уточнюйте, але не маніпулюйте інформацією. "На городі - баба, в небі - самольот".

7. medwedo berlogsoni

Даю посилання про цю подію. Джерело - те ж саме
    Військові знищили розрахунок ПТРК, з якого бойовики обстріляли український автомобіль в зоні ООС

View: https://www.facebook.com/pressjfo.news/photos/a.364697644022858/808653766293908/?type=3

І зверніть увагу на слова "нещодавно надійшли".
    Можна припустити, що не більше ніж кілька місяців, можливо - тижнів тому, тобто, уже за часів Зеленського.

А затримка на яку Ви, Хомчине, лукаво натякаєте, має гуманітрану основу.
    Сепаратисти (ну, чи російські військові) стріляли із населеного пункту, а коли вони перестали там знаходитися і почали відходити, тоді їх і знищили. Не стріляли по житлу, яким сепаратори (кацапи) підло прикривалися.

Останнє редагування: 11 бер 2020
  8. medwedo berlogsoni

Зайшов на фейсбук того Бірюкова. Ви абсолютно праві. І завтра я це доведу фактами, тикну Хомчину великими буквами (коли він з"явиться в он-лайні), щоб звернув увагу, якого підлого маніпулятора він тут перепощує.

• Подобається Подобається x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Завтра наш Медведьо встане візьме перцю,
    щоб на-рани Міші Хомчину покласть...
    б'ються ж шматами брудними - розгорілась ж в-хлопів страсть!
    ...Потім їх Юрко вперіщить коломийкою-катреном...
    й розійдутся тихо-мирно,як Зєльонка з Петрусем,
    й стануть тихо,без шкандалю...отим смаженим яйцем!

2ggb.JPG

10. Good man

Good man Обычный человек

Паря, притормози. Когда я тебя тыкал твоими собственными словами, что-то ты не больно то бежал отвечать за них. Сейчас поменьше гарцуй, в уровень.

11. View: https://twitter.com/v_stus/status/1237761187493883904?s=20

• Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Це той Бірюков, котрий назвав українських військових ублюдками?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Чомусь не чую обурення тих, кому при Порошенко, Полтораку і Муженко рух в НАТО був недостатньо швидким. Хто проголосував за Зеленського, тому що в ЗСУ совок почав повертатися після 15 року. Ось зараз саме те, чого вони хотіли?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. hrim

hrim Well-Known Member

Дезорганізаційний агент, куратор зрадника Васі має всі підстави бути задоволеним.

Сегодня, 11 марта, в Минске состоялась очередная встреча Трехсторонней контактной группы (ТКГ). В ней участие приняли глава Офиса президента Украины Андрей Ермак и замглавы администрации президента РФ Дмитрий Козак. Об итогах переговоров срочно выступила с заявлением пресс-служба ОП. Неожиданно сторонам удалось достичь договоренностей аж по четырем пунктам. В вопросе обмена пленными пришли к консенсусу по поводу верификации удерживаемых лиц в течение недели и освобождению уже в марте. Были продвижения также по дальнейшему разведению сил на фронте (в течение недели стороны должны предоставить свои предложения), а также открытию новых КПВВ в районе Золотого и Счастья.

Отдельного внимания заслуживает договоренность по поводу создания некого "Консультативного совета". Козак назвал это "новым механизмом взаимодействия сторон по нахождению политических решений урегулированию конфликта". В ОП отметили, что данный орган начнет работу после консультаций с ОБСЕ, а также "Нормандской четверкой". Важно отметить, что по данным "министра иностранных дел" непризнанной "ДНР" Натальи Никоноровой, цель нового органа - "прямой диалог Донбасса и Киева". Именно этого активно добивалась Москва последние годы. Переговоры Киева с боевиками не только легализуют "республики", но еще и позволят Кремлю более уверенно говорить о "внутреннем конфликте" на Донбассе.

15. Вчора обстріляли школу в Мар'янці, дітей евакуювали до бомбосховища.

За добу загинуло троє бійців і ще 7 було поранено. За десять діб березня загинуло 9 українських воїнів і 40 було поранено чи контужено внаслідок обстрілів.

Обстрілюють житлові сектори вздовж лінії розмежування.

За час "розведення" військ кількість втрат на місяць почала наближатися до динаміки 2016 року.

Позавчора обстріляли зону розведення військ в Петрівському.

В мінську зелені домовились про нове відведення українських військ.

Вони заробляють на крові?

Здача територій продовжується?

Це все лютий треш...

При цьому Сівоха городить московитський нарратив про "внутрішній конфлікт" та неможливість вступу до НАТО.

Новий міністр оборони вже заявив, що стандартів НАТО в армії не буде у найближчі терміни та звільнив заступника Начальника Штабу ВМС з євроінтеграції.

ОПЗЖ вже цілою офіційною делегацією їздить до РФ в їх Думу, зустрічається з Путіним.

Наступного тижня монобільшість у Верховній Раді планує нас зробити ближчими до РФ.

Друзі, готуйтеся до безстрокових акцій протесту.

Шмигаль вже заявив, що Україна входить в економічну кризу, всім пояснили, що винен коронавірус.

Вони нищать країну по всім фронтам. Тож маємо ставати на захист.
    Мирослав Гай

16. medwedo berlogsoni

Ну, що - уточнили? Чи за читанням дурноватого Чорновола та провокатора Гая і їм подібних, не було коли?
    І я також уточню,а саме - стосовно того Бірюкова, посилаючись на якого, Ви мене назвали дурнем.

[QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3199324, member: 67697"]Дурень, навчись читати, а не видавати бажане за дійсне. Це було офіційне повідомлення МО Украіни.[/QUOTE]
    Тому що той Бірюков вибирає із повідомлень МО України не все, а тільки те, що вигідне йому в його підлій справі, причому вириває з контексту офіційну інформацію і тулить її до інших подій, створюючи негатив стосовно нинішньої влади і нинішнього командування Збройними Силами України.

А як усі, кому нікому невідомий Медведьо стає на ЛФ кісткою в горлі, заворушилися!
    @hrim прогримів свою тираду, без всяких обгрунтувань. @Good man повернувся до "паря" замість "иуда". Ну, те, що Нотоцо, якому тільки подавай будь-яку тему для будь-якого катрена, знову свої яйця виставив, я вже мовчу - звик.

Останнє редагування: 12 бер 2020
    • Подобається Подобається x 2
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Все норм- число убитых стабильно растет.Вс е норм- экономика в жопе.Все норм- говорят о "сближении" с рашкой.

18. hrim

hrim Well-Known Member

@medwedo berlogsoni
    займається інформаційними маніпуляціями:
    закликав штурмувати захоплені Росією міста під жалісним приводом "солдати в окопах демотивовані" (що змінилося, чому зараз ви не закликаєте, штурмувати Донецьк?)
    багаторазово конферансував зрадника Васю,
    багаторазово гробово мовчав про тему звязку Шеремета (він працював на посаді топ-пропагандиста), із спецслужбами Росії.

"Путін буцімто висловлював терироріальні претензії", що "Новоросія - то таке, а те, що Путін анонсовував Новоросію, -то це дрібниці",
    факти державного російського тероризму обстрілами з території Росії, - то було давно, і що скільки вже згадувати ті факти;

"хай би вони (влада) одна одну перебили" - шаріковщина від "гуманітарія-поліглота";

"про Кузьменко все ясно", порівнювати вбивство однієї людини і акт міжнародного тероризму стосовно Боїнга, використати відношення до розслідування вбивства, маніпулятивно розділивши людей на :"добровольці-патріоти, противники Зеленського", вкинути трьохсотлітню тему мови "розмовляють між собою непатріотичною російською мовою"...
    Розкриття (чи ні) вбивства Шеремета

19. medwedo berlogsoni

Продовжую.
    Медведо, канєшно, тупой, но апаратура прі ньом. Прі ньом (с)
    Отже, Бірюков свідомо вирвав слова із контексту, піідкреслив їх червоним, на що Хомчин послався, навіть не читаючи офіційного повідомлення ООС (Хомчину досить того, що він вірить Бірюкову, який підло маніпулює даними), виклав це на ЛФ, а мене обізвав дурнем (я не ображаюся, звичайно).
    бірюков1.JPG

Через добу, тобто 11 березня на офіцйному сайті ООС (тому, де Бірюков вирвав із контексту, що йому вигідне) з"являється дуже позитвна інформація, що українські воїни, із застосуванням сучасних засобів, що надійшли недавно, знищують ворога. Це повідомлення важливе для підняття бойового духу українських військових, для того, щоб і цивільне населення бачило, що російський агресор отримує по заслугах і несе втрати.
    Але підлий Бірюков протягом доби цього повідомлення у себе не викладає. Воно йому невигідне. Його задача - паплюжити і нинішню владу, і українську армію.
    Я думаю, що на догоду Порошенку, а там собі думайте, як хочете.
    Ось те повідомлення ООС, яке не виклав поки що (і думаю, що не викладе) падлюка Бірюков. Зауважимо також портрети його подєльників: Звіробій, Гайдукевич - це ті про яких я чув. Хронічні порохоботи. Гайдукевич - той взагалі махровий ненависник людей іншої національності, крім тієї, до якої він думає, що належить, що, звичайно, не факт.
    ooc.JPG
    От такі-то пиріжки.
    А Ви, Хомчине, розбирайтеся, розбирайтеся. Читаючи лише маніпуляторів, яких дуже легко вивести на чисту воду - було б бажання.
    Саме тому я і "дав" добу Бірюкову, сподіваючись, що він повідомить про успіх наших військових під Пісками. Не повідомив...

Останнє редагування: 12 бер 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)