Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кто ж его посадит!? Он же памятник!!! (С)

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут мені деякі кацапи та їх приспішники дорікають, що я читаю російські сайти.
    Так читаю. Я читаю першоджерела, а не те, що пережовано макслемберхами і чорноволохами.
    Ось скріншот. Так, Бєлковський, громадянин Росії, але він каже правду, на відміну від деяких тутешніх брехунів-порохоботів.
    І, до речі, баннери - українські. Добавлені українським провайдером.
    Раджу почитати ті пару абзаців Бєлковського і пересвідчитися, що в Росії також є тверезомислячі люди, хоча їх мало. В основному - запутінці і шовіністи, яким хочеться, щоб Росія підгрібала під себе все, що погано і не дуже погано лежить. І створювала там рускій мір із його середньовіччям і попівством.
    echo-belkovsk.JPG

Чекаю від Хомчина, коли він вкотре викладе скріншот із 12 питаннями, одне з яких - коли посадять баригу Порошенка і Свинарчуків.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

Вертаючись до Бєлковського, згаданого вище.
    Мені значно цікавіше читати його думки стосовно багатьох подій світового та трохи менш світового рівня, ніж хомчині висери та, скажімо, матюки дурноватого Скрипіна, у якого голова зовсім поїхала, і який, у гонитві за переглядами викладає в Ютьюбі свої матюки прямо в заголовки роликів. Тобто, всіма силами прагне зробити із українського народу грубе і неотесане бидло, яке матюкається де слід і де не слід. (Як в Росії. Ми матом нє ругаємся, ми на ньом разговаріваєм)..
    От цитата із Бєлковського. Про річницю відречення Льва Толстого від церкви і про сучасну РПЦ.
    Станислав Белковский — Время Белковского — Эхо Москвы, 29.02.2020

А нам тут бариги стараються впарити, що Томос - велике досягнення.
    Є віра, а є церкви, стяжателі в рясах.

• Тупо Тупо x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Иуда, я тебе скажу, почему в тебя плюют за согласие с российскими либералами.
    Пригласили самого главного либерала зимой или ты начале весны 2014-го на интервью и что он сказал? Что гражданская война и т.д. Это Венедиктов.
    И твой Белковский за милую душу поедет по крымскому мосту греть свою задницу на пляже.
    Вот и вся цена российскому либерализму. А ты клюнул на их удочку и смакуешь. Тебя развели, как лоха, а ты ещё эту заразу сюда тащишь.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ще казали який файний проукраїнський Гафт чи Арбеніна - як у них розчарувались, Лазарєв, ніби у Криму не почувається у Росії, сказав по вказівці продюсера, щоб могти виступати в Україні, може не така ватніца Собчак, але дура, Навальний хоч опозиціонер, але ватнік і кримнашист.

6. Ще не час

7. https://enigma.club/articles/zvilnyaete-koboleva-viddaemo-polonenikh-yak-keruyut-zelenskim-okupanti
    Звільняєте Коболєва - віддаємо полонених. Як керують Зеленським окупанти

Очікуване керування Москвою коміком при посаді дуже примітивне та ефективне. Некомпетентність та не бажання думати головою коміком приводить до того, що національні інтереси країни зливаються у трубу зі швидкістю світла. Про це пише Марк Савчук.

Я вам обіцяв розповісти чому АМКУ порушило справу на Нафтогаз.

Ось вам вся історія:

28 лютого виходить новина про те що "ОПУ хоче переформатувати Нафтогаз". Тобто змінити керівництво повністю.

У коментарях чітко говориться що "заміна керівництва в Нафтогазі спростить позицію України в переговорах з Росією.

Ось посилання на новину.

Буквально через пару днів, Андрій Єрмак (глава ОПУ) ОСОБИСТО ЗУСТРІВСЯ з Козаком (заступником керівника Адміністрації президента Російської Федерації) щоб обговорити обмін полоненими.

Схоже що росіяни просто дали "список" заважаючих Кремлю людей з таким коментарем "ви забираєте їх з позицій - ми йдемо вам назустріч з певних питань". Враховуючи що питання повернення полонених дуже "медійний" - ОПУ вибрав саме це.

Простіше кажучи "звільніть Коболєва, а ми вам віддамо полонених".

Пізніше я написав, чому саме Коболєв для Кремля "ворог номер 1" - це не секрет, вони "опустили" Газпром на $ 5 млрд. Репутації "непереможних" у Газпрому більше немає. Кремлю це не приємно.

Вчора, АМКУ відкрив справу на Нафтогаз за "завищення ціни" на продукт який продається на вільному ринку :)

Ну це як магазин Apple звинуватити що він свої телефони продає на 15% вище ніж можна купити на Амазон або будь-якого іншого дистриб'ютора. Це просто сміховинне звинувачення. Нафтогаз займає не більшу частку ринку (якщо ми говоримо про промисловість), там ДЕСЯТКИ інших постачальників газу і споживачів можуть купувати газ у кого хочуть.

ЦЮ НОВИНУ запостили АБСОЛЮТНО ВСІ МЕДІА в Україні

У мене стоїть бот, який моніторить ключові слова. Так ось вчора був ПЕРШИЙ ДЕНЬ коли кількість новин про Нафтогаз і АМКУ перевищило ліміт (100 в день). Знайте це коли будете читати що "є в Україні медіа які не розміщують статті або за гріш або на прохання АП :)

"Але ті Одне але"

Ні ОПУ, ні Кабмін, ні Верховна Рада НЕ КЕРУЄ ПІДПРИЄМСТВОМ НАФТОГАЗ! Це робить Наглядова Рада. І саме ЙОМУ вирішувати, хто буде СЕО в компанії Нафтогаз (Фото 4).

А це означає, що у Прем'єр Міністра буде поставлена задача (самим Єрмаком) ЗВІЛЬНИТИ нахер весь наглядову раду і зібрати нову, яка буде танцювати по дудку ОПУ.

А це, в свою чергу означає, що ми пошлемо МВФ нахер і грошей у нас не буде.

Я вже багато разів говорив що ніякого зростання 5% нам не бачити, але справа не в цьому. Справа в тому що для того щоб воювати з Росією НАМ ПОТРІБНІ ГРОШІ.

І тут стає зрозуміло, чому Єрмака називають агентом Кремля в Україні.

Мені не страшно що до мене прийде Корд "тому що я пишу погано про Зеленського на фейсбуці" мені не страшно.

Мені страшно що буде з ВСУ після того як ми зробимо все що хоче Єрмак. Тому що Росія від нас не відстане. Ми або програємо війну або вломимо їм так, що вони забудуть сюди дорогу.

Так що лайк, репост, всі справи. Пост про Єрмака разом репостнулі більше 3300 разів. Всім дякую.

8. Скоро шесть лет, как Донецкий Евромайдан избили и поставили на колени.

Приезжая российская и нанятая местная титушня безнаказанно творили беспредел в моём родном городе.

Мусора молча смотрели со стороны. Знаю лишь одного человека в погонах, который пытался заступиться и за это поплатился. А руководитель донецкой милиции Романов до сих пор остаётся на свободе.

Как и предавшая Самооборону донецкого Евромайдана вражина с фамилией Семенченко. Который буквально за несколько минут до нападения внезапно испарился. Выключил рацию и телефоны. А после с улыбкой наблюдал, как наших пацанов избивают возле ментовских автобусов. Да, стоял около Макдональдса с пакетиком в руках и радовался происходящему.

Когда подрезали Диму Чернявского из Свободы. С его имени начался отсчёт жертв войны на Донбассе. Его убийцы также не найдены и не наказаны.

Киев же молчал.
    Молчало руководство МВС, а Арсен Борисович в тот день вообще отшучивался перед прессой.
    Молчали сотники Киевского Евромайдана, которые подсунули нам пришлого евпаторийского разводилу Семена/Костю.
    Молчали все.
    Только постики строчили в Фейсбуке с упрёками "они там выбрали Януковича".

Пока украинский Донецк сплёвывал кровь. И лишь единицы спрашивали чем помочь.

Я хорошо помню те дни.

Вспомните и вы, что ли.

Но главное, что хотел сказать: нам не стыдно.

Мы боролись за свой город. И нам есть чем гордиться. Даже пережитой болью.

АПД: А, да, не сегодня, 13-го числа Диму убили. Сегодня у него был бы день рождения.
    Простите, что заранее вспомнил
    Тим Златкин

9. #ПоребрикNews
    Ехидные твиты:
    Эрдоган принял решение вывести российские войска из Сирии.

Nasha Canada:
    Турки интересуются – есть ли еще желающие попасть на концерт Кобзона?

Профессор Талк:
    Турецкий флот в 3 (!) раза больше Черноморского. Тут надо очень осторожно вставать с колен, чтобы сзади ничего не вставили.

Уголок циника:
    Если пожар между РФ и Турцией в ближайшие месяцы не потухнет, то этим летом там впервые за 30 лет можно будет отдохнуть без долбодятлов.

Профессор Талк:
    Путин каждый день даёт интервью Телеграфному агентству Советского Союза. Как объяснить этому ненормальному, что нет больше ни телеграфа, ни Советского Союза и он не Андропов? Ведь совсем кукушкой тронулся товарищ!

Сталингулаг:
    «Государственный детский медицинский центр в Москве потратит миллион рублей на покупку иконостаса». Коронавирус, иди на …, теперь мы тебя победим!

Иногда кажется, что Россия предназначена только к тому, чтобы показать всему миру, как не надо жить и чего не надо делать.
    П. Я. Чаадаев

Helgi Sharp:
    РОССИЙСКО-ТУРЕЦКОЕ ПРОТИВОСТОЯНИЕ. УРОКИ.
    Министр обороны Турции Хулуси Акар подвел промежуточные результаты операции "Весенний Щит" в сирийской провинции Идлиб: уничтожено 2 самолета; 2 БЛА; 8 вертолетов; 135 танков; 5 систем ПВО; 86 орудий полевой и реактивной артиллерии; 16 платформ ПТУР; 77 единиц бронированной техники; 9 складов с боеприпасами; 2,557 сирийских военнослужащих.

Особенно плохо пошли дела у асадо-анчурийских братьев после того, как турецкий ударник зашкварил командующего оперативной группировки Саракиб - Мухаммада Абдуллах Хади вместе со свитой. Среди которой 8 братьев-ихтамнетов с рязанским акцентом.

Что интересно. Россия столько лет хвасталась своими системами РЭБ (мол, нет аналогов в мире), а Турция за несколько дней опустила Москву и её военпром ниже плинтуса сортира на станции метро "Новые Черёмушки". Турецкий комплекс радиоэлектронной борьбы Aselsan Koral помножил на ноль российские электронные болванки в Идлибе.

После израильского, а потом и турецкого унижения, российскую систему ПВО уже отказалась покупать Индия, думаю за ней потянутся и другие страны. Исходя из этого, начинаю подозревать в покупке Турцией российских С-400 какую-то многоходовочку НАТО, цель которой станет ясна позже.

Ещё один интересный момент. По информации Bloomberg, Турция развернула в Сирии беспрецедентное число боевых дронов. Один из турецких чиновников заявил, что это стало военной новинкой, которая продемонстрировала технологическое мастерство Анкары на поле боя. Впервые в истории "рои" позволили взять под контроль такую большую территорию. Десятки беспилотников нанесли удары по сирийским базам, складам вооружений и смогли уничтожить несколько зенитно-ракетных комплексов, что ставит под сомнение эффективность российского оборудования, предназначенного для предотвращения таких атак.

Допускаю, что турецкий министр обороны мог и завысить некоторые цифры, но, судя по тому, как затаился в Кремле Великий Ботокс, удар был нанесён действительно впечатляющий. Давно пора понять, что нынешняя Эрэфия признаёт только силу, а любое заигрывание с ней воспринимает исключительно как слабость.

Москва как огня боялась Пороха, а кто-то кричал, что надо перестать стрелять. Перестали стрелять, началась сдача территории. Москва как огня боялась патриотов, а кто-то писал, что патриотов сажают. Теперь, когда патриотов действительно сажают, балом правят портновы и рабиновичи. Ещё кто-то повторял бред про Липецкую фабрику и торговлю на крови. Порошенко уже почти год как не президент, нет "торговли на крови", а наших воинов на передовой убивают в два раза больше, чем при нём.

Это цена договорняков и боязнь не только казаться сильным, но и быть им. В этом мире добивается успеха только тот, кто ищет нужные ему условия и, если не находит, создаёт их сам. Пора признать, что нынешняя моновласть таких условий создать не способна.

Мы выплывем. С потерями, но выплывем. Жаль только этих пяти лет, отданых на поталу лицедеям, а не сильным лидерам, способным упрочить и защитить страну.

10. Lanktocha

Така страшилка вже років 5, якийсь мітинг незгоди із Порошенком, зразу, руснява солдатня біля кордону стоїть, Путін нападе.
    90 тисяч, явно недостатньо для захоплення всієї України.

• Баян Баян x 1
  11. Конфлікт Росії та Туреччини
    Путін у дальній перспективі, звичайно, програє, бо увесь світ скоро ополчить проти себе.
    Але зараз виглядає так: шугнув біженців у Європу. Вони (Європа) ще з минулого разу не видихнули.
    Ну і свої, расєянє, не між турками будуть шлятися, а поїдуть у Крим, у за більші гроші і гіршу якість.
    Да, і це, можливо, знак того, що Донбас він все таки хоче втюхати Вовчику автономними областями.
    Висновок: де Путін - кругом біда. Тільки наш бачить шось там у очах безумного карлика, крім сатанинських відблисків.
    Віктор Бобиренко

12. А ви помітили, що війна зовсім зникла з повістки ?
    Влада вже абсолютно не реагує на смерті наших хлопців
    Як і на рос. агентуру, що оббріхує нашу Україну на всіх ефірах
    Альо, Зе! Тьі чьих будешь?!
    Альо. Косолапий! Тьі чьих будешь?

13. Lanktocha

Не згідний, що аж так зникла і не згадують про війну.

• Тупо Тупо x 1
  14. Поки Зеленський міняє уряд, та розповідає про мир в очах Путіна, хочу привести просту, сувору статистику.

За 4 дні березня поранення та контузії отримали, як мінімум, 19 українських військових, трьох вбито російськими окупаційними військами.

За чотири дні. Жодної реакції з боку Зеленського.

Війни ніби не існує в інформаційному полі.

Росія арештовує кримських татар у Криму, жодної реакції МЗС.

Міняють повністю уряд воюючої країни і при цьому новий прем'єр Шмигаль заявляє, що він збирається продовжувати лінію уряду Гончарука....

Це сіяння хаосу, яке рясно підтримується Російською Федерацією, що має продемонструвати Україну, як Фейл Стейт, Державу, яка не відбулася....

На тлі цього хаосу країну відверто грабують, ставлять під питання державні програми та міжнародне співробітництво, а отже і реформи та євроінтеграцію.

Єдиний справжній стратегічний беніфіціар всього цього - Кремль. Інші зароблять копійчину, що вистачить на все життя, Зеленський вже, напевно, заробив. Задовільнять свої амбіції, а Україна, розшматована та остаточно розграблена, залишиться на поталу ворогу.

Я не проти приватизації, ринку землі та урядових змін...

Але люди, які з благородними лозунгами взялися за державне управління - збрехали і нищать Україну.

Збрехали не тільки нам усім, українцям, але і усьому світові!

Янукович теж казав, що хоче Євроасоціацію, а в результаті спробував розвернути Україну в РФ.

Сьогодні Президент в Парламенті сказав, що Україна іде правильним курсом, навіть видавив з себе "Слава України", але жодним словом не згадав НАТО та Євросоюз, війну, Крим, окуповані території.

Не згадав, бо не написали...

Вектор розвитку країни змінився, але країна, як і війна, не може зупинитись, як солдат за командою "раз, два, стій. Кругом. Кроком руш назад в Росію", бо країна рухається по інерції в цивілізацію.

Безвіз, програми НАТО, мільярдні вкладання ЄС та США в реформи, нарешті, закладені Порошенком запобіжники в Конституцію про рух України в НАТО та ЄС, неможливо так просто відмінити.

Проте, іде шалена робота, щоб це зробити.

І головний шлях до виконання цих завдань з руйнації України - ХАОС - абсолютно військовий термін.

І ми бачимо розгортання контрольованого хаосу наживо.

Та всі гравці геть не розрахували фактору українського народу.

Нас можно розвести на державу та території, але потім починається визвольна боротьба, яка триває десятиліттями і закінчується руйнацією держави агрессора.

Всі царі здохли, Ленін, Гітлер та Сталін здохли, Путін здохне, а Україна залишиться із мовою та усім нашим культурним надбанням, попри всі намагання нас нищити.
    Мирослав Гай

15. medwedo berlogsoni

Я помітив, що Гудману подобається, як я наводжу цитати деяких виступів на Еху Москви. Тому, користуючись нагодою, даю дві цитати, які мені сподобалися.
    Одна цитата винесена в коротку аннотацію виступу Невзорова, а друга мені сподобалася як дуже дотепна.
    Александр Невзоров — Невзоровские среды — Эхо Москвы, 04.03.2020

Буду чекати на реакцію Гудмана. Сподіваюся, що не підведе. Але, думаю, щось більш дурне, ніж назвати мене "іудою", йому буде важко. Але якщо таке вдасться, я з задоволенням почитаю.

Стосовно слова "бог". Невзоров тиждень тому вже казав, що бог - це професія, а має бути також ім"я. Зевес, Перун, Яхве...
    Але мені найбільше подобаються боги Індії. Вони такі красиві! Вішна, Крішну.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Атеист, который верит в богов Индии.:facepalm::facepalm:
    О, ведь точно. Атеист, который верит в богов Индии = патриот Украины, который поддерживает Зеленского.

17. medwedo berlogsoni

Дурню, я не казав, що вірю. Я казав, що мені подобаються боги Індії. Буратіно подобається, Цибуліно (на російську мову Чіполіно було важко перекласти), Альф дуже подобається. Це - казкові літературні герої, які подобаються.
    Але це не значить, що я вірю в Цибуліно чи Кота Сільвестра [​IMG]
    Слово "подобається" російською буде "нравится".

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Паря, тормозни. Все знают, как выглядит Буратино и другие выдуманные герои. Но никто мне знает, как выглядит бог. Атеист, зная, что бога нет, знает, что боги никак не выглядят. Л - логика.

а де твій аватар? :)