Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Україна - не Росія.
    Для українців відсутнє таке понятта, як стадний інстинкт. Кожен українець як правило, егоїст і індивідуаліст, куркуль, що думає своєю головою. (Всі епітети в моєму розумінні позитивні, а не осудливі).
    Щось там у прислів"ї говориться Три козаки - два гетьмани, чи що.
    Згадайте Божу птицю Руданського.
    Не сприймається на віру те, що говориться буцімто авторитетом - попом у церкві. Все сприймається критично.
    Степан Руданський - Божі птиці
    Отой староста і є обрзом пересічного українського характеру, що думає своєю головою. Тому в Україні і не було таких фанатичних Крестних ход, які зображені на відомій картині Рєпіна.

Тому вся та порохоботівська пропаганда - марна справа. Але відсіч давати треба, і товкти ті порохоботські морди в їх брехливе лайно також треба. Для їх же порохоботного блага.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

А зрадоботы хитрые. Сначала говорят о пропаганде в России, а потом так, хоп, и уже и о пропаганде Порошенко.:))):)))
    Если вы такие смелые, то почему молчите о пропаганде Зеленского?
    Порошенко много говорил, но и делал немало. Я его в этом поддерживал. А Зеленский только говорит и говорит. Найел и любитель пожить за счёт женщин Лещенко получают сотни тысяч гривен за что? За обучение этике и за связь с госорганами. Эти дебилы ещё бы ввели должность - главный профан по туману с зарплатой в полмиллиона.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є багато подібного, порівняйте Соловйова, Скабєюшку, Кисельова і Ганапольськогоо, Гайдукевича, політОЛУХІВ Кулікова, Міхеєва і Тарася Чорновола, Палія, Цибулька... Хто платить, той замовляє музику.

4. Ну що, потовчемо зелеботськими мордами в іх же лайно:
    FB_IMG_1582739484317.jpg

• Баян Баян x 1
  5. medwedo berlogsoni

Інтертелеком також розміщує на сайтах українські банери. Я з учора в селі, а тут у мене провайдер Інтертелеком. Зовнішня антена, роутер, що роздає по вайфай інтернет. Зараз 75 гривень за 7,5 Гб трафіка. Ніколи повністю не використовував навіть колишні 4 Гб, так що мені цілком вистачає в ті дні, коли я в селі.
    Даю скріншот, а Хомчин і Гудман для мене кацапські прихвостні, поки не доведуть зворотне.
    банери інтертелеком.JPG

6. Для мене ти косолапий і без всяких підтверджень.
    Цьому мене навчили ще у 80-х, коли я ще курсантом був. Вчився зі мною один. Очі розкосі, обличчя широке, на казаха подібний. Один викладач його запитав, хто він по національності. Отримав відповідь, що згідно паспорта - руцький.
    Відповідь викладача не забуду ніколи: " Папір усе стерпить".
    Це стосується не тільки косолапого. А багатьох тут присутніх. Громадян України одиниці, хоча паспорти громадян у багатьох. Папір усе стерпить.

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

Я навіть знаю ці одиниці. Хомчин, Пріус, Мих і пан Юрко. Всі інші - зрадники. Гудмана не згадав, бо він - кацап за визначенням.
    Ви, Хомчин, звідки пишете, пардон, перепощуєте оту усю фігню?
    І, вимушений вкотре повторити, що Ви, коли не знаєте, що сказати, перепощуєте вкотре ті 12 запитань, деякі з яких: чому барига Порошенко і його поплічники Свинарчуки до цих пір на волі? Чому Порошенко не посадив Медвечука? Чому Порошенко відпочивав під чужим іменем на курорті, коли в країні, президентом якої він був на той час, йшла війна?
    І я вкотре відповім - ще не вечір.

Вам чомусь здається, що коли перепостити (не своє, зауважу, а чиєсь чуже) в надцятий раз, то цим самим Ви мені втрете носа.
    Вимушений Вас засмутити. Ви мені втрете носа лише в тому випадку, коли доведете, що користуєтеся послугами українського провайдера.
    А всяких образ я і від кацапа Гудмана начитаюся. Коли загляну в ігнор.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

9. Good man

Good man Обычный человек

Я правильно перевёл?:haha:

10. medwedo berlogsoni

Звичайно, виникає природне питання: чому за попередні п"ять років цього не зробили? Я розумію, що Порошенко - патріот, лютий ворог путінської Росії, але, мабуть, руки не доходили. Так-так, Хомчине, Порошенко насрав мені в штани - якщо Ви це хотіли сказати, то вважайте, що я почув.

• Смішно Смішно x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Обісрані скачуть...Порошенко з Михасьом обсирає Зелених,Зелені з Медведчуком,Медведьо і Медвєдєвим, всю Україну з Галичиною!
    І шо...ШО ВОНИ ХОЧУТЬ? Йой,та Новоросію-Хазарію не поділять! Мовчу,мовчу...Ану,впєрдольте один-їдного,даунбаси!:haha:

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Маразм Хомчина - не йде мова, що погані були деякі кроки Порошенка, але не значить, робити культ вождя, а поступки ботів - не патріотизм, а лизооблюдство.
    Хто незгідний, не українець... маййже як "Хто не скаче - той москаль!".
    Не розумію, які притензії і що вимагається від тих, хто не фанат Зеленського, не голосував за нього, а така ненза постійно буде дорікати.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомчин-спамер. Він спамить - робить свою брудну справу - не тільки на ЛФ, а на різних форумах. Їсть свій кусень хліба. Йому байдуже що ви про нього напишите. От якщо б його забанили за спам, то було б для нього прикро.

14. medwedo berlogsoni

Правильно, кацапе, правильно. Ти дуже гарно вмієш стрілки переводити.
    Я, наприклад, Пріуса в ігнор не послав. А тебе послав, бо ти - кацап. Хоча і грамотний. Але кацап. А Пріус неграмотний, але українець.
    Я можу назвати причини, чому декого відіслав у ігнор. Тебе - бо ти кацапський провокатор. Хомчина - бо він не має власної голови, а перепощує в основному всяке лайно, читати яке я не збираюся. Миха - бо він трохи поведений на релігії, а я - атеїст і не хочу читати отих дурниць, що він пише. Нотоца - бо мене задовбують його катрени і картинки з пейсатими равинами, які він повторює без упину.
    МайорМайор - просто дурень і грубіян. Ніякий не майор, а дурень, і всі його пости - хамство.
    Комунарця також не читаю, бо той ще більше поведений на релігії, ніж Мих. У нього все грядеть судний день. Причому він вірить, що землетруси - господнє попередження, а не тектонічні рухи земної кори по розпеченій лаві.
    З тобою, паря, я спочатку спілкувався, але коли побачив, що ти - засланий козачок пропутінський, бажання спілкуватися пропало. Ті росіяни, які з першого дня назвали Путіна агресором, в тебе чомусь вороги України.

Я всю вашу братію не стовідсотково відправив в ігнор, а переглядаю ту дурість, яку ви пишете, вибірково.
    І з задоволенням тикаю вас у вашу ж брехню.
    От ти, паря, або параноїк, що малоймовірно, або кацап, що пише з Росії, щоб обсирати нинішню українську владу, яка Путіну поперек горла. Що більш схоже на правду.
    А Хомчин - сумнівний тип, який пише невідомо звідки. Можливо, що й з України, але в цьому випадку він - параноїк, який чомусь думає, що з відходом Порошенка від влади все пропало.

Якби я читав ваші всі ті висери, що ви сюди висираєте і відповідав хоч на десяту частину з них, то у мене просто не залишалося б часу на те, що мені дійсно цікаво.

Крім того, відправляння дурнів в ігнор - основна ознака того, що людина прийшла на форум поспілкуватися, а не читати всякі дурниці.
    А ті, хто нікого в ігнор не відправляє, дуже ймовірно, що працюють. Це їх робота - реагувати на дописи опонента і обсирати і його, і сказане ним.

От так.

• Зе бест! Зе бест! x 1

15. View: https://twitter.com/WendyDonetsk/status/1234517633090932736?s=20

16. Цікаво, на яких форумах я ще спалю. Чи може комусь вже санітари потрібні?

17. На зло ворогам, піду й утоплюся

18. Good man

Good man Обычный человек

Интересный у тебя, иуда, расклад получается. Этот глуп, второй религиозный, третий совсем свихнулся, четвертый хам, пятый фанатик по религии, а единственный, кто тебя достоин в полемике, - тот кацап и общения не заслуживает. ХитрО придумал, сразу и не подступишься.

А теперь послушай меня. У меня больше на фактах позиция основана, покрепче твоей будет. Ты и вся ваша фракция Зеленского несколько месяцев гарцевала на тему моего обращения к борщеварочке, ты даже администрации форума ябидничал. И что в итоге? Замужняя зам министра Зеленского - должность через постель. Во фракцию взяли участника группового изнасилования. И вишенкой на торте - прямое высказывание Зеленского, что женщина и серьёзный человек понятия несовместимые. После всего этого добра я со своим обращением борщеварочка и словами о борще выгляжу потомственным лордом по отношению к Зеленскому. Где же ваш гнев в его адрес? Тишина.

И если в твоих словах полно белых пятен, то все мои легко проверяются и известны всем и каждому. Чувствуешь разницу в стойкости наших позиций? Вот это отличие правды от твоих игр с разумом.

Тебе неприятно, что на форуме появился человек, который может расписать тебя. Обидно, понимаю. Сидел на форуме годами, папой себя чувствовал, а тут пришёл какой-то новичок и макает тебя в твоё двуличие. Я ошибку сделал, когда начал назвать тебя Дмитрий Анатольевич. Хотел тебе хоть какое-то уважение выказать, не понимал, почему другие не поддерживают меня. Теперь понял, из патриотов тебя никто не уважает. Поэтому имя тебе - иуда.

Васька твой - пьяница, такой в боевых действиях даже вреден, на него понадеешься, а он пьяным уснёт или ещё что хуже сделает. В грудь себя бьёт, а сам пропойца.
    Игорёк постит Портнова постоянно, а сам против бывших регионалов.
    Планктоша - аморфный. Блаженный.
    Борщеварочка - хабалка натуральная, которая строит из себя леди. То женщина, простительно.
    В общем, каждый из вас двуличный и пойман на этом неоднократно. И ты им предводитель. И имя тебе - иуда.

а де твій аватар? :)