Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, та звідкіля ти таке тупе винирнуло, боксер-математик?
    Не дратуй мене, не звертайся до мене, бо у мене від дурнів зуб починає нити.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочке не нравится её же логика.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

4. hrim

hrim Well-Known Member

Послушайте @Good man. Вы появились на этом форуме 18,02,2019.

@Silver bullet участвует на этом форуме с 12,04,2014.

К Вашему сведению, во время тяжелейших испытаний нашей страны в 2014-2020 годы, @Silver bullet совместно с другими харьковчанками здесь противостояла местным предателям.

Ваши многочисленные странноватые персонифицированные обращения к @Silver bullet имеют характер обращения троля. Возьмите себя в руки.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що вже зламали російські терористи?
    Вже більшість дописувачів мають в ігнорі чи просто не читають копіпасти Хомчина, як троля-пустодзвона сприймають саме його.

6. iso

iso Well-Known Member

На то є рада. Не годуйте тролів;)

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тільки хай попередньо гумові перчатки одягне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Тон прес- релізу Кремля: неприпустимий. Як суверена з васалом . Як імперця з малоросом. Подібна тональність інформаціі про телефонну розмову двох президентів була б абсолютно немислима ще рік тому. Путін якось спробував підняти голос на Порошенка- отримав жорстку відсіч в присутності канцлера Меркель і президента Макрона .
    Натомість, в інформації оновленої Банкової - жодного слова про невиконання Росією всіх пунктів останнього саміту в Парижі, зокрема, вбивства 11 наших військових в січні і жінки- медика в лютому, не встановлення дати припинення вогню. Обговорення заручників- це добре, але в Парижі домовилися звільнити всіх встановлених до кінця року. Це невиконано РФ. Чим більше Зеленський й далі заглядатиме в очі Путіну, тим принизливіші релізи і заяви лунатимуть з Кремля.
    Путін не має право нав‘язувати нам своє прочитання нашої історії і вичитувати керівника України, яке б прізвище в нього не було. Це принижує нашу країну і ми , її громадяни, вимагаємо від нинішнього обивателя Банкової не дозволяти в подібній тональності вичитувати себе , принижуючи НАШУ країну. Ми не давали владі на це мандат .
    Ірина Геращенко

9. Lanktocha

Я і багато людей ще звикли до Зеленського як до шоу-мена та коміка, далеко не все у політиці виходить. Але і Порошенко - минуле, Зеленсткий чесно та законно переобраний.

10. Проблема України в тому, що непорядні олігархи і президенти часто готові розмінювати долю країни, її територію і громадян заради власних благ і збереження власного впливу.

Поки в Мюнхені Зеленський «тактично думає» про миротворчість і як «спільний контроль з російськими бойовиками над кордоном» дасть йому додаткові голоси на місцевих виборах, в Азовському морі ФСБ затримало чотирьох українських рибалок і судно.

Маємо нових заручників!

Пропоную обміняти їх на Єрмака та Зеленського, і готуватися до миру після перемоги.

А російські сценарії капітуляції України нехай зеленські залишать для 95 кварталу.
    Будуть їх на нтв показувати під час еміграції

П.С. З кожним наступним днем складається враження, що не те що зустріч з Патрушевим мала місце в Омані, а що Патрушев вже живе на Банковій
    Володимир Омелян

11. Good man

Good man Обычный человек

Сколько машин в год выпускает Феррари? 1000? А сколько Опель? 50 000? Но уверяю вас, 100 человек из ста выберут себе в подарок Феррари, а не Опель. Качество может быть важнее количества. Это первое.
    Второе. Вы очень невнимательны, пара человек из защитников этой дамы из-за своей невнимательности уже ходят в статусе доказанного трепла. Советую вам обратить внимание на то какими эпитетами награждает это чудо людей и насколько эти слова обоснованы.
    Третье. Чтобы вы и я не тратили время, я вам помогу сформулировать последующие сообщения мне:
    Не обращая внимания на многочисленные лживые и недоказанные оскорбления со стороны Silver bullet в адрес Good man-а и других форумчан и учитывая, что сам Good man на это употреблял вполне литературные выражения и дипломатично предлагал заняться вполне достойным занятием на кухне, я хочу высказать свое ...

Далее вставляете то, что вы хотите сказать. Так будет честно, справедливо, логично и аргументированно. В общем, достойно мужчины.

12. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко создал такую демократическую обстановку в стране, когда к власти законно смогли прийти откровенные популисты, у которых в голове туман, и полные профаны.

13. "Президент України Володимир Зеленський закликав почати залучення коштів до Фонду відновлення Донбасу.

Про це він сказав, виступаючи на Українському ланчі в рамках Мюнхенської конференції з безпеки."

Короче говоря, богатые дяденьки, должны скинуться и восстановить то что разбомбили его братушки жопаруские. Нет, не агрессор должен платить репарации за потерянные дома, имущество, жизни, искаверканые судьбы миллионов людей, за кражу детства у детей, а просто скиньтесь нам тут денег халявных, мы отстроим все за ваш счет.
    Ну и чьи интересы обслуживает клоун?
    Арсен Зекиров

14. Lanktocha

Ще як сказати. Раніше більшще водив транспорт, як на мене "Феррарі" має певні особливості, звичайно, гарний спортивний стиль, швидкість, висока ціна, але характерніша для сина міліонера. а для самого міліонера. з водієм Майбах чи Ролс-Ройс. Та і для яких потреб, якщо для частого руху по сільських дорогах, доставка вантажів, зручнішими були би для мене "Жигули", ніж Мерседес бізнес-класу.
    Значить забагато договорняків, був би хоч один хтось реально покараний, арештований, не було би тепер такої обстановки.

Останнє редагування: 16 лют 2020
  15. Lanktocha

Ще ніхто нічого не патрулює, знову фальстар.

16. Так свинособаки уже зайняли залишені позиціі.
    Нащо ти чекаєш, коли почнють таке патрвлювання?

а де твій аватар? :)