Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Зате який ідеальний віслюк і як він і слуги народу вигідеі кремлю. Подіі останніх 9 місяців всередині краіни і зовні тому підтвердження

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тема Криму якось затихла, а тому я чергове свідчення того, що куди приходить Росія, там настає розруха (для Парсі прекладаю на російську - разруха) подаю тут. З російського ж, звичайно, сайта, на замовлення ФСБ, де я працюю на високооплачуваній посаді, про що уже знає Парася, але ще не знає, але скоро узнає Грім).
    Так от, що пише кримнашист Горний (а потім ще дивується про "камніснєба")
    Блоги / Александр Горный: SOS!!! В Крыму вчера произошла катастрофа мирового масштаба!

Калінінградська область (Кенігсберг), Абхазія, Донбас, тепер Крим.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нема очікуваногоо від Зеленського, ні у Кремля ( Нема капітуляції ), ні у порохоботів ( Не справдились прогнози, ні щодо Дня Захисника України, ні щодо паризького самміту ), хотіли би кращого, але що є, то є.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де зеоені смарклі?

Вартий поваги крок держсекретаря США - вечірній візит до поранених українських воїнів і подяка їм. Показує пріоритети і справді щире партнерство.
    І ще важливий нюанс: Майк Помпео і в ГВКГ зайшов до храму ПЦУ. Що ще раз вказує на особливу підтримку Штатами української Помісної церкви.

Державний секретар США Майк Помпео у рамках візиту до столиці України 31 січня відвідав поранених українських воїнів, які перебувають на лікуванні у травматологі...

NOVYNARNIA.COM

Держсекретар США Майк Помпео підтримав поранених воїнів у київському госпіталі. ФОТО
    Державний секретар США Майк Помпео у рамках візиту до столиці України 31 січня відвідав поранених українських воїнів, які перебувають на лікуванні у травматологі...

6. Lanktocha

Тобто є зізнання, що і за часів Порошенка не було так ідеально? Чи знову тільки перевод стрілок на когось?

7. Так про міномети зрада лунала з кожноі праски як від тодішніх порохоботів так і від зраднюків-сьогоднішніх зелебобіків.
    Зараз зелебобіки з ротом наповненим зеленим гівном сидять мовчки, тільки порохоботики продовжують критикувати, але тепер це неможна робити, ато у віслючка дуже ранима душа

8. Lanktocha

... І за словами порохоботів, критикуючі владу, вже не "провокатори" і "агенти Кремля".

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чем обернулась надежда на халяву). То ли еще будет...захватчикам абсолютно не понятны эти его слюни об исторически памятных горках или кустарниках. Горному и всем крымнашистам хотелось российских зарплат и пенсий, украинской демократии и прав, ну и цен так же украинских.
    А на российские зарплаты явились тысячи понаехов, пришли русские цены, ментальность, дураки, проблемы и бесправие.
    Горка для него катастрофа...катастрофа куда шире.

10. medwedo berlogsoni

Я у цьому відношенні згадую "Житіє Єфросінії Керсновської" (пошукайте і почитайте, якщо не читали). Через головы местных акул ::: Керсновская Е.А. - Сколько стоит человек. Т.1.Тетради 1,2 ::: Керсновская Евфросиния Антоновна ::: Воспоминания о ГУЛАГе :: База данных :: Авторы и тексты
    Вона була "поміщицею", тобто - не біднячкою, працювала фізично сама, але на сезон бувало наймала батраків.
    Коли в Бесарабію зайшла Радянська Армія, до неї зайшов представник нової влади, а вона саме об"їдені штурпаки від кукурудзи на горище закидала - паливо на зиму. Почав казати, що мовляв, ти - поміщиця, експлуататор. А вона поклала свою руку в мозолях на стіл і каже, а тепер покажи свою руку. Зрозуміло, що в комісара була рука пухка як у панянки.
    Виселили Фросю з її будинку. Вона каже, я візьму з собою сокиру і пилку і зароблятиму собі на хліб. Не пропаду. Але Ви хоч не ріжте лише оту свиню. То - племінна свиня, куплена в Англії, дуже цінна порода.
    Звичайно, ту свиню зарізали, був серпень місяць, м"ясо засмерділося, і потім собаки тягали те м"ясо і сало по селу.
    Це ще один штрих до "руського міру"
    Керсновская, Евфросиния Антоновна — Википедия

Останнє редагування: 1 лют 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Silver bullet

Я тільки закінчила товстенну книгу "Кас"ян Остудний" про те, що творили комісари в часи колективізації по селах. Зараз канікули, так я до 3-4 ранку, вже глаза вивалювались - не могла відірватись. Там все - і юмор, і зневіра, і праця, і кохання, і страшна історична правда - як партійні нероби викидали з хат людей, що все життя не покладали рук. З грудними дітьми на возі... Та і тягнулись дорогами до тих каторжних заводів.
    Так що все це я знаю. Та і Стельмаха "Кров людська-не водиця" читала, і "Тихий Дон" а як же. Сумно тільки таке читати і знати...Чим ми завинили перед богом.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Зрозуміло, що Ви - людина освічена.
    Я лише хотів порекомендувати, якщо Ви не читали, спогади Керсновської. Колись друкувалися в Огоньку, коли редактором став Коротич.

13. Silver bullet

Почитаю.

14. Денис
    @DDen911

1. Цікаво як з інфопростору зникли Штайнмаєр та Нормандія, закон про особливий статус та вибори. І не просто зник - похований під тонами інфоприводів та сміття.

Я не спішу називати це спланованою технологією, та така історія дуже вигідна слугам - всі про все забули, ...

2. Аж раптом внесуть закон про вибори в Раду, наприклад. А громадське суспільство відволіклось на всіляких собак та платіжки за транспортування собак.

Думаєте це ще не скоро? Вже за місяць-півтора має бути нова Нормандська зустріч,

3. Де погодять проведення виборів в ОРДЛО десь у жовтні-листопаді. Тож треба пам'ятати про стратегічні речі теж

15. Lanktocha

Скільки ваших "прогнозів" не справдились, так і з цим ймовірні інші сценарії.

16. medwedo berlogsoni

Хомчин, так це ж Ви виклали десяток перепостів і карикатур про собак!
    Причому не де-небудь, а в темі про Зеленського.
    Це Ви відволікаєте громадкість - на собак, а мене - від вивчення турецької.
    Постукайте себе трохи по голові, щоб прояснилось, що собачки за двадцять тисяч гривень, за яких Ви раптом так стали заступатися, - не найголовніше в житті українців.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)