Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От приємна картинка- чємодан-вокзал-Росія!Просто щастя, що звалює вата) Самоочистка Донбасу)
    А то тут довго розмірковували: а що з ватою та колаборантами ЛДНР робити? Кого вважати колаборантами? Вважати їх громадянами раз в них червоний паспорт, чи можна їх обирати, чи їм можна обирати?Голову зломиш.
    А що з тими, хто свідомо в черзі за аусвайс з двоголовою куркою стояв і був радий двом пенсіям? А от і відповідь-вони самі визначилися!
    Гоу-гоу за залізний занавіс в країну-ізгоя, в Лаптестан.. Тільки нікого з Раші не впускати сюди, як би їм там не було далі погано-крім тих, кого обманом угнали за поребрик. Ніяких віз, ніяких родичів в Україні...хай вчаться жити в нових реаліях, які створив їм кривавий недомірок заради своєї нікчемної влади в бункері. Ще може притягне кого з цих під ружжо, так і удобрять собою чернозем в рідних містах, сцуки.

• Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Для початку- Ржев та Сичовка непогано було би.

• Тупо Тупо x 1
  3. MayorMayor

О, смердюче жиденя прибігло.Що, жид, зголоднів?Ну посьорбай гівна, посьорбай.Чи ти відразу прутня відсмокчеш?

• Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

5. MayorMayor

Насіння несмажене у кишені нехай покладе.Щоб оте усе сенс мало.Це якщо не танкіст.У цьому випадку сенсу ніякого.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Читаю:
    "Коли ми повернемо Крим, куди ви там поїдете?" - " В Євпаторію!Родичам по ібалу надавати".:)))
    Конашенков: "Враг с позором бежит за нами!":haha:

Народная примета: если «вторая армия мира» начинает отбирать велосипеды у гражданских - то это к жесту доброй воли.
    Тільки добре б сідло з них знімати..

Стара народна мудрість: крути педалі, поки не піддали.

Останнє редагування: 10 вер 2022
  7. Ні на що не натякаю, але...
    IMG_20220910_140642_724.jpg

8. Була картіна - і нема. Було спільне - і не буде.

НІКОЛИ.
    НІКОЛИ.
    НІКОЛИ.
    НІКОЛИ.

У нас із вами не буде спільного не те, що майбутнього, а й теперішнього.

НІКОЛИ не буде повернення до хоча б якогось порозуміння.

НІКОЛИ не буде побачення. Я не пробачу. І дітей навчу. Й онукам передам. Ніякої історічєской пєрспєктіви. Якщо раптом ця нація якось оклигає та виживе, навіть сама думка про спілкування з нею повинна бути огидною.

Ви будете розмовляти, я не буду ніколи вас чути. Ви не мертві. Ви огидні. З тарганами не розмовляють.

Ви будете йти по вулиці десь там на теренах світу, і я буду переходити на інший бік. Ви - проказа, ви гірші за довбаний ковід, за будь що. Доторкання до вас - смертельне. Можна заразитися тупістю та ницістю. Люди із цим не живуть.

Ви не люди. Не точка на мапі. Не країна. Не істоти навіть. Ви навіть не пліснява. Ви те, що завжди для мене поза дужками, що завжди для мене поза межею нормального світу. Ви десь там, де небуття. Там і залишайтеся назавжди скніти.

Але я ніколи

ніколи
    ніколи
    ніколи

не припиню вас проклинати.

#RussiaMustDie
    https://m.facebook.com/story.php?st...ddKh7QxvbBfndZ6D2DHTLSYRGl&id=100000370127459

9. Ви бачте як цікаво?

На окупованих територіях Москва:

- повилучала зі шкіл підручники українською;
    - привезла своїх істинно-русскіх вчителів;
    - вилучила українську з документообігу і діловодства;
    - перевела все навчання на російську;
    - заходилася міняти українські вивіски на російські.

У задачі запитується, чи є різниця якою мовою говоритиме Україна? І яку забуде через непотрібність?
    https://t.me/dragonspech/5458

10. "Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші "дружба й братерство" (с)

........."Геть від Москви!", як і було сказано на обсміяних в 2019 бордах.

Іноді таке враження, що у Зеленського спічрайтером інкогніто підробляє Порошенко, нарешті.

11. Є пара хвилин і я напишу, коли я розчарувався в мордорській опозиції. 7 липня 2013 року мої друзі в Каліфорнії організували вузьку зустріч із Гозманом. Там було 25 чоловік, не більше. Він там розповідав про своє бачення в країні та перспективи на майбутнє.
    Тоді ж мене і вразила наївність цієї людини (нагадаю, що з 2008 року я був упевнений, що мордоря на нас нападе). Він не розумів, що він протистоїть фактично фашистському режиму зразка 1934-35 року і що рано чи пізно це призведе до репресій і кривавої війни. Я, далекий від геополітики та політики чітко розумів це, а він ні.
    Ну і щоб уточнити це я запитав, чого чекати Україні від кабаєва, він тоді зарозуміло сказав, що Україні бояться нічого, війни не буде, нападів не буде, але ви в Європу не потрапите, тому що ви, фактично, частина старого постсовка й у вас проросійське населення і професійно орієнтований президент.
    Ось тоді в мене зник до нього інтерес, зник взагалі інтерес до "системної руської оппозиции" і прийшло розуміння, що нам доведеться відбиватися, а їм доведеться гнити у в'язницях, бо за 1917 роком має прийти 1939.
    Ось вони й гниють тепер
    https://www.facebook.com/541820124/...kdb7yMrWhBYrPrjpz7JE6sq4pV26wGQVneXJRe1Skshl/

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Диркін багато в чому популіст, може і заздрісний, що він такий офіцер, таких спец.служб і осторонь.

13. Головне управління Служби безпеки України у Київській області просить представників місцевого самоврядування провести роз’яснювальну роботу серед громадськості щодо недопущення участі у зборах релігійних громад для переходу від УПЦ до ПЦУ керівників територіальних громад чи представників місцевої влади. Це, на думку СБУ, "створює передумови для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у Києві та регіоні", йдеться у листі заступника начальника Головного управління СБУ у м. Києві і Київської області Юрія Палагнюка від 7 вересня на адресу Дарницької райдержадміністрації, що є у розпорядженні LB.ua.

У когось ще є сумніви про те, що у СБУ повно руснявих кротів, дебілів та людей на яких є компромат і вони готові виконувати все, лише б це не стало відомо? І що з цим робити?

14. Росія підійшла системно до окупації України.

Вони затарили військових парадною формою для параду на Хрещатику.

Пустили підрозділи росгвардії з гумовими кийками для активістів.

Мало хто знає, але запустили убивць для керівного складу спецслужб та активістів, списки там робили всілякі.

Підготували програму перепідготовки вчителів.

Підготували програму залучення церкви.

Тощо.

Ми маємо діяти більш зважено.

Усі колаборанти на звільнених територіях мають бути "вбиті", а їх родини втратити громадянство.

Усі вчителі, що пройшли перепідготовку в РФ мають бути арештовані та втратити громадянство.

Діяльність РПЦ Московського Патріархату має бути заборонена, по священникам має пройти розслідування на сприяння РФ, пропозиція переходу в ПЦУ, перехід.

По співробітникам СБУ, що визначили перехід церкви РПЦ в ПЦУ, як загрозу - розпочати розлідування з питання Державна Зрада.
    Мирослав Гай

15. Історичне.
    Не скажу, що розповідь мене
    вразила, здивувала ;
    напроти -
    переконала, що методи гебні
    з часом не змінювалися ,
    А коротка пам"ять українців та толерування
    рсні - призводить до страшних наслідків ,
    і не гарантує дітям-онукам
    майбутнього ....
    ------------------------------------------

NATO-кOTAN
    @A_Traxel
    Коли бачу ці катівні розумію як вони вбили мого діда - Винника Михайла,
    скрипаля і чоботаря.
    Дід був майстровитим і талановитим, співав українських пісень та шив чоботи бандерівцям.
    .
    Я про нього нічого не знав до дорослого віку, боялися розказувати. Але потім мати з бабою тихо розказали коли совок рухнув і пройшло трохи часу.
    .
    До діда вночі прийшла жінка з дитиною сиротою, батько дитини був бандерівцем, він загинув в одному з боїв з НКВД а ця жінка прийняла дитину і знала куди прийти. Дід до ранку пошив їй чоботи бо вона боса прийшла.
    .
    На ранок гості пішли але через кілька днів прийшло НКВД і діда арештували. З'ясувалось, що вони вичислили хто прийняв дитину, катували ту жінку і вона видала мого діда. Доля її невідома але зрозуміла.
    .
    Діда катували 2 місяці, потім випустили помирати. Він вже не міг вставати, все відбили, кровотеча. Так він мучився ще кілька місяців. Похоронили без людей. Один друг зварив хреста. Баба взяла дітей і втекла в інше місто.
    .
    Я туди їздив, шукав могилу. Знайшли тільки приблизне місце поховання і ще кілька іржавих уламків зварених хрестів на краю забутого кладовища.
    -------------------------------------------------
    Фото :
    для демонстрації невивчених уроків історії.
    FB_IMG_1663492766488.jpg FB_IMG_1663492774267.jpg

16. За останні тижні світ переконався, що:

1. Росія настільки слабка, що може програти
    2. Україна настільки сильна, що може виграти
    3. Путін настільки нікчемний, що немає права очолювати будь-яку країну, а тим більш ядерну
    4. Росіяни настільки безпорадні, що взагалі ні на що в своїй країні не впливають і не мають бажання впливати

Це значний прорив порівняно з тим, що думали окремі частини світу ще пару місяців тому

Тепер залишилося питання, а що з цим ядерним фракенштейном робити далі. На це поки немає спільної відповіді та більшість лякає світ, в якому на місці Росії будуть десятки різних, в тому числі терористичних угруповань

Лідерство в цій дискусії може зайняти КНР,
    ґрунтуючись на територіальному сусідстві,
    значних взаємозв’язках на рівні персоналій та грошей,
    на своєму статусі,
    та казках про західну гегемонію, яка не повинна розширюватися

При цьому КНР зацікавлений в гібридному завершенні війни, коли наша перемога не буде однозначною, як і поразка Росії,
    конфлікт на окремих територіях зайде в політично вигідний для Росії глухий кут,
    а Україна не буде виглядати щасливим доказом західної сили та єдності.

Тож чим далі тим ближче ми підходимо до одного з найскладніших викликів: який, альтернативний китайському погляд на майбутнє Росії ми здатні запропонувати, щоб світ в нього повірив
    https://www.facebook.com/1000045344...s6X976nJdtKdJgF3cp8QVzGC4JX8c2HaFgKmmFkUubgl/

17. Коли з Західної України, і зокрема і Дрогобича, розказували про звірства Кремля, коли розстрілювали або просто молотками вбивали українців між 1939 і 1941 роком тільки за те, що вони українці, то на сході Україні. слухали вигадки Кремля про кривавого Бандеру і про його співпрацю з фашистами. Хоча Бандера при фашистах сидів в тюрмі, а його близькі родичі були знищені фашистами в концтаборах.
    Тоді, більше 80 років тому, молодь та інтелегенцію, священників, вчителів і простих людей вбивали і скидували в колодязі та засипали вапном, щоб роз‘іло рештки людей, щоб приховати злочини.
    Фашисти одразу після окупації почали розкопки цих захоронень, щоб показати лице радянської влади.
    На Сході України не вірили, що росіяни звірі. На жаль, зараз всі ці злочини були здійснені на Сході України, де значна кількість людей любила все російське особливо проросійських політиків, яких Кремль постійно запихав у Верховну Раду України.
    Злочинців до відповідальності.
    Зліва фото жертв Кремля в Дрогобичі 1939-1941 рр.
    Справа жертви Кремля в Ізюмі 2022 р.

https://drohobych-rada.gov.ua/трагедія-всеукраїнського-масштабу-у-2/

FB_IMG_1663766114188.jpg FB_IMG_1663766121023.jpg

18. свічка
    @svecha62
    Прочитайте.
    Ми маємо забезпечити цим нелюдам такий суд,щоб про Нюрнберг і його вироки вони мріяли,як про санаторій.Ні один з них не має померти в теплому ліжечку,в памперсах і теплих носочках,оточений онуками.
    Смерть.Болюча і ганебна.
    FB_IMG_1663858436607.jpg FB_IMG_1663858442101.jpg

а де твій аватар? :)