Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Шредер - такий собі німецький варіант Медведчука.

2. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Германия вступает в ТС?

3. Скажу те, що багатьом не сподобається ( і не треба ображатися, якщо у вашому випадку не так. Вам поталанило. Я радий.)
    Знайся кінь з конем, а віл з волом!(с)
    Мій великий досвід спілкування з дітьми і родинами(35 років професійної діяльності в цій царині) свідчить що шлюби україномовних із російськомовними приводить до «русскаязичних» дітей, які не знають української культури і стають «какая разніца»( десь 90 %на 10:wacko: . Русскоязичні в шлюбі більш агресивні, вперті і непоступливі ( це програмується «русскім язиком» в підсвідомості) і чавлять українську мову і культуру без огляду ні на що. Ментальність залежить від мови.
    Принцип «краще бути згвалтованою ніж українізованою» діє безвідмовно.
    Навіть шляхом руйнування сімей.
    Пояснюйте дітям і бережіть їх від цього!
    Якщо не хочете мати штокаюшіх і какающіх онуків. А врешті втратити відчуття родини і своє продовження в цьому світі.
    Гірко бачити українську бабусю, яка змушена розмовляти чужою ворожою мовою з малою онучкою. Ви не зможете передати онукам нічого, а вас вони будуть зневажати і не розуміти. А ваш рід залишиться на старих фотографіях на стіні, і загине разом з вами.
    Борітеся за свою мову і за себе!
    Пояснюте дітям, що коасиве личко і приємний секс минають і стають звичними. А от русскаязичний монстр чавлення українського залишається назавжди.
    PS. До речі, те ж саме було в Чехії стосовно німецької мови. Чеська залишилася лише у глухих селах.
    Але жорстка політика чеської влади змогла відродити чеську мову.
    Там чітко дотримувались закону- як не розмовляєш чеською, то хрін ти отримаєш державну службу і роботу. За десять років все стало як треба.
    Не те що у нас- гівнополітика «какая разніца». От тому і війна. І окупанти не приховують задля чого. Перше що роблять- міняють вивіски і освіту
    https://www.facebook.com/1000009306...NHyKNjtSbJ57DdS5dt21t5qju8a1coKthVucWrcBEJdl/

4. Lanktocha

Колись звернув увагу на гумориста "Дядю Жору", сказав, що сам переважно спілкується російською, але зі своїми дітьми українською та до неї їх привчає.

5. Sharfshtein

Вы способны на свои мысли или умеете только копировать чужие?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

“Шансів вижити майже не було”: на Батьківщину з Сибіру вдалося повернути українку із трьома дітьми

https://amazing-ukraine.com/shansiv...u-vdalosia-povernuty-ukrainku-iz-troma-ditmy/

Сім’я Бобро: мама й троє дітей, потрапили у пастку під виглядом “евакуації” до РФ. Харків’янка Любов Бобро, рятуючись від щоденних ворожих обстрілів, намагалась евакуюватись з дітьми через російський Бєлгород.

“Але росіяни їх – як і багато інших українських сімей – ошукали. Зібрали і вивезли у важкодоступну російську глибинку”, – зазначили у міністерстві.

Росіяни доправили жінку з дітьми на межу Зауралля та Західного Сибіру – у місто Курган.

7. Lanktocha

А скільки було стогонів, що легально виїзджають.
    У таких випадках, хочуть заселяти депресивні регіони росії.

8. Sharfshtein

Украинский МИД во главе с Кулебой впадает в буйство

Помимо трети имущества СССР, теперь они потребовали у России вернуть прах писателя Николая Гоголя. Даже сроки выставили — до 1 января 2023 года.

Николай Васильевич все годы незалежности в украинских учебниках был лишь в разделе "Зарубежной литературы", то есть среди иностранных авторов. Вдруг стал на Украине "своим" и резко понадобились его останки.

9. Апдейтну для тих, хто любить бачити в текстах своє. Це було у 2018 році, коли я була в робочій поїздці у Словенії.

—-

- У цій залі м‘ясо проходить перший етап обробки. Тут ми занурюємо його в сіль і витримуємо певний час. Потім миємо і сушимо, але за спеціальних температур. Ось ходімо до наступної зали, - немолодий чоловік з модно підстриженою борідкою, у фартусі, проводить нас залами, де сушиться й дозріває майбутній хамон.

- Свинину нам поставляють лише перевірені фермери. Потрібен справді якісний продукт. Переважно це поставники, які працювали з моїм батьком.

- Батьком? То він недавно передав Вам справи? - перепитує хтось з нашої української компанії.

- Чого недавно? Давно. Та й помер уже теж давно… Хороший він був чоловік. Все зберіг від діда і помножив. Ну й ми з братом стараємося. Думаю, мій син отримає гарний спадок. Дивіться, оцей хамон ми робимо, як наш прапрапрадід- засновник нашої фірми. Рецепт передавався з покоління у покоління, і це не маркетингова брехня: так і є. От скуштуєте в ресторані, скажете, як смакує, - хитро підморгує він, обводячи поглядом свинячі ноги, що висять рівними рядами вздовж спеціальних стелажів. Йому подобається розповідати про свій родинний бізнес. Він - господар. Власник. Житель маленької Словенії, його мова м‘яка й гарна, і дещо ми розуміємо без перекладача.

- А мені цікаво, у вас в Україні який найчастіше сімейний бізнес? Хліб, мабуть? У вас же хліба повно, я знаю, - цікавиться він.

Ми здивовано переглядаємося. Хтось перепитує перекладача: як то - сімейний, типу коли родина разом працює? Ну зараз сімейні кооперативи створюють, наприклад.

- Він не про це. Має на увазі, коли бізнес з покоління в покоління передається. Як їхній. У них реально він років двісті, мабуть, - каже перекладач.

Ми зиркаємо одне на одного. Мені до горла раптом підступає щось гостре й пекуче. Я дивлюся на жінку навпроти і розумію, що вона теж щойно усвідомила. Пауза повисає між нами непристойно важким маревом.

Словенець занепокоєно питає, що сталося? Він не хотів образити, що трапилося?

- Все добре. У нас нема родинних бізнесів. Але будуть, - твердо і надто швидко запевняє жінка. Коли швидко говориш - сльози не встигають вирватися з горла. Перевірено.

Не знаю, чи зрозумів наш гостинний словенець, чому посеред його чудового закладу, біля старезної товстої кам‘яної стіни, покладеної міцними руками його пращурів, ми так неочікувано замовкли.

Це знає кожен із нас.

Кожного століття ми починаємо відлік заново. Кожного пів століття. Кожну третину століття.

Заново. З нуля. З нічого. Після того як нас вчергове знищували. Топтали, палили, вбивали.

Ми починаємо заново кожного разу і не маємо, що передати у спадок. Хіба що любов до землі. І знання, що кожного разу треба починати заново. Бо ми і є Сила, що рухає цю землю. З нуля - до безкінечності.
    https://www.facebook.com/1000017958...4D7NNeJV7kj9M4NYBKu9YSAFXc1dL3sJ4qSJriELu6Cl/

10. У 2008 Верховній Раді не вистачило духу жорстко засудити росію за вторгнення до Грузії. Проте росії вистачило духу і бажання планувати напад на Україну: вже тоді у Криму формувались «казачі» загони, а у соцмережах наступного року з‘явились потішні прапори «Донецька народна республіка», кольори яких нам добре знайомі з 2014го.

Грузію тоді відбили завдяки позиції США. Україна теж встояла завдяки Вашингтону і Лондону, вражених героїчним спротивом ЗСУ з небаченою підтримкою громадян своєї армії.

Урок простий - з фашистською державою і її населенням не можна зберігати бодай мінімальні за‘язки. Нульова емпатія. Розривати і вичищати «русскій мір» звідусіль. І якщо вам починають продавати переговори з москвою, як благо, знайте, це говорить зрадник. Там все одно не відступлять від плану знищення України, навіть якщо для отримання тривалої паузи для зализування ран москва прикидатиметься смиренною овечкою. Бо їхня кінцева мета - відтворення ссср. І до Грузії вони теж повернуться, якщо матимуть паузу після взбучки від ЗСУ.

11. Lanktocha

Ого!!!
    Про ДиНиРи заговорили ще після помаранчевої революції і візиту в Сєвєродонецьк московського холопа в лєнінській кєпці лужкова.

12. Зазвичай я не заздрю. Нікому. Бо знаю, що за кожним приводом для заздрості лежить або величезна праця або величезна біда, коли як. Але іноді я заздрю здатності Пороха знаходити витончені і красиві рішення проблем, які, взагалі не мають рішення. От наприклад, що робити з ситуацією на ЗАЕС, де сидять відверті терористи і загрожують світу? Я не знав, навіть уявити не міг, що б можна було зробити, а тоді являється Порох і пропонує рішення, яке загонить в цугцванг пуйла і зневілює шантаж - вимагати ввести на територію ЗАЕС миротворців ООН. Відмовляться - значить більше нема жодної причини затягувати з визнанням московії терористом на всіх рівнях, погодяться - проблема зі станцією вирішена, можна трошечки видохнути. Причому вірогідність второго варіанта вища, бо всесвітнє визнання терористом ще сильніше обріже можливості пуйла для виживання і різко прискорить вирізання московії зі світового економічного процесу.
    Але ж біла заздрість це ж не погано, правда?
    https://www.facebook.com/1000025740...cmHi2GgYZhsoGCQoAsiT9t2JKnJR4fiSwJQFRk1TEAdl/

13. Lanktocha

Кумири...
    Напевно би Порошенко пальцем посварився і рашисти би пішли із ЗАЕС?

14. Sharfshtein

Две трети мира занимает либо нейтральную позицию и ведет определенные бизнес-коммуникации с РФ, "либо вообще стоит на пророссийских позициях", заявил советник главы ОП Михаил Подоляк в интервью BBC.

А как же ВЕСЬ МИР С НАМИ!!!!!:haha::haha::haha:

15. Кажете, що Порошенко, винен у приході до влади Зе? Я погоджуюся з вами! Якби команда Порошенка не прикрутила хвоста Бені та інших олігархам, не дала пі*ди кацапам, то в тих би не було би потреби просувати до влади мегапопулярного в плебсу джокера, щоб гарантовано усунути Пороха

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Не будь успехов Порошенко в военном строительстве, кому бы сейчас отдавал приказы Зеленский? Сторонникам Януковича?

17. Lanktocha

Негативний вплив тріпанини порохоботів ще нічому не навчив. Далі те саме.

18. Але подія, яку ви пропустили, значно серйозніша, ніж Крим та мордорські пукани. Газпромбанк не зміг провести платіж за транзит нафти Україною і ми зупинили прокачування.
    Пукани горять у Німеччині зараз і, зважаючи на все, охуїли в Газпромбанку, який був недоторканним і в усьому нафтогазовому комплексі орків.

19. Serhiiko

Serhiiko New Member

20. Тільки на передній край.

а де твій аватар? :)