Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Як річ про кацапське гівно, так прибігає смєрдюче жиденятко, та починає плямкати та облизуватися.

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha, мені цікаво от що. От, припустимо, Ви зустрічаєте на вулиці людину, починаєте розмову. Хочете обговорити якісь серйозні речі, наприклад, про загибель, каліцтво дітей. А вона починає у відповідь говорити про щось зовсім не в тему, корчити рожі, показувати язика, танцювати, наприклад :yahoo::dance3:. Ваші подальші дії? Мені просто цікаво. Ви зараз на форумі спілкуєтеся або з божевільним, або (що скоріше) - відморозком, для якого загибель як його співвітчизників та українських дітей, жінок - привід для радості.
    Вони, бляді кацапські, вірять, що воюють з США. І жодній бляді кацапській не прийде в голову просте питання: А скільки американців загинуло за останні п"ять місяців? І скільки загинуло чи залишилося без кінцівок їх земляків?

Припиняйте годувати Дуршлага, інакше буде серйозна причина вважати Вас обмеженим. Зверніть увагу на те, що захисник України @VasMT уже давно відправив Вас в ігнор. Задумайтеся, чому.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Всё просто - нет воронки, значит ракету сбили, или огонь перекинулся. Это физика. Всё остальное это пропаганда.

4. Sharfshtein

Давайте он вам будет указывать с кем вам общаться, а с кем нет. Вам такое понравится?;)

5. Sharfshtein

Абсолютно точная фраза. История прекрасно знает, как нынешние земли Украины ей достались.:good:

6. Sharfshtein

Если надо будет, ударим по ним. В Сирии США находятся на террористических основаниях, но просят нас считаться с их интересами. Здесь точно также.

7. Sharfshtein

Если вам что-то непонятно, не надо додумывать за меня, задайте вопрос. У вас в голове смесь брехни и пропаганды. Мне не всё равно на мирных жителей и военных, но любая война с жертвами. Глупо делать вид, будто это не так. Я также понимаю, где нахожусь, если я вам буду рассказывать про мою скорбь о российских военных, это вызовет у вас только приступы насмешек. Поэтому я просто говорю вам факты, которые в пух и прах разбивают украинскую пропаганду.:yahoo:

8. Росіяни хочуть смерті українців будь де, будь яких.
    Просто за те що ми українці і фізично існуємо.
    У росіян звірина ненависть до України і українського.

Просто пам’ятайте це, коли бачите русского і коли вам кажуть що ось цей кацап точно не такий як інші .
    20220714_091423.jpg

9. Нам пишут:
    Денис, добрый день.
    Инсайд из-за поребрика.
    Покупательская способность настолько снизилась (люди сидят по домам, не тратят деньги, в магазины просто не ходят), что один из наших заводов вынужденно остановился. Склад полный, раньше работали в 4 смены, сейчас не могут даже на одну набрать чем загрузить. Отрасль - напольные покрытия.

10. Добыча газа Газпромом (к аналогичному периоду прошлого года):

апрель - минус 10%
    май - минус 14,5%
    июнь - минус 30,4%
    первая половина июля - минус 37,2%

Это не спад. Это пиздец

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Гиииииии. Чия б корова мичала? Сам давно таким був?

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Я чекав на цю Вашу реакцію.
    Коли з"являється нова людина, природньо, що починаєш із нею спілкуватися. Хтось раніше розуміє, що це - троль, хтось - пізніше.
    Я - пізніше. Коли побачив, що те кацапсько-уральське бидло не реагує на той факт, що завдяки "мудрому Хуйлу" в Магнітогорську зупинилися дві домни, які самі по собі вже неможливо буде запустити, що означає, що буде менше сталі як для труб, які йдуть на газифікацію, так і на виготовлення всякого військового непотребу.
    Я і з гамнюком Гудманом колись спілкувався. Просив його назвати Путіна Хуйлом. З тієї простої причини, що Путін - Хуйло. Яке втягнуло Росію в безперспективну війну. Ще тоді, місяців п"ять-шість тому, коли все мало лише починатися, а гамнюк Гудман уже знав, що затівається подібне скотство з боку Росії, він, гамнюк Гудман, назвав Путіна не Хуйлом, а сильним президентом. А Зеленського - слабким президентом із тієї простої причини, що Зеленський, бачите, не займався єдиноборствами. (Як начебто єдиноборство додає розуму політику. В такому випадку президентом в Росії мав би бути Валуєв - він все життя тільки те й робив, що єдиноборовся).
    І от ми бачимо, що Росія, завдяки Хуйлу, занурюється в сраку щораз глибше, а Зеленський став найпопулярнішим політиком у цілому світі.

До речі, "мичала" - русизм. Українські корови не "мичать", а "мукають".
    І корови в мене немає. "Ні корови, ні свині." (с)

• Тупо Тупо x 1
  13. Sharfshtein

Ваша новость это фейк. Остановка двух печей это сенсация, об этом было бы во всех новостях. Как российских, так и западных. Но ничего подобного нет. Вы жертва украинской пропаганды. Я вам также могу сказать, что у вас нечем заправлять автобусы в Киеве, все пешком ходят. Какой смысл обсуждать очевидную брехню.

14. Sharfshtein

Генерал-майор Джоэл Л. Кэри, руководитель по вопросам операций, стратегического сдерживания и ядерной интеграции командования ВВС США в Европе заявил про войну у нас: «Для нас это возможность продолжать развитие и готовиться к ответу. Мы продолжаем изучать тактику российских войск, чтобы понять, как мы можем защищать территорию стран-членов НАТО в дальнейшем».

Они даже не скрывают, что война в Украине помогает НАТО совершенствовать свою защиту.

Похер, что у нас люди тысячами гибнут, они ещё не всё изучили.

Украинцы начинают что-то подозревать.о_О

15. Росіяни хочуть смерті українців будь де, будь яких.
    Просто за те що ми українці і фізично існуємо.
    У росіян звірина ненависть до України і українського.

Просто пам’ятайте це, коли бачите русского і коли вам кажуть що ось цей кацап точно не такий як інші .
    20220714_091423.jpg

16. Тільки віслюк на стіні

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніяких портретів ні у кого зараз нема.

Як верещали порохоботи раніше: Не критикуйте Порошенка! Раз критикуєш - ти агент кремля, Не бунтуйте, бо путін нападе! Деякі ще заспокоїтись не можуть. Нова мантра нової влади "Не на часі!".

18. medwedo berlogsoni

Россия: На Магнитогорском меткомбинате сообщили о проблемах из-за санкций

19. Планктоша таке ж саме тупе і заздрісне чмо як той недолугий кацапський виблядок. Вони знайшли одне одного. Це їх рівень спілкування. Тому вони так активно підтримують одне одного

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хамчин, "Євангеліє" від чорноволохів неактуальне!

а де твій аватар? :)