Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

кацапський пропагандон буде на українському форумі розводити цирк доти, доки ви всі будете за ним бігати )
    Он, ведмедо вже на його язік перейшов - так старається :bad:

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

3. Gyppsy

Ви і Хомчина підживлюєте. І я також /бо я так хочу ;)/

4. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Пока наш Офис Президента пытается лоббировать санкции, россияне всё больше расширяют свою сеть банковских и финансовых возможностей.
    70 иностранных банков из 12 стран присоединились к российскому аналогу SWIFT, сообщила глава ЦБ РФ Набиуллина.
    Это означает, что эффект санкций будет ежедневно ослабляться.

:yahoo::yahoo:Нашли лазейку для обхода санкций. Сейчас Запад уже ничего не сможет сделать с миллиардами, которые потекут за нефть и газ.:meeting:
    Когда вожди во всяких Африках и южных Америках увидят работающую схему, то сами прибегут к нам со своими миллиардами.:help: Зачем быть на крючке у дяди Сэма, когда можно нормально работать с русскими.:don-t_mention:

5. tek2010

tek2010 Well-Known Member

Sharfshtein, пиши будь-ласка Українською мовою.
    Московиту нахуй!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Йди нахуй.

• Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Тут місцевий медведо гарно йому відповідає на кацапському язікє.

8. Sharfshtein

Цирк - это ваше поведение и поведение прокурора Голландии. Когда журналисты спросили его про спутниковые снимки США, то ответил он так:
    Мы видели снимки, но это не значит, что они есть. Я не могу вам их показать, потому что их нет. Когда я говорю, что их нет, то я не имею ввиду их отсутствие. Они есть, но их нет, поэтому мы вам ничего не показываем.
    :haha::haha: Я громко смеялся, когда читал его ответ.
    Не зря глава Малайзии после ознакомления с результатами расследования отказался обвинять Россию. Весь этот цирк с Буком притянут за уши, а 100%-ое доказательство, имеющееся у США, никому не показывают. Причина в таких случаях всегда одна - доказательства изобличают не того, кого "надо".

9. Sharfshtein

:yahoo::yahoo::yahoo:

10. View: https://twitter.com/Ukraine_2021/status/1542015148688396288?t=-9oR1I3594TSGObTJE1TLA&s=19

11. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стикався із такими тролями, спілкуватися треба із такими не із піною з рота, а просто насміхатися із його повідомлень.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. Сьогодні розпочався крах режиму, у Путіна залишилося два варіанти – публіцист та соціолог Ейдман про саміт НАТО.

Результати сьогоднішнього саміту НАТО показують: що б путін не декларував, досягти йому вдалося протилежного.

▪️Боротьба з розширенням НАТО призвела до вступу до нього нових країн; "боротьба за мир" на Донбасі – до широкомасштабної війни у регіоні; возз'єднання "братських народів" - до кривавої ворожнечі між ними. Тепер у російської влади залишилося лише два виходи. Але обидва передбачають повну смерть як диктатора, і його режиму.

‍♂️ Я взагалі сумніваюся, що хтось із російських хом'ячків-телеглядачів зможе виразно пояснити цілі цієї війни – щодня кремлівські упирі дають нові і нові пояснення. І кожен наступний "аргумент" суперечить попередньому. Хоча у тих, хто дивиться росТВ, пам'ять, як у акваріумних рибок – до наступного випуску новин.

14. Просто два різних світи
    FB_IMG_1656525895033.jpg FB_IMG_1656525899341.jpg

15. Sharfshtein

Молодец.:good:Где на фото ТРЦ? Его нет. ;)Зато склады с промышленным оборудованием видны. :yahoo:Сами себя выдаёте. Значит всё верно, прилёт был на промышленное/военное производство, а ТРЦ в 90 метрах. Огонь перекинулся, поэтому воронок нет. Спасибо за документальное подтверждение российской версии.:good::friends:

16. Sharfshtein

Получается высмеивать?:))) Регулярно вас ловлю на лжи пропаганды. Но вы стойкие ребята, сопротивляетесь.:hi:

17. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

18. Норвегія не пропустила російські вантажі на Шпіцберген!

Віцеспікер ради федерації косачев заявив, що держтрест «Артиквугілля» просило у МЗС Норвегії дозволу на перевезення російських вантажів на Шпіцберген для шахтарів, але Норвегія відмовила.

За словами косачева, це відбулося через дію санкцій. Тепер росія не зможе транспортувати на Шпіцберген свої товари.

Одразу почалася істерика і росія стала заявляти про порушення договорів.

Так хто там казав, що санкції не діють?

19. Президент Джо Байден на совместной пресс-конференции с генеральным секретарем НАТО Столтенбергом 29 июня:

"путин стремился к "финляндизации" Европы. Он получит "НАТОвизацию" Европы. И это именно то, чего он не хотел, но именно то, что необходимо сделать, чтобы гарантировать безопасность Европы.
    Я считаю, что это необходимо, и я в ожидании того, чтобы это формально произошло"

Следующий выпуск американских новостей с подробностями с саммита НАТО будет в четверг, 30 июня.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

20. Gyppsy

Українська модель змусила діджея в США вимкнути Тіматі і поставила на місце жінку, яка назвала її росіянкою (відео)

Українська модель Аліна Байкова, яка живе у США, змусила місцевого діджея вимкнути музику російського співака Тіматі. Більше того, зірка подіуму поставила на місце жінку, яка назвала її росіянкою. Модель носить українську символіку і всіляко припиняє спроби іноземців піарити РФ.

Про це Байкова розповіла в інтерв’ю на YouTube-каналі “ДеЯк”. За словами зірки, вона не могла терпіти відтворення музики росіянина, – пише Оbozrevatel

а де твій аватар? :)