Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть вы историю так и не смогли отличить от геометрии
    Это результат того прекрасного образования что вы получили?

2. Rabinovich

Бабушка арина не ваша родственица? Вы даже гвозди сами не способны произвести

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А ну, історик )(уєв, розкажи нам всім звідки в 1951-му році в мАскву газ притягнули. І куди його потім потягнули далі. А ми всі послухаємо і поржемо...

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хуйлу?

5. Поскольку я теперь военный, мне иногда приходится общаться с другими военными. На днях вот опять. Стояли курили с военным, который трупы москалей собирает, складывает, опознает и так далее.

Он говорит - йобані фермера это просто пиздец, я не понимаю, на что был у Путина расчёт.

Приехали в село откапывать трупы москалей, там три трупа, копаем. Подходит поселянин, говорит а шо це ви, хлопці, москалей копаєте? Ми кажемо ні, діду, саундтрек для фільму записуємо в стилі ретро-хаус, ми діджеї, а шо ми ще по вашему тут в селі з лопатами і трупами можемо робити. Він каже оце діло, а мого може теж відкопаєте. Ми кажемо а шо, діду, у вас теж є. Він каже, ну то є, прийшов до мене, я його стрелив та й у курнику прикопав, то може ви візьмете. Ми кажемо так а шо, чи глибоко прикопали. Він каже та де, сантИметрів двадцять, може тридцять.

І шо ви собі думаєте. Півтора метри його двадцять сантиметрів, шоб він так собі хуя міряв, як він москалям ями міряє.

І така хєрня в кожному курнику. Шо собі Путін думав - незрозуміло.
    Не Алексей

• Подобається Подобається x 1
  6. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Посмотрите степень газификации Республик СССР к моменту распада Союза и сравните этот показатель со степенью газификации в странах бывшего СССР на начало 2022-го. Сразу станет понятно, за чей счёт происходила газификация в СССР.

7. Sharfshtein

Не буду говорить о значительном уме всех российских военных. Дураков хватает в любой армии мира. Давайте посмотрим на общий результат. После начала второго этапа тенденция на фронте очевидна. Не забывайте, что на Донбассе сейчас находится элита вооруженных сил Украины. Там значительные укрепления и полностью подготовленные за восемь лет оборонительные сооружения. Никакая другая территория Украины даже близко не сравнится по этому показателю с Донбассом. Если Украина не сможет удержать фронт на Донбассе, то последствия вы сами понимаете.

8. Піхуй найух. Тебе голодні чорноморські бички зачекалися

9. IMG_20220624_212018_481.jpg
    Моральні орієнтири остаточно втрачені.

▪️Ось і відповідь на запитання: навіщо скасовувати російську культуру. Ось чому..

▪️А чому одна нація самостверджується за рахунок іншої?

▪ Самостверджуються через комплекс неповноцінності. Зрілим націям це не потрібно...

Трусы Навального

Вкладення:

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бажане за дійсне від рашиських пропагандонів?

11. Rabinovich

Когда фашисты напали они поначалу тоже добились некоторых успехов. Ну все как сейчас . Война только началась

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дєнь ото дня растєт процєнт жіров у маслє.Довольньі хамьі, сьітбі в ніх єбала(с)

• Тупо Тупо x 1
  13. Sharfshtein

А где, по-вашему, сейчас лучшие украинские войска? В Закарпатье стоят? Охраняют границу с Польшей?

14. Sharfshtein

Вы снова сели в лужу. В Киеве, в Николаеве, в других городах Украины сейчас работают ночные клубы, все развлечения. Сравнивать это с ВОВ глупо, сами украинцы своим поведением это доказывают.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ракоцапе, чому ти підарас?Ти голодував?

• Тупо Тупо x 1
  16. Rabinovich

А что это за деление на лучшие войска и худшие. Это как

17. Rabinovich

Ты в вов в ташкенте не был . Русский

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є таке, навіть призваний десантник з досвідом може бути поставлений на блок-пост трохи віддалено від гарячої фази бойових дій, десь ІІ - ІІІ лінія оборони, хоч на блок-посту немає окопів, може розпочати перестрілку машина, яку перевіряють, залежно і від обставин, де може бути небезпечніше.
    Багато військ мусять стояти біля кордонів Придністров'я і білорусі, ймовірний там прорив, відтягує такий фактор війська із Донбасу, де вони потрібні більше.
    Закарпатська ообласть має куди більший спільний кордон з Румунією і Угорщиною.

19. Планктоша, ти ніяк в армію зібрався?
    Солдат подоляковських диванних військ

20. Sharfshtein

Интересная логика. На фронте идёт война, а лучшие военные и техника расположены за несколько сотен километров от театра болевых действий. :good: Можете объяснить причину такого использования войск?

а де твій аватар? :)