Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, для Вас нове М12х1,5?Чи М10Х1,25?Як раз більша частина болтів та гайок з метричною різьбою.Буква М- це метрична.

• Тупо Тупо x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Краще за все подаруйте йому болта з крейсера "Аврора" або броненосця "потьомкін"

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я не знаю щодо болтів на флоті, але у автотехніці, у побутовій техніці, у машинобудуванні- резьба таки метрична.

• Тупо Тупо x 1
  4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это потому что ты никогда не имел дела с иностранной техникой . Пол мира на дюймовке

5. Зате друга половина на метричній.
    Де-факто пару англомовних країн на чолі зі США ще тримається. Хоча в тих же Штатах продають вже інструменти метричні

6. IMG_20220620_102142_106.jpg
    ДА, А ШО?

Пастка для хуйла і поле для маневрів Україні.

Дійшло до свинособак, шо їх "взула" Україна, в якої на той час не було ані на трохи міці стримати вторгнення рф.

Окрім часу для зменшення втрат і підготовки боєздатної армії, хуйла так розвели, що він навіть підпис поставив, як сторона конфлікту, що дає юридичну силу притягнення до відповідальності.
    Бо не повстанці обісранці, і не танки з шахт, а путін особисто.

Дипломатія - справа не для школоти.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко поц. Адназначна.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, ну, я розумію, що Ви - ідіот, але ж не настільки!
    Міжнародний договір — Вікіпедія

Якщо якась держава перестане виконувати міжнародні договори, "взувати" партнерів, "найобувати", якщо виражатися більш коректно, то з цією державою ніхто не захоче мати справу.

Порошенко лише підтведив те, що він - жулік і барига.

Підписувати договір, який не збираєшся виконувати - це кидалово.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже далеке минуле, неактуальне сьогодні, як мінські угоди, так і Порошенко.

10. medwedo berlogsoni

Хотілося б ще почути думку отого чорноволоха, якого процитував Хомчин, а що він думає з приводу інциденту в Керченській протоці?
    Адже після того, як Порошенко направив кораблі в Керченську протоку, Путін міг розпочати повномасштабні дії проти України ще тоді. Приводом могло стати "вторгнення" українських військових суден у "територіальні води" Росії.
    Інцидент у Керченській протоці — Вікіпедія

Повномасштабні дії могли початися ще майже чотири роки тому, в 2018 році, і тоді не було б тих восьми років підготовки, якими так лукаво похваляється Порошенко.

Якщо повномаштабні дії не почалися тоді (а приводу було цілком достатньо, особливо, якщо хочеться повоювати), то це може свідчити лише про те, що Порошенко був упевнений, що за цим "вторгненням ВМС України" не почнеться повномасштабна військова відповідь росії.
    Я особисто думаю, що Порошенко попередньо, перш ніж відсилати кораблі в Керченську протоку, запитав дозволу у Путіна. І Путін дозволив (ну, не злякався ж він тієї іржавої баржі!?)

11. Про цигана вже й мови нема. Всім поцам поц

12. Про що можна говорити з кацапом, який захищає кацапські наративи?!

13. Засланий Єрмачок розповідає казки про НАТО, що "ніхто від НАТО не відмовлявся".
    Коли в одному реченні: "ми не відмовилися" і "ми повернемося до цього питання колись потім", то це відмовилися.
    Ви відмовилися від НАТО. Тут. Зараз.

Але зрозуміло, яку гру веде Єрмак. За дєжурним базіканням - "НАТО альтернативи немає" - як раз і намагається поховати тему за фейковою альтернативою: якимись "гарантіями безпеки".

Ці "гарантії безпеки Україні" це обман і фантік. Такий самий, як і вся 3-річна політика банкротів Єрмака і Зеленського з загляданням в очі Путіну. Є один оборонний блок, де члени гарантують вступити у війну в разі атаки на одного з членів - називається він НАТО. Все інше - окозамилювання. Скільки б зелені брехуни не повторювали, що ці гарантії вже точно не будуть такими, як попередні "гарантії" (по ЯО), але це як жулік, який просто каже, що в цей раз точно не надурить.

Вони скасували свободу слова і це дозволяє їм вільно розносити дурь про "гарантії безпеки", хоча всі давно побачили: всі країни відмовилися гарантувати нам свій вступ у війну проти РФ на нашому боці. Ні США, ні Британія, ні Німеччина, а тим більше Ізраїль і Угорщина не спішать воювати за довбнів, які ігнорують попередження про небезпеку. Вони - відмовилися! Які від них можуть бути гарантії безпеки? Зброю дають і за те спасибі.

Вступити у війну з РФ країни можуть лише за одним принципом: "гуртом і батька легше бити". Тобто всі разом. Це і є НАТО.

14. Вступ - дєжурний піздьож, останній абзац - головне:

FB_IMG_1655746943742.jpg

Це просто феєрія:
    "Сьогодні багато різних країн з різних континентів заявили про своє бажання бути майбутніми гарантами. Є багато технічних питань, ми точно не хочемо, щоб це був аналог Будапештського меморандуму або якийсь інший документ, який нічого не вартує. Ми хочемо, щоб договір про гарантії ратифікували парламенти країн, які його підпишуть, це важливо. Щоб цей документ, дійсно, з одного боку був юридично обов’язковим, з іншого боку – пройшов всі процедури, які надають йому повної легітимності. В якомусь сенсі це буде достатньо експериментальний документ, тому не просто, але цей процес рухається. Я займаюсь цим кожного дня."

Це повний піздєц.
    Ця хуїта тупо нас дискредитує перед Заходом. Якісь клоуни від України бігають і вимагають у інших країн щось там ратифікувати в своїх парламентах, якісь "гарантії безпеки", безпеки якоїсь України... На яку напала ядерна держава... Я навіть собі змоделювати не можу в голові, як цей піздєц на переговорах виглядає. "Гарантуйте нам, що вступите у війну проти раші і ратифікуйте цей обов'язок у своєму парламенті. Ми не хочемо, щоб нас обманули, як з Будапештським мумурандумом!" - так?
    Просто пздць і позорище, яке тупо підриває до нас довіру.

15. medwedo berlogsoni

По суті можна? Повинна держава виконувати міжнародні договори чи не повинна? Одним словом: так - ні?
    Попутно, там Порошенко не хвалився тим, що з його подачі (з Гройсманом разом) українська держава повинна закуповувати "зелену" електроенергію по 15 гривень за квт.год у олігархів? В той час, як електроенергія з атомних станцій - в двадцять раз дешевша (я приблизно - точні цифри можна знайти в мережі)

16. Gyppsy

Цигану все по цимбалам, він циган.
    А от Порошенко тоді був трошки президентом - всяким там гарантом, лицем і всім іншим :)))

17. medwedo berlogsoni

свинорилом, а не лицем.

18. Gyppsy

Та най буде по Вашому :)

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ці дії могли початися ще в часи Кучми, коли була заворуха на Тузлі. Але Кучма, який би він не був, підняв тоді свою сраку і поїхав на Тузлу розрулювати це питання.

20. Е ні кацап, свинособака у нас ти, так і що свинорилий у нас ти.
    Я розумію, що цигану все рівно яку сраку лизати- свинособачу чи зелену. Головне гівна наїстись.

а де твій аватар? :)