Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я би сказав, що навпаки. Там, де я був, то там не мироточили ані до мене, ні після.
    То наче акумулятори "потекли", якщо вчасно їх не підзарядити. Може благодать зникнути...( Тож не даремно одні кажуть, що перед лихом буває, інші за благодать ввижають...
    А воно все навпаки... Розряджається, пропадає благодать, надходить лихо(

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Так справа не в тому, чи є щось після смерті. Воно є - це однозначно.
    Я Вас питаюся, чи вірите Ви власне у віру. Вона ж може бути і за життя, хіба ні?

3. Gyppsy

Щось я Вас не зрозумів...:scratch_one-s_head:

4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Теперь я вас не понимаю . Верю ли я в то что есть вера? Вы о религии или о самом процессе веры во что то ?

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Я про віру.
    От послухайте пісню. Там про релігію не говориться, а про віру дуже гарно сказано

View: https://youtu.be/j8Pm14T649c

• Баян Баян x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

7. Gyppsy

8. Rabinovich

Это не вера. Это забобоны

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

А конкретно можете сказати - в чому забобони?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нагадаю контекст. Колись Пуссі Райят скакали на амвоні кацапського капища з піснею "Богородице, Путина прогони!"
    Ваєнга різко і неграмотно виступила проти Пуссі Райят і проти Шендеровича, який став на захист Пуссі. Причому Ваєнга написала дуже безграмотний пост із купою смайликів і знаків оклику.

Зараз бачимо, що Пуссі Райят були праві, коли виступили, як могли, проти Путіна, за що отримали кілька років колонії, і правий Шендерович, який двадцять років тому назвав Путіна "злим крихіткою Цахесом".
    А що Ваєнга? Пристосуванка. У її душі немає жодної віри, а в голові - розуму.
    Чи Ви також вірите правильним словам Путіна, які він промовляє, чи, прости Господи, тому, хто кричить "Армія, мова, віра" (Гарні слова, але хто їх вимовляє?)
    Кінець зв"язку. На цю тему ми вже дискутували.
    ЗІ. Ви з таким же захопленням слухаєте ті правильні слова, які промовляє путін чи гундяй, і рекомендуєте їх послухати, як оце зараз рекомендуєте послухати правильні слова з уст ваєнки?

11. Rabinovich

Предрасудки это вера в добро в зло в справедливость в честность во все то что люди верят . Все это предрассудки потому что все это эгоцентрично

• Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Так чому ж Ви свої попередні "забобони" вже назвали "упередженнями"? :)

Ще раз.
    Де забобони в тексті пісні?

• Смішно Смішно x 1
  13. Rabinovich

Сын не растет если нет отца соловей не поет если нет любви
    Это вообще о чем.
    Я напоминаю любовь это персонифицированное половое влечение

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

Н-да... Статевий потяг, відішь лі... )))

Ок, проїхали

15. ashim

ashim Well-Known Member

У них воно так. Що поробиш?

• Смішно Смішно x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Наш кацапский урод снова палится. Я понятия не имею, кто такие эти Пуси, а этот пензюк все во всех подробностях знает. Живёт в российском информационном пространстве. Гнать его взашей с форума надо.

17. Gyppsy

:)
    Хтось любить попадю, а хтось свиний хрящик. І все це називається "персоніфіцірованноє половоє влєчєніє".
    Якщо перекласти на людську мову, то воно звучить як "персонофікований статевий потяг".
    Світ такого не видів... :suicide:

:haha:

• Подобається Подобається x 1
  18. Gyppsy

Світ змінюється: Київська Русь - знову точка світового геополітичного збору

Україна може стати головним центром тяжіння на пострадянському просторі, прогнозує політолог Аббас Галлямов.

По-перше, тому сприяють причини моральної якості. Росія швидко перетворюється на країну зовсім нерукостиснену, Україна ж виглядає бездоганно.

Другий фактор лежить у воєнній сфері. Абсолютно несподівано українська армія виявилася не слабшою за російську; остання, навпаки, шокувала своєю повною невідповідністю тому, що заявлялося. Умовно кажучи, в Кремлі погрожували чоботи в Індійському океані вимити, а як дійшло до діла, то і Харкова не змогли взяти.

Ну і по-третє, економіка. Якщо російська тепер деградуватиме прискореними темпами, то українську після війни відбудовуватимуть всім світом. Джонсон уже обіцяв «новий план Маршалла», та й самі українці у сенсі відновлення своєї країни сповнені ентузіазму.

Тому, друзі, сьогодні ми бачимо відродження могутнього форпосту справедливості і балансу в Європі, яким колись була Київська русь. День перемоги наближається день розставляння крапок над “і” у справжній історї теж близько! Слава Україні!

History_Ukraine_Army.jpg

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але поки що...
    Є прогнози, що раз нема великих досягнень до дєдоваєватєльного шабашу 9 травня, можуть на ньому спочатку показати звірства "нацистів", як живуть окуповані "звільнені" регіони України, військовий парад і що треба повторити подвиг дєдафф - загальна мобілізація.
    У війні великі ставки з обох сторін, як зазомбовані рашисти хочуть повторити подвиг дєдафф, фюрер ІІІ Риму путлер не хоче проявляти слабкість, бо скаже народ

По останнніх діях і країни заходу, видно кого хочуть добити.

• Подобається Подобається x 1
  20. Rabinovich

Что бы закончить тему. Вера это естественная потребность организма в перекладывании ответственности за свои поступки на кого то более могущественного
    И чем уровень инфантильности выше тем сильнее вера в бога. Религии же со своей стороны всячиски развивают в людях эту потребность . И искючительно из за меркантильных соображений.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)