Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Уже пускають. Звинувачують європейців у расизмі, тому що європейці ставляться прихильніше до українських біженців, ніж до сирійських.

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Вот и я о том же. Причем учтите, когда украина победит для них русские станут бедненькие и несчастненькие и их надо будет пожалеть.
    И наказать тех кто их сделал несчастными.
    Поэтому меньше болтайте , помните: все что вы скажете может быть использовано против вас

• Тупо Тупо x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А хто вам сказав, що він без зброї? До речі, той )(уй, якого в Чернігові взяли, встиг одного діда пристрелити

4. Rabinovich

Вот. Это абсолютно правильная позиция. Летчик был вооружен и стрелял в гражданское население

• Тупо Тупо x 1
  5. Rabinovich

И не военные отбили а был задержан гражданами и передан представителям всу

• Тупо Тупо x 1
  6. Capitoshechka

а перед тим, доки він не приземлився, він, мабуть, шоколадки з літака розкидував - гум. допомогу, так би мовити... АГА?

7. Capitoshechka

аби вояки не підскочили - нікого було б передавати. Чому першого не передали?

8. Capitoshechka

Я думаю, що цим "козлам" досить постів і зараз, яких можна назбирати на російських каналах. Пости такого штибу: скинути на Київ бомбочку, зтерти його з лиця землі і т.д. і т.п. І якщо всі ці пости зібрати і відреагувати так, як треба, то завтра у кацапів не буде ні уряду, ні парламенту. Бо майже неможливо знайти в цьому колі такого кацапа, який би це не молов

І таких кацапських 3,14здоболів якщо зібрати, то можна він Калінінграда до Владівастока живий ланцюг вистроїти.
    Так шо нехай оті "козли" прямо зараз і займаються ділом, а не соплі жують...

Останнє редагування: 28 кві 2022
  9. Rabinovich

• Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Знаєш, що тебе дратує?
    Що я завжди молода,
    Що у мені досить сили,
    Розростаються жнива.
    Що у мене добрі діти,
    А не виродки твої,
    Мені добре зеленіти,
    То ж цвітуть мої лани.
    Знаєш, що тебе коробить?
    І чого лютуєш?
    Бо краса моя безсмертна,
    Хоч її паклюжиш,
    Бо душа моя співає,
    Ще й цілющі ріки,
    А твоя лиш загниває,
    І немає ліків.
    Знаєш, що тебе тривожить?
    Не дає заснути?
    Що у мене щедрі гості,
    І забаву чути!
    А у тебе мертва тиша,
    Лише п'яні крики,
    Не назвеш це чоловіком,
    Гріх з такими жити.
    Знаєш, що тебе так бісить?
    Що за тебе краща,
    Бо мене з малого віку,
    Мати вчила завжди!
    А ти в заздрощах зростала,
    Стала підла злюка,
    То ж на мене нападаєш,
    Як в степу зміюка.
    Тільки ти не врахувала,
    Що живу любов'ю,
    Скільки б ти не убивала,
    Не стечу я кров'ю,
    Із молитвами повстану,
    Стану ще гарніша,
    А тебе ця вічна вада,
    Все ж у люті знищить...

Галина Крижанівська
    27.04.2022р.
    Військова збірка

11. Good man

Good man Обычный человек

Пациент, ты хотя бы раз в жизни прислушайся к своим советам. Засунь свой язык в одно место и просто исчезни с форума нахрен.

12. Good man

Good man Обычный человек

Тебя послушать, так против врага нужно идти с иконой в руках, тогда победишь.

13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

«Сподіваюся, що це звістка про перемогу України» — на Вінниччині замироточила ікона

14. Коммунарец

Знамення Пресвятої Богородиці: історія, списки. Ікона Знамення Пресвятої Богородиці: в чому допомагає?

Історія ікони Знамення Пресвятої Богородиці
    Інформація про ікону стала відомою ще з 12 століття. Саме тоді на Новгородській землі була страшна війна. Жителі міста кілька днів боролися з ворогом, але нічого не допомагало. Архієпископ протягом трьох днів молився Господу Богу і йому спало Знамення, наснилася Богородиця, яка сказала, що необхідно взяти ікону, обійти стіну міста тричі і прикріпити зображення Богородиці безпосередньо на стіну міста. Після цього почалася серйозна сутичка, противник потрапив в око Богородиці. Після цього багато воїни ворога почали сліпнути і повбивали один одного. Ворог залишив Новгород, а жителі міста здобули перемогу.

Останнє редагування: 29 кві 2022
  15. Gyppsy

@Коммунарец, а чо то Ви до ікон звернулися? Ви ж колись їх не дуже і шанували

16. Коммунарец

Я ж не казав, що я іконоборець, аби їх не шанувати, але мені вистачає моєї уяви, щоб не бути іконофілом та вірувати у ікони більше, ніж Богу.
    Може то не ікони мене заряджають, а я їх? )

17. Gyppsy

А на маєш...
    То ікони мироточать від Вас, чи шо?

• Смішно Смішно x 1
  18. Rabinovich

Вообще то первую религию придумали умные и ленивые что бы жить за счет доверчивых и работящих

• Тупо Тупо x 1
  19. Gyppsy

Ну, релігія - то одне...
    А от чи Ви, пане @Rabinovich, вірите у віру?

20. Rabinovich

Мне страшно умирать в ничто. Поэтому хочется верить что есть что то после смерти. Но знание истории и прагматизм убеждают меня в том что там ничего нет. И быть не может

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)