Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ostap Drozdov
    1 год ·

Вирвіть собі язик і направте мозок – хто дійсно вважає, що т.зв. звані «хороші рускі», «опозиціонери» і будь-хто з інших їхніх «проукраїнських» мають переїхати до України на постійне місце проживання. Я вже не вперше чую ці меншовартісні ідейки - мовляв, треба сюди перетягнути всі їхні закриті медузи, дожді, всіх сочуствующих артистів, музикантів, письменників та естрадних гумористів, коториє за Україну.

У цьому відео я пояснюю, чому категорично проти. Мають своє государство – хай із нього роблять росію своєї мрії, скидають диктатора і міняють свою родіну з середини. Про імпорт «хороших руских» я й чути не хочу. Бо насправді проблема значно глибша. Вони розцінюють Україну як запасну росію. Мовляв, основна росія зламалася – то ми нагрянемо в Україну й будемо там робити все те, що не дають робити на батьківщині. А дзуськи вам! Свободолюбна Україна – це, даруйте, не запасна росія, в якій можна реалізовувати все, що прикрутив путін на історіческой родінє.

Дуже кортіло висловитися про це у сьогоднішньому відеозверненні до рос.лібералів, які намилилися до нас.

View: https://youtu.be/4T6A9l5ZgIk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Принаймні до таких приписують адвокатів Фейгіна і Новікова.
    Вчора бачив виступ Зубова, погляди інші, ніж у згаданих адвокатів, підходять тут вирази" Лібералізм закінчується на питанні України" та "Підтримує путінську ідею, але не повністю підтримує його методи".

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кацапи йдуть за рускім кораблєм. Усі. Я, бува, заходжу на паблік так званої "ліберальної частини". Ця мерзота на повному серйозі вважає, що Україна повинна разом з європейськими країнами навести лад у лаптєстані після нашої перемоги. Налагодити їм чесні вибори, демократичну владу, та багато чого іншого. А вони будуть сидіти на сраці рівно, та чекати. Після питань, чому це усе повинні робити саме ми, а не вони, і чому кацапи не розуміють, що єдине, що нам потрібно від лаптєстанів, це щоб кацапня від нас від'ї@алася. Уся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ніколи вони від нас не відчепляться.
    Їхня пропаганда з часом підніме спецоперацію на рівень спасіння світу, гвалтівників і вбивць канонізують і зроблять національними героями, а ненависть до нас, переможців, зроблять релігією і національною ідеєю.
    Тільки знищення. Фізичне знищення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Как ты собрался уничтожить 150 млн человек? Такой идиотизм даже Арестович не говорит. Василий, думать не твоё. Ты свое дело знаешь, вот и делай, мы тебе не мешаем. Оставь процесс обдумывания тем, кто имеет дипломы олимпиад по естественным наукам.

6. Good man

Good man Обычный человек

Расскажи план Зеленского хотя бы по Мариуполю.

7. MayorMayor

Так кацапи при слові Україна повинні не тільки сцятися, як вони сцуться при слові Чечня, а ще й сратися. Тоді миттєво від'їбуться.

• Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Кто нашего майора на Пасху укусил? Арестович?

9. VasMT

А як цього домогтися?
    Тільки повним знищенням їхньої армії і утриманням цих лишньохромосомних в резерваціях.

10. MayorMayor

Анітрохи не заперечую.

• Тупо Тупо x 1
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

О-О-О-О-О-О. А коли я ще на самому початку писав що ніяких полонених - всіх на мило, хтось мені "безграмотно" поставив. А тепер таки виявилося, що я був правий...

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не перекручуйте(
    Написано "Тільки повним знищенням їхньої армії ..." а не знищення військовополонених.
    Лишити росію армії та зброї - то так, це правильно. Я би сказав... навіть можливо напрочуд напередпередбачаючи, тобто менше роботи тому, хто збереться перекувати мечи на орала)

Останнє редагування: 27 кві 2022
  13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Це Ви не перекручуйте. Ви забули про попередній пост, в якому йшлося про ФІЗИЧНЕ ЗНИЩЕННЯ.
    А хіба військовополонений це не армія? Військовополонені, будь-якої армії, це ті, хто намагається тебе вбити. А потім, коли за певних обставин вони обісралися, вони просять не вбивати їх. А завтра, якщо цих військовополонених не знищити - ви впевнені що вони знову сюди не припруться? Ви можете дати гарантії, що історія не повториться? Так отож...
    Тим більше, повторюся вкотре, у випадку з кацапами у нас апріорі не може бути ніяких військовополонених з юридичної точку зору. Оскільки У КАЦАПІВ НЕМАЄ ВІЙНИ. Вони про це офіційно заявили і не один раз за останні два місяці. І після 24.02 Лавров сказав чітко і ясно, що Росія на Україну не нападала. Значить, як завжди, ІХТАМНЄТ. Тому які проблеми?

14. VasMT

Полонені потрібні. Хоча б для того, щоби міняти наших на їхніх.
    Двох полонених, що я взяв, не були знищені при затриманні ВИКЛЮЧНО з метою наступного обміну на наших.
    Правда це було ще до Бучі...

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Хтось по ТБ сказав, що останнім часом поменшало військовополонених росіян а вбитих побільшало, то почалися розстріли українських в Попасній(
    Начебто нічого такого, але поганці по іншому сприйняли. А може і правильно зрозуміли.
    Сперечатися не буду з вами, хоча може це б зберегло життя наших бійців, але... може вам і без того добре(

16. Good man

Good man Обычный человек

Сразу видно отличие реального военного от диванного эксперта.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. terRen

terRen Дуже важлива персона

279321431_434797988312946_3537365681242476804_n.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

20. terRen

terRen Дуже важлива персона

...вам може бути цікаво, чому ми проводимо цю демонстрацію. Ми звичайні люди з домом і сім’ями, і ми любимо комфорт обох. Проте ми канадці українського походження, люди, які мали нещастя стати жертвами російського імперіалізму і століттями перебували в російській неволі. Тому ми вважаємо своїм святим обов’язком зробити все, що в наших силах, щоб допомогти справі наших братів, яких топче руська орда. У той же час ми хочемо використати цю можливість, щоб повідомити нашим колегам-канадцям про російський експансіоністський задум для досягнення світового панування, до якого вони включили Канаду.
    Ви можете бути схильні вважати, що Канада, будучи частиною північноамериканського континенту, занадто добре захищена від вторгнення російської орди. Хочемо зазначити, що росіяни розраховують домінувати на цьому континенті в рамках нинішнього покоління. Коли Хрущов сказав «ми вас поховаємо» і підкреслив це, стукаючи чоботом по столу на Генасамблеї ООН, він не жартував. Росіяни давно оголосили війну вільному світу і вважають себе в стані війни. Правда, це не стрілецька війна, але все-таки війна. Це війна на проникнення підривної діяльності, іноді кричуща, а іноді закамуфльована піснями і танцями, але завжди розрахована на те, щоб підірвати моральний дух своїх супротивників. Ви не знаєте росіян так добре, як ми, тому, можливо, схильні вважати їх художні виставки як щось осторонь від війни та політики. (...)
    (Повний текст листівки - у додатку Text.docx)

• Інформативно Інформативно x 2
а де твій аватар? :)