Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. І я й далі вважаю, що він поганий президент і не може перестрибнути через голову
    Але зараз питання в пріоритетах. Пріоритет для мене - Україна. І для Порошенка - так само Україна.

І якщо він декларує той самий пріоритет, то давайте дамо йому реалізувати його владні повноваження в ПРАВИЛЬНОМУ напрямку. Ну хоча б спробувати.
    В будь-якому разі, ніхто інший не може реалізувати його владні повноваження

Тому тут вже вибір за кожним.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, у мене запитання: Це Ви особисто на інформаційному фронті, в той час як @VasMT - на реальному, на Донбасі чи то Ви когось процитували? Тоді хотілося б знати, кого?
    Діксніть, будь ласка.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут можу погодитись. Країна в небезпеці, при всій нелюбові до Зеленського і нелюбові до нарваних порохоботів, що займаються гівнометанням, внутрішні чвари не на часі, як і дострокові вибори, бунти, таке може вже бути, коли Пуйло буде в тюрмі Гааги і на шибениці Гуантанамо.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Все норм :good:

Тре мінєти Єрмака

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильно писати - трИ мінєти.

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой, що тут?

• Смішно Смішно x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Ты сосна Моего мнения, негоже тебе быть падкой на трИ мінєти Єрмака.diablo::)))

10. Вчора похвалив Зеленського, нарвався на критику декого з порохоботів. Розумію, багато в чому розділяю, але вкотре наголошую на простому виборі: ви хочете бути правими чи хочете бути переможцями? І зовсім не факт, що ці 2 опції можна поєднати.

Сьогодні ризикую (хоч мені насправді пох, я кажу те що я думаю і вважаю правильним) нарватися на таку ж реакцію з протилежного боку.

І сьогодні я хочу поговорити про те чим відрізняється порохобот від тебе, виборцю Зеленського.

А відрізняється він тим, що в цю складний час, більшість з нас таки зуміли приборкати свої образи.
    А відрізняється він тим, що сьогодні ніхто з порохоботів (за всіх сказати не можу, але випадків не помічав) не спекулює введенням надзвичайного стану, як це робили ви в 2018, розказуючи за узурпацію влади Порошенком після введення ВС через події в Керченській протоці.
    А відрізняється він тим, що ніхто з порохоботів (за всіх сказати не можу, але випадків не помічав) не ведеться на брудні вкиди фсб-шних телеграм-каналів про Зеленського, які почали виникати зараз. Себе згадаєте самі?
    А відрізняється він тим, що він 5 років намагався довести тобі що є головним, а що є другорядним, поки тобі патріоти зі Свободи розказували, що треба йти в наступ і воювати (де вони зараз?), Гриценко розказував що бере участь в таємних комісіях і вже прийнято рішення звільнити Крим, не те що Донбас тільки треба посунути Порошенка, а вся ця "антикорупційна" гниль свистіла що їхні байки про корупцію (жодну з яких ти зараз і не згадаєш) важливіші ніж війна.
    А відрізняється він тим, що намагався довести тобі, що реальність - це трохи інше ніж твої бажання. І це ти й сам сьогодні можеш бачити. Бо Мінські угоди, які ти так ненавидів, фактично дали тобі можливість прожити цих 8 років в спокої і мати ілюзію миру навіть в кількох кілометрах від путінської армії. І їх одностороннє скасування з боку путіна (а ти хотів з боку України, навіть без санкцій для путіна, без зброї для України) фактично приводить до нової війни. А ти з істерикою сидиш в новинах і намагаєшся зясувати де закінчуються путінські хотєлки: на фактичній лінії, на лінії Донецької області, на лінії Чопа чи в Лісабоні

І все це я пишу не для того, щоб сваритись з тобою сьогодні, а для того щоб ти усвідомив свої помилки в цей складний час, щоб ти подорослішав (і це не про вік) і щоб більше цих помилок український народ ніколи не допускав.
    Mason Lemberg

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Куля може дуже багато поміняти в голові, навіть якшо попаде в сраку(С)
    Але я не став би покладати на падлокловуна великих надій. Навіть якшо воно порозумнішало, в що я не вірю, вже пізно.

12. Blaberus

Падлоклоун памперс наполнил.

13. Blaberus

Коли небеспека мине, слід згадати, яке падло створило небезпеку для України.

14. Lanktocha

??? Як саме, має вплив на Кремль чи недореспубліки?
    Я в шоці з порохоботів, навіть поведуть на розстріл, по дорозі будуть дорікати виборцям і кричати, що мають переобрати Порошенка. У всіх проблеми куди більші.

15. Blaberus

Взагалі, я мав на увазі пуйла. А кого мали на увазі Ви?:haha:

16. Lanktocha

А хто тут у своєму стилі тріпається і у всьому Зеленського звинувачує?

17. Blaberus

Отже, Ви мали на увазі падлокловуна. А єднання під зеленими прапорами?

18. Lanktocha

Бачу хто не хоче об'єднюватись.

19. За позавчора. Результати роботи ЗСУ. Підтвердженні.
    .........
    Втрати противника 1 АК
    знищено 3 одиниці самохідних артилерійських установок 2С1 на вогневих позиціях, що вели вогонь по мирних населених пунктах;
    Два 120 мм мінометні розрахунки, разом з особовим складом;
    Радіолокаційну станцію Збройних Сил РФ «Аістьонок» .
    Уражено два розрахунки гаубиць Д-30 разом з особовим складом та автомобільною технікою.
    Втрати противника 2 АК
    знищено понтонно мостовий парк в кількості до 8 од., та ББМ до 6 од.;
    знищено танко-ремонтну майстерню на базі ЗІЛ - 131;
    знищено бпла Орлан - 10;
    знищено зрк Оса ;
    2 вантажівки Камаз з боєприпасами.
    ...........
    Довіряйте ЗСУ.

а де твій аватар? :)