Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Прізвище ім'я по-батькові не назву.

Не дивуюсь шабашу Скабєюшки, де із піною з рота говорять про події в Україні, але порохоботи із такою ж ненавистю говорять про інакомислячих.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, таких нема. Отже, Лактоша, Ваша пика в лайні.
    Безумовно, я ненавиджу бидло. Бо через його дебільність я можу втратити країну.
    Але Ви вважаєте що ненавість зебілів, коли вони говорять про інакомислячих, цілком розумна?

3. Lanktocha

Із відомих нема.
    Всіх рядових виборців не знаю.
    Принагідно і не всі радикальні націоналісти були за Порошенка.
    Ще нічого страшного і надзвичайного не сталося.

4. Blaberus

Отже таких нема. Повірте, я навіть не пишаюсь тим що чергового разу тицнув Вас пикою в лайно.
    Я теж.
    Так. Бо серед них теж є дебіли.
    Як це? А Вагнегейт? А держрезерв? А Цемах? А велике крадівництво? А всесвітня ганьба?

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Разговаривал с народом из луганска. Они рассказывают что вначале набирали желающих на эвакуацию и платили им по 10 тыров подьемных. Это было только 2 дня на камеру. Сейчас гоняют пустые вагоны изображая активную эвакуацию а луганск закрыли герметично, отлавливают мужиков и забирают в солдаты. Те шкерятся где могут призываться набойню желанием не горят. Общее настроение населения - уныние

6. Lanktocha

Люблять порохоботи займатись гівнометанням.
    Зайняти вигідну для себе позицію не означає займати її завжди. Чому зараз Разумков не заявляє чітких позицій щодо співпраці з Росією, членством у НАТО, чому нічого такого не заявляв Порошенко перед "вадінтур"? Але ідол потрібний?
    Є коректування, але як порохоботам без совкового "Чем хуже - тем лучше"?

7. Blaberus

Богу богово, кєсарю кєсарєво, гівну гівно.
    До чого тут ідол? Тим більше що в 14 році ці питання не стояли.
    Вважаєте що слід заплющити очі на злочини падлокловуна щоб створити віртуальний шизоїдний світ, де все добре?
    Але Ви праві, чим гірше тим краще: я хочу страждання проклятих зебілів.

8. Lanktocha

Як не стояли ісля перемоги майдану?
    Але потрібна була компромісна кандидатура для "вадінтур"
    Масові бунти і заворушення ще не на часі. І ними зробимо вигоду тільки ворогам.

9. Blaberus

Ось так і не стояли. Стояли питання ассоціації з ЄС і безвіза.
    Що значить компромісна? Так чи інакше, ніхто з президентів України не зробив стільки зла ворогу, скільки Порошенко.
    Я в курсі що ворог є гарантом жирування падлокловуна.

10. Lanktocha

Президента обирали не на майдані і голосів одних учасників революції було би замало. Зі сцени майдану, Кличко зняв свою кандидатуру, ясно по чиїй вказівці і на користь кого, Тягнибок для багатьох занадто токсичний. Ось і технологія, чого тепер ламати голову, яка така технологія щодо Зеленського.
    А як бунти і скупчення можуть вплинути на економічну ситуацію, на захворюваність?

11. Blaberus

Але тезу про те що
    Ви не насмілились спровергнути.
    Зрозуміло, що "ламати голову" Ви не звикли. Але "ламати" треба. Наприклад щоб бути готовими до аналогічних технологій.
    Набагато краще ніж правління Зеленського і його банди.

12. Lanktocha

Blaberus
    Всю писанину можна охарактеризувати

Не один Порошенко, ніякої безальтернативності тут нема, будь-який президент після перемоги майдану, змушений був виконувати запити більшості. Ніякі проросійські кроки не сприйме народ, переконався Порошенко 31 серпня 2015 і не раз переконувався Зеленський.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

То есть, Порошенко хватило одного раза, а долбо@об-фуеграй не только ниасилил учебу на чужих ошибках, но и с упрямством барана перся на грабли.

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Не виглядає, що ні на чому Зеленський не навчився і ніщо не бере до уваги. Було "Какая разніца, как називається уліца", тепер подібних заяв нема, відзначення Дня Незалежності, щороку без поередніх неточностей та помилок.

15. MayorMayor

Планктоша, а ваш обрезанный долбо@об в каком возрасте перестал ложкой в ухо себе тыкать- в старших классах, или уже в институте?

• Тупо Тупо x 1
  16. Blaberus

Тобто, до тупої потвори потроху доходять прості речі, які я знав давно, ще до того як її обрало бидло? Я вірно Вас зрозумів?

17. Blaberus

Его мама Римма до сих пор сиськой кормит.

18. MayorMayor

Судя по всему- Ху@ло прутнем.

• Тупо Тупо x 1
  19. Нерозумію, чому всі тратять час не це безмозле одоробло.

20. Blaberus

Одно не исключает другого.

а де твій аватар? :)