Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. В 20-15 я закончил мониторить всех основных спикеров "Слуги народа". Ни один из них ничего не сказал по сложившейся ситуации в ОРДЛО. Но Арахамия, Шуляк, Стефанчук, Трухин, Анал-табу, Тищенко и остальные #слуги молчат на эту тему. Спросил у одного из знакомых #слуг в чем причина? Ответ впечатляет:
    - Так, пока нет указаний и тезисов из ОП, как это озвучивать. А без их вводных никто ничего не скажет.

Это все, что надо знать о партии "СН" и об украинском парламентаризме
    Березовый сок

• Креативно Креативно x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Один мій знайомий єврей, викладач ХДУ, пійшов на війну в 2014.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Blaberus

Лактоша, якшо ви і падлокловун ні нащо не здатні, це не привід стверджувати що ніхто нездатний ні на що.
    Якшо Ви вважаєте падлокловуна "найвеличнішим лідером сучасності", це не значить що так його повинна сприймати кожна притомна людина.
    Скабєєва щось не те каже про падлокловуна? Але це не привід вилизувати його сраку.
    Ось всі ватани голосували за Зеленського. Чи стримало це зебілів? Ні. Напевне тому що всі зебіли є ватанами, активними або прихованими.

4. З 2019 року розпочалося обмеження можливостей ЗСУ на фронті - було заборонено аеророзвідку, знімалися СП, зупинилась контрснайперська робота тощо.

Додаткові матеріальні виплати солдатам зменшились в десятки разів.
    Припинилась харчова реформа, заморозилось будівництво житла, перестала рости зарплата.

"Правоохоронні" органи відкривали справи та затримували військових професіоналів, які займалися забезпеченням та переозброєнням армії, оборонне замовлення перестало виконуватись, фактично згорнулась ракетна програма.

Військова розвідка зазнала кадрового розгрому, а зливом "вагнерівців" було вбито ініціативу впроваджувати активні розвідувальні дії.

Інформація про втрати, обстріли та реальну ситуацію з війною штучно нівелювали в інформаційному полі, натомість роздмухувалась пропаганда проти п'ятого президента та "войовничої меншості".
    ..............
    Це далеко не повний перелік заходів, спрямованих на послаблення оборонних можливостей України, і ввжати все це просто "збігом обставин" та "некомпетентністю" як мінімум безглуздо.

Хтось робив все можливе, щоби повернути нас на рівень 2013 року, зробити слабкими - поки Путін в той час нарощував бойові спроможності.

Тому ситуація з його погрозами і шантажем не виникла випадково, це теж частина плану, який втілюється в тому числі за допомогою його агентури в керівництві України, це треба усвідомлювати.
    ...........
    Завдання суспільства не тільки вистояти та вимагати від влади рішучих дій з кардинального підсилення ЗСУ і невідкладних оборонних рішень - але дати оцінку діям посадовців, які останні три роки брехали, нехтували загрозою війни і загравали з ворогом.

Ми все одно переможемо, але цей урок має бути засвоєним - Кремль може втримати від нападу тільки Армія України, а не погляд "в глаза" та "договор посрєдінє".

Valeriy Prozapas

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Напевно, хоч тимчасоко, Порошенко управляв ядерними ракетами та володів конкурентноспроможною економікою?
    Не вважаю, але це законно-обраний легітимний президент. Чи є заперечення?
    Накінець. Як для нас вороги не тільки путінархи, як і для Росії ворог не тільки ( а може і показово ) Порошенко.

6. Blaberus

Знаєте які фундаментальні відмінності Порошенко та Зеленського? Порошенко не дурень і не зрадник.
    Був вже один "легітимний".
    І що з того що це законно-обраний бидлом президент? Це що, "помазаннік божій"?
    Дурненьке! Якшо москалі гонять на падлокловуна, це не привід вважати що він не зрадник. Але бидло вірить москалям. Чи не так?

7. Lanktocha

Перше, більше досвіду у політиці на всіх рівнях і при різних політиках, багатьох такий фактор відштовхував за нього проголсувати.
    Ну і більше хитрості та нахабства.
    Більшість зараз не за масові протести. Чи є багато плюсів у масових заворушеннях, безпорядках та відсутністю влади?
    Не ідеальний, але не будемо ставати в один ряд та бути однодумцями із такими, як Симонян, Кисельов, Скабєєва, Соловйов, Норкін...

8. Blaberus

Безумовно, бидло це віштовховало. Бо бидло бажає бачіти бидляка при владі.
    А хитрість і нахабство є необхідними якостями для головнокомандувача воюючої країни.
    Безумовно: бо Пуйло є гарантом жирування падлокловуна, якого обрало проросійське бидло.
    Однодумці ціх персонажів, що мали участь у виборах, голосували за падлокловуна. І це природно.

9. Lanktocha

Вже ітак ясно, нічого, що при безпорядках російські танки можуть штурмувати Харків, головне побачити Порошенка на бульдозері?
    Таких висерів ще не чули у "Розсміши коміка".

10. Blaberus

Безумовно по-дебільному! Бо мова йшла про дебілів, які обрали дебіла.

Ось бачіте! Ви, незважаючі на свій слабкий розум, погодились зі мною.

Ви що, дивитесь це лайно? Ви дійсно розумовий інвалід!
    більш того, Ви копрофіл. Чому, Ви запитаєте мене?(С) Тому що я Вас вже занурив пикою в лайно стосовно цього питання. І, схоже, Вам сподобалось.
    І поскільки я сьогодні добрий, я задовольню Ваші вимоги збоченця і знову запхаю Вас рилом в лайно.
    Отже, назвіть будь якого ватана, який є прихильником Порошенко.

Останнє редагування: 19 лют 2022
  11. Lanktocha

Текст по-дебільному "бачіте", "незважаючі" та ще багато чого знаходив.
    Доречне було зауваження, багато порохоботів - гівнометальщики.
    Щоб представили список виборців у 2014, складно таке знайти, але 54% - не найпатріотичніші і найрозумніші, як і не всі 73% проросійське бидло.

12. Blaberus

Але по суті питання Ви не знайли в собі нахабства дискутувати зі мною.
    А як ви хотіли? Для гівна лише гівно.
    Ой, Лактоша, як прикольно Ви дригаєте кінцівками, коли я вас занурюю рилом в лайно!
    Повторюю запитання: мені не цікаво хто голосував за Порошенко в 2014 року. Мені цікаво, хто з ватанів голосував за Поршенко на останніх виборах? І хто з ватанів є прихильником Порошенко зараз? І мені не цікаво, хто з них був ватаном до війни.

13. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

давайте конструктивнее, товарищи! зачем ругаться?

14. Blaberus

Твои товарищи с чеченами совокупляются.

15. Hatrexis

фу как грубо

16. Blaberus

А ты попроси своих кавказских хозяев быть нежными.

17. Hatrexis

I hate clowns.

18. Blaberus

Аналогично.

19. Lanktocha

Порошенко зараз зайняв одну сторону, так склалися обставини і така була вигода, більше прихильників там.
    Якщо його канали транслюють літургії УГКЦ, значить багато його виборців прихожани УГКЦ, не значить, що таких нема в ПЦУ, були інші обставини та інша вигода, коли був дияконом у МП.

20. Blaberus

"Бє-бє-бє", як писав один ідіот.
    Повторюю запитання: хто з ватанів є прихильником Порошенко зараз?

а де твій аватар? :)