Україна vs Росія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Latana Royal, 7 бер 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Погодьтеся, що це бумеранг. Пам'ятайте, що Порошенко - тіпа Вальцман, тіпа єврей? Воно все повертається. Ці тупі жартики на 95 кварталі перетворилися в бич для самого Зеленського.
    А чому Зеленський не любить всякі гострі жарти проти нього? Хіба він цим не займався? Життя - воно таке.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хіба ні? Чи було би таке приховування інше походження чи приналежність до іншої релігії?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Навряд чи 95 квартал жартував с прізвищем "Вальцман") До речі, не дуже часто його і в мережах так називали - може теж ольгінці і називали.
    Я не вважаю Порошенка таким вже щирим українцем, в нього інше коріння. Одначе Вальцманом я його не називала і не називаю. Це не те, що в нього найгірше.
    Євреї - вони розумні, працьовиті і головне: вони прагнуть до знань. Можете мені повірити - я в цьому варюсь все життя.
    Моя подруга (не єврейка), як були відмінені візи до Ізраілю, поїхала з донькою подивитись...Приїхавши, сказала, що там "рай на Землі". От чого я не чекала, що може бути рай на каміннях. Було те, що їй було незрозуміле, але "рай на Землі" був.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявляєте - ні! То вас дурили так.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я цього й не писав.

Євреї є різні. Як і всі. Що скажете про Кагановича?
    Коли я вчився в політеху, один предмет вів єврей. Хороша, розумна і порядна людина.
    А є Коломойський, котрий був в Ізраїлі - раї на землі, але в Україні у нього більший рай - можна грабувати, купляти чиновників і бути тіпа чесним перед законом.

6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Нет ни одного факта доказывающего еврейство порошенко

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Rabinovich

Рассмешило про * учился в политехе*

• Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Юдей не тільки Вальцман чи Штангенциркуль.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Rabinovich

И ты , брут

• Тупо Тупо x 1
  10. Ну що, заглянув віслюк в очко хуйла?!

Не знаю як зараз на інших ділянках, але по Станиці Луганській луплять цілий день. Більше ста приходів вже. В основному стволка. Все по цивільній забудові. Провокують на відкриття вогню у відповідь. На фоні об'явленої евакуації з Луганську та Донецьку, судячи з того як провокують на відкриття вогню у відповідь, хочуть самі обстріляти свої ж автобуси з мирним населенням

11. Розстріл дитячого садочку, школи і гуманітарного конвою нічим не відрізняється від голодомору, вирізання Батурина, підриву Києва чи плюндрування українських лавр.

Московські землі завжди народжували і приваблювали гопників, психопатів і вбивць, а найгірші з них оселялися в Кремлі.
    Єдиний вихід вижити для адекватних людей звідти - втекти в іншу країну.

Не ведіть відлік з часу останньої російської агресії в 2014 році, кожне друге покоління українців воює з Москвою з часу її заснування.

Це можна виправити лише повернувши Москву в стан болота, з якого вона постала.

Будь-які переговори приведуть до того, що нашим внукам доведеться знову воювати з Кремлем.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Маєте на увазі що наші західні рятівники не вважають падлокловуна тимчасовим непорозумінням?
    Лактоша, навіщо ця болтологія? Я просто задав запитання. Відповісти просто: так чи ні?

13. Blaberus

Безусловно. А что не так?

14. Blaberus

А Ви дайте падлокловуну пораду щоб він посадив Порошенко за те, що він убовтав Захід поставляти нам зброю. Він Вам медальку дасть.

15. Blaberus

Мьі еще и тупость падлоклоуна вьісмеиваем. И тупость дебилов, которьіе ему лижут сраку.

16. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

"«Пацан сказал - пацан сделал»: Лавров обратился к Западу Об этом сообщает "Рамблер".
    какого фига министр использует слэнг из подворотни. что за жесть

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так ваш сцарь вовсю использует обсценную лексику, куда же холопам деваться?Завтра Ху@ло начнет бегать по улицам макшквы и трясти своим морхлым корнишоном- и холопы тут же повторят.

• Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Тут не тільки Зеленський. та і Порошенко був безсилий, багато західних політиків поводились із Пуйлом, як у 1939 із Гітлером, забагато додзволяли, підкоренням України Пуйло не обмежиться, на черзі балтійські країни і Польща.
    Конкретно хто і як? Із такими висловлюваннями - на шабаш Скабєюшки, там вже подібне говорили, що США організувало майдан для встановлення вигідної їм влади.

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Рабинович" нистирпел, что его любимого Ху@ла забижаю. "Тупо" за этот пост мне поставил. Полыхает срака у "израильтянина".))))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. ГУР МО України повідомляє

воєнна розвідка України має інформацію щодо мінування російськими спецслужбами низки об'єктів соціальної інфраструктури в Донецьку з метою їх подальшого підриву.

Ці заходи мають на меті дестабілізувати ситуацію на тимчасово окупованих територіях нашої держави та створити підстави для звинувачення України у терактах.

ГУР МО України закликає донеччан не виходити з домівок та не користуватися громадським транспортом.

а де твій аватар? :)